Şimdi Ara

FLAC Hakkında Bilgisi Olanlar Baksın [24bit-96kHz]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun bir süredir internet sayfalarında FLAC müzik dosyalarını DVD'ye yazma hakkında bilgiler araştırıyorum fakat aradığım cevapları bulamadım.

Baştan belirteyim, 16bit FLAC dosyalarını AudioCD yapmasını biliyorum.

Benim amacım AudioCD lere yazdıramadığım 24bit ses derinliğine sahip FLAC dosyalarını arabada dinlemek.

Sizce bu FLAC dosyalarını WAV formatında DVD'lere yazarak arabada kalitede değişiklik olmadan dinleyebilir miyim?

• dbpoweramp programı ile waw formatına çevirerek cd'ye yazabilirsin....orjinal kayıpsız olur ses dosyaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: garagulli

dbpoweramp programı ile waw formatına çevirerek cd'ye yazabilirsin....orjinal kayıpsız olur ses dosyaları

Hocam ben bir albumu komple DVD'ye çekmek istiyorum, şimdi ben elimdeki 24 bit .flac dosyalarını .waw yaptım ve kalitede değişiklik olmadı. Şuan kafamdaki tek soru işareti arabanın orijinal teybi DVD okuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata_4

quote:

dbpoweramp programı ile waw formatına çevirerek cd'ye yazabilirsin....orjinal kayıpsız olur ses dosyaları

Hocam ben bir albumu komple DVD'ye çekmek istiyorum, şimdi ben elimdeki 24 bit .flac dosyalarını .waw yaptım ve kalitede değişiklik olmadı. Şuan kafamdaki tek soru işareti arabanın orijinal teybi DVD okuyor mu?
    waw yaptıktan sonra audio cd yazdırman yeterli olmalı
  • quote:

waw yaptıktan sonra audio cd yazdırman yeterli olmalı

Şimdi şöyle bir sıkıntı var 24 bit müzik dosyalarının birinin boyutu 150 160 mb olunca, cdye sığmıyor nero 16 bit yazıyor sığsın diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 bit'ten 16 bite dönüşen dosyaları orjinalleri ile beraber karışık halde playliste atın, random track ayarlayın rastgele çalsın... Hangisi çalıyor bilmeye çalışın, 10 tahminden 8-9 tutmuyor ise araba ortamı için 16 bit yeter...

• dustdevil D kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi belki araba ortamında bir fark hissedilmeyecek aslında ama benimki de merak işte

Ama cidden 320 kbps empeüç (sansür geldi diğer türlü ) ile 16 bit .flac (1150 kbps civarı) ciddi fark ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata_4 -- 14 Mart 2015; 23:20:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç sisteminiz 24/96 dosyaları çalabilecek desteğe sahip mi?
    Eğer öyleyse usb veya Hafıza Kartı da destekliyordur neden DVD ye yazmaya çalışıyorsunuz ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Birincisi büyük ihtimalle 16bite kadar destekliyor olabilir arabanın orjinal sistemi çünkü, ikincisi sıfır arabada usb girişi yok. Usb kiti alana kadar DVD'den deneyecektim

DVD'ye yazma sebebim söylediğim gibi tüm albümün AudioCD'ye sığmaması
  • Bence kesinlikle çalışmaz.
    Dinleyebileceğiniz yegane format MP3 olacaktır.Şanslı iseniz WAV belki o da 48khz/16bit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Bence kesinlikle çalışmaz.
    Dinleyebileceğiniz yegane format MP3 olacaktır.Şanslı iseniz WAV belki o da 48khz/16bit.

Wav''ı her teyp çalar Track'in dosya hali gibi düşünebiliriz
  • Teşekkür ederim arkadaşlar bi deneyeyim bakalım
  • quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar bi deneyeyim bakalım
    Selamlar, ben arşiv konusunda biraz takıntılıyım. Arşivimdeki müziklerin tamamının çıkış yılı, sanatçı adı, yer aldığı albüm, türü, albüm kapak resmi mevcuttur. İyi bir düzen içerisinde olduğundan istediğim tür ve şarkıya istediğim an ulaşabiliyorum. Yıllarımı verdim desem yeri yani :) Ama bildiğim kadarıyla bu verileri FLAC ların içerisine gömemiyoruz. Bu işi hakkıyla yapan bir program var mıdır? Ya da kesinlikle yapılamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vegass-

Selamlar, ben arşiv konusunda biraz takıntılıyım. Arşivimdeki müziklerin tamamının çıkış yılı, sanatçı adı, yer aldığı albüm, türü, albüm kapak resmi mevcuttur. İyi bir düzen içerisinde olduğundan istediğim tür ve şarkıya istediğim an ulaşabiliyorum. Yıllarımı verdim desem yeri yani :) Ama bildiğim kadarıyla bu verileri FLAC ların içerisine gömemiyoruz. Bu işi hakkıyla yapan bir program var mıdır? Ya da kesinlikle yapılamıyor mu?

cue leri varmı albümlerinizin?
  • quote:

Birincisi büyük ihtimalle 16bite kadar destekliyor olabilir arabanın orjinal sistemi çünkü, ikincisi sıfır arabada usb girişi yok. Usb kiti alana kadar DVD'den deneyecektim

DVD'ye yazma sebebim söylediğim gibi tüm albümün AudioCD'ye sığmaması

araba ev akustiğinden herzaman daha iyidir,sesi daha net alırsın,tesisatın iyiyse 24 96 192 formatındaki flaclar yer beyhudesi yapar sadece hdd içinde.
  • -Vegass- kullanıcısına yanıt
    Tag&Rename diye çok basit bir uygulama kullanıyorum. Track yapmadıkça albüm kapaklarına kadar herşeyi düzenleyebiliyorum.

Eğer track yapacaksam notepad ile .cue dosyası oluşturup CD-Text yapabiliyorum fakat Title, Performer, Genre ve albüm yılı girebiliyorum
  • Arake kullanıcısına yanıt
    Acaba telefonda da .flac ya da .waw dinlesem fark edecek mi
  • quote:

Acaba telefonda da .flac ya da .waw dinlesem fark edecek mi

fark yapar piskolojisi ile dinleyince yapıyo ama aslında ulaştıkları frekanslar aynı
  • Teşekkür ederim cevaplarınız için.

• Arake kullanıcısına yanıt
    Yok dostum malesef
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.