Şimdi Ara

FL Studio'cular buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, nereye açacağımı bilemedim ses sistemlerine açtım. Aranızda FL STUDIO kullanan var mı? Ben FL STUDIO 9 kullanıyorum ve eski sürümlerine göre gayet başarılı buldum. (not: fl studio bir müzik programıdır.)
    FL Studio kullanan arkadaşlar varsa, bu programa en uygun ses kartlarını buradan paylaşırlarsa çok sevinirim.
    Ayrıca yaptığımız parçaları da paylaşabiliriz.
    Ya da VST Pluginler veya yararlı websiteleri varsa bildiğiniz buradan paylaşabilirsiniz.
    Ben NEXUS kullanıyorum çok başarılı.
    Haydi FL ciler, buraya!!!

• selam arkadaşım bende yeni öğrenmeye başladım şuanda nexus iniyor ama ne işe yaradığını bilmiyorum anlatırmısın? bir sürüde sample indirdim + vst plugin artık tam anlamı ile öğrenmeye geçmek istiyorum video lu öğretim sitesi biliyormusun? + bana loops lazım teşekkür şimdiden
  • Bu tür kullanımlar için 8müzik,stüdyo,kayıt vs) m-audio kartlarına bakmanızı ve creative lerden uzak durmanızı öneririm
  • Biraz mezardan cikartmis gibi olabilirim ama suan fl yi cok zorlayinca ses kasmaya basliyor bu bilgisayarim ram,islemci vs sinden mi kaynaklaniyor yoksa ses kartindan mi ? Harici bir ses karti almam gerekiyorsa onerileriniz ?

[edit]
    m-audio micro ses kartı aldım midi klavyesiyle birlikte FL de audio settingste her turlu konfigurasyonu yaptım ancak pattern lerin çoğaldıgı yerde hala ses kasıyor bir çözümü varmı yoksa yanlış bir ses kartı tercihi mi yaptım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2PacLove -- 22 Aralık 2012; 0:21:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • problemi çözdüm belki birgun birinin işine yarar FL Audio settingste CPU başlığının altında "Multithreaded generator processing" , " Multithreaded mixer processing" ve " smart disable" seçenekleri ni işaretleyince sorun çözüldü ;)
  • arkadaslar peki ses karti onerileriniz nedir , ddr3 pc.
  • M-Audio fast track 2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fast track hiçbir şeye yaramaz.focusrite scarlet 2i2 al keyfine bak
  • konuyu bpörtletiyorum ama fl için bende ses kartı alıcam ve tavsiyelerinizi merak ediyorum ama şöyle bişeyde var usb ses kartı ne kadar performanslı olur beni düşündürüyor. pci ses kartı daha mantıklı değil mi?
  • Bir süre sonra sıkılıp siliceksiniz :)
  • Ses kartı ve referans monitörü tavsiyesi lazım.

• benim tavsiyem Reason veya Cubase öğrenin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.