Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Fizz rune

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben yeni fizze rune dizmeye başladım bütün runelar bitti bitek seal kaldı ondada kararsız kaldığım için size danışmak istedim.

Marks:9xGreater Mark of Insight(+0,95 magic pen.)
    Glyph:9xGreater Glyph of Force(+3,06 ability power at 18 level)
    Quintessence:3xGreater Quintessence of Potency(+4,95 Ability power)

Şimdi bunları builda göre dizdim , buildda seal runelarına şöyle verin diyor;

9xGreater Seal of Vitality(+19,44 heal at 18 level) seal bana yanlış geldi bence ability power,cdr veya magic pen dizmemiz gerekmezmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

sealların primary si health ve armor dur. armor lazım değil ben health kullanıyorum

Fizz için doğru mu Greater Seal of Vitality ?

magic penetration seal'a alınmaz, israf benim gözümde. Cooldown ise fizz gibi bir champion için gereksiz. Sonuç olarak assasin sınıfına giriyor, cooldown etkilemez demiyorum ama gereksiz.

Ama gerek duyuyorsan AP per level. dizilebilir hiç sıkıntı yok.

Özetle daha fazla durabilty için health per level tercih etmelisin.
  • Mid gideceksen armorun pek bir faydası olmaz. (Solo top yada jungle gideceksen armor alıcaksın.)Geriye 2 seçenek kalıyor. Health per level veya ap per level. 2'side uygundur adam health'i seçmiş olay bundan ibaret.
  • Ability level per level runelerinin gereksiz olduğunu düşünen sadece ben miyim ? Runeler early gamei etkiliyor, özellikle ap runeleri. Yani zaten late gamede 500-600 den fazla ability power yapılıyor, per level yapsan ne fark edecek senin o ability powera early gamede ihtiyacın var. Ben böyle düşünüyorum o yüzden mavilerim ap, 3lüde ap.

Orijinalden alıntı: goldwar12

Ability level per level runelerinin gereksiz olduğunu düşünen sadece ben miyim ? Runeler early gamei etkiliyor, özellikle ap runeleri. Yani zaten late gamede 500-600 den fazla ability power yapılıyor, per level yapsan ne fark edecek senin o ability powera early gamede ihtiyacın var. Ben böyle düşünüyorum o yüzden mavilerim ap, 3lüde ap.

sadece glyphle 30 ap geliyo 30 ap azmı?
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    Fizz solo guide
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

Ability level per level runelerinin gereksiz olduğunu düşünen sadece ben miyim ? Runeler early gamei etkiliyor, özellikle ap runeleri. Yani zaten late gamede 500-600 den fazla ability power yapılıyor, per level yapsan ne fark edecek senin o ability powera early gamede ihtiyacın var. Ben böyle düşünüyorum o yüzden mavilerim ap, 3lüde ap.

sadece glyphle 30 ap geliyo 30 ap azmı?

Bende diyorumki, late gamede artan 15ap ye filan ihtiyacım yok. Normal ap ile kaç geliyor unuttum ama düşürürsen o kadar. Hala ısrarlıyım, runelerin olayı early gamedir. Early gamede hiç itemin yokken ne kadar katkı alırsan o kadar yararınadır zaten level atladıkça belli bir gold farkı oluyor iki takım arasında, fazlaysa itemini alıyosun değilse zaten zorlanıyorsun o 15 ap hiç işine yaramaz late gamede

• Hazır konu varken sorayım. Ap rune dizeceğim. Aklımda marklar magic penet, quintler ap, seal armor, glyph magic resist var. Mark ve quintler malum. Armoru olası gankler için düşünüyorum. Çünkü ap carrylerin çoğunda kaçış mekanizması yok. Mr de lanede rakipten daha az damage yemek için. Yorumlarınızı alabilir miyim, kullanılanabilir bir rune page olur mu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Can YÜCEL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.