Şimdi Ara

FL STUDİO SESİ KIRPMAK YERİNE KISALTIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben kendimce beat yapmayı öğreniyordum fakat fl studioda sesi kırpmak için çektiğimde(fotoğrafta gözüktüğü gibi) mavi kısımlardan tutup çektiğimde

sesi hızlandırıp yavaşlatıyor.Nasıl yapacağımı bulamadım lütfen yardım edin :(

• Tutup çekerseniz onu yapması normal. FL studio kullanmıyorum ama kesmeniz gerekiyor. Menülerde "cut" yazan butona basıp kesmek için seçtiğiniz yerlere gelip kesmek lazım. Şurda kısa bir videoda butonu gösteriyor, aynı versiyon mudur bilemiyorum ama bulamazsanız FL Studio cut diye aratın kesin bulursunuz. En temel özelliklerden biri yani.
    Dont Mind 8youtube
    Fl studio basic- how to cut
    https://www.youtube.com/watch?v=09LPU8bxBrw

kolay gelsin.

• Aynen Bazı Looplarda, Seslerde Olmaz O.
    O Yüzden Öyle Çekmek Yerine Yukarda Kalem, Fırça Olan Yerden Bumeranga Benziyen Kesme Aletini Almanız Lazım.
    En Rahat Kesme O Şekilde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aranje kısmında sol üstte z-cross ve stretch var stretch işaretli ise hızlandırıp yavaşlatma yapar, işareti kaldırdığında sağ ve solda kırpma yapabilirsin stretch bpm'e oturtmak için kullanılıyor genelde biraz geç oldu ama bundan sonra görenler yararlansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prod.bankai99 -- 13 Mart 2022; 19:23:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.