Şimdi Ara

Fizz Nerf gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkda ki gibi beyler skin alıcam, 2 gün sonra heroya ağır bir nerf gelir mi sizin görüşleriniz nedir ?

• dandik bişey zaten neyine nerf gelsin.
  • Bence gelebilir şu zıplıyor falan ya o çok sinir bozucu brand ile ulti atıyorum tam gelirken zıplıyor damage yemiyor ..
  • bırakın da azıcık trickleri olsun heronun, tam kıvamında hero bence ne bufflanmalı ne nerflenmeli.
  • Gelirse çok ağır bir nerf gelceğini zannetmiyorum. Ulti slow effect düşebilir çünkü çok yavaşlatıyo ve de knock back efekti var bunda küçük bi oynama olabilir. W skill´i küçük bir nerf yiyebilir ama Fizz´i fazla etkilemez.
    Ayrıca Fizz güçlü ellerde hiçte dandik bi champ değil. Biraz beceriyle ultilerden kaçıp, turret altından adam alabiliyosun.
  • bence gelmeli . iyi kişilerin ellerinde op bir hero oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

bence gelmeli . iyi kişilerin ellerinde op bir hero oluyor

Her champ nerf yemeli o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonBoy

quote:

birinin böyle yazıcağını biliyodum .
    demek istediğim şu geçen gün ocelote almışdı fizz i skoru 13/4 falandı tam hatırlamıyorum adamın tekine ulti yi attı adamın %65 canı falan gitti
  • Skillerinin ap ratiosu düşürülebilir belki, özellikle ultisinin. Ultisinin slowu da düşürülebilir. Onun dışında nerf gelmez bence.
  • quote:

quote:

quote:

demek istediğim şu geçen gün ocelote almışdı fizz i skoru 13/4 falandı tam hatırlamıyorum adamın tekine ulti yi attı adamın %65 canı falan gitti

Evet nerf gelebilir ben buna birşey söylemedim sadece "yetenekli ellerde op bi champ nerf gelsin" cümlesini desteklemiyorum. Her yetenekli elde nerdeyse her champ çok güçlü oluyor.Ama evet bende yukarda nerf gelebileceğini söyledim.

• Hem off tank hem ap carry haline getirebilirsiniz. Bunu yapabilen bir çok ap carry var. Ama tanky ap kasabilen tek eleman bu sanırım. Bu özelliği nerflenebilir. Örneğin magic resist i diğer ap lerden fazla.
  • quote:

quote:

quote:

bazı kasamamış adamlar ölebiliyor hemen. bende bir oyunda brandle kasamamış bir tryndamere'ye 2 attım

• gelmez ya, gelsede 0.1 gibi bir ap raito düşürürler belki o da çok farketmez.
  • Bence kesin gelir.Zaten Riot yeni bir champion çıkarınca çok güçlü yapıyor.Herkes alıyor bir haftaya nerf geliyor.Satış stratejisi...
  • q skilli kesinlikle cd nerf yemeli. Gank yemiyor ve kimseyi kaçırmıyor o skill ile. Bir gap closer/kaçma skilline göre aşırı kısa cd'si var.
  • Bence gelmez oyun başında focusladın mı kesinlikle bir feeder. Çok az hp si var nerf gelmesi demek champion kalkması demek bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: amaze8

Hem off tank hem ap carry haline getirebilirsiniz. Bunu yapabilen bir çok ap carry var. Ama tanky ap kasabilen tek eleman bu sanırım. Bu özelliği nerflenebilir. Örneğin magic resist i diğer ap lerden fazla.

morde-ww-kennen-sion-chogath bla bla bla tanky ap?
  • bende skin almak için gelecek patchi bekliyorum
  • her türlü gelir acayip harras yapan bir karakter w skili ile yani kesinlikle gelecek nerften sonra al derim zaten 1 hafta sonra fizz gelecek denemek için ondan sonra al
  • quote:

Orijinalden alıntı: metocako

quote:

Orijinalden alıntı: amaze8

Hem off tank hem ap carry haline getirebilirsiniz. Bunu yapabilen bir çok ap carry var. Ama tanky ap kasabilen tek eleman bu sanırım. Bu özelliği nerflenebilir. Örneğin magic resist i diğer ap lerden fazla.

morde-ww-kennen-sion-chogath bla bla bla tanky ap?

Morde shield inden dolayı tanky oluyo. Ayrıca bu saydıklarından bi tek kennen ap carry. Dikkat ettiysen tanky ap carry dedim. Ap kasınca hiçbir skill ini kullanmadan pasif dahil tanky oluyor. (Ocelote de bu yüzden sevdiğini söyledi zaten). Gragas ve kassadin de bunun kadar olmasa da tanky ap carry ye örnek verilebilir. Hayatımda 1 kere cho got ın ap kasıp mid geldiğini gördüm. Onu da ezdik zaten.

Anlatmak istediğim o değil de neyse

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.