Şimdi Ara

Fizz'i nasıl counterlarım diyenlere gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
13.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

4-5 kez veigarı kesen fizzin akabinde veigardan tek yediğini gördüm tek yiyen fizz onurdu başkasıda olamazdı ( olabilirdi ) ( backlit )

edit : Oyun içinde fizzin wukonga sataşmasını tavsiye etmem bu arada

Aynen öyle veigar op mop demez vurur ağzına ağzına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

Malzahar ve Fiddle hariç Fizz'in counterı yok. Karşıma ne zaman kennen gelse 4-0 gidiyorum earlyde. Bu aralar skill shot stunu olan karakterlerden biraz dert yanıyorum ( Ahri - Morgana - Lux ) en azından midde zorluyorlar biraz. Q ile girdiğim zaman kafama yiyorum. Fizz OP filan değil, benim biricik göz ağırım hatta Fizz oynamayın. Sonra oyunlarda E ile teamfighta giren Fizz görüp balığıma üzülüyorum nelerle uğraşıyor diye Fizz'in olayı burst damage, yani OP filan olduğu yok. Damage üzerine kurulu bir assasin ama bir teamfightda çok kasmış olsa bile late gamede alacağı en fazla Triple Kill'dir. Takım iyiyse pentaya kadar yolu var o ayrı, Fizz'e ağlayacağınıza Morgana'ya bakın mesela. Yok böyle champion demek istiyorum sayın seyirciler

Kennen da counterladı beni o en büyük counteri emin ol dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: SayonaraSekai

Önceki konuda benim bahsettiğim Fizz'i nasıl counterlamak değildi, oyunda herkesin bir counter'ı var elbet. Benim dediğim gayet açık Fizz OP'dir. Neden böyle dediğimi de açıklayayım, Fizz'i sen belirttiğin herolarla ilk levellerde harraslasan dahi çok rahat bir gankla kill alır. Hiç cs yapamasa ve kasamasa dahi mid game ve late game 'de w açıp q ile girdiğinde mahvediyor ne olursa olsun. Sonuçta bir ap carry kill almamak için çok kötü oynaması lazım. Yani senin dediğin sadece early gamede işe yarar ama fizz mutlaka köşeden bir iki kill alıp tüm oyunu domine edebiliyor. Bir de veigar demişsin ama stunu attıktan sonra daha meteor düşmeden e skiliyle kaçıyor fizz.

Annie ve Fiddle'ı deneyeceğim ama demeye çalıştığım ben kim fizz'i counterlar demiyorum gayet açık op olduğunu söylüyorum. Düzelmesi için q ve w'ye ağır bir nerf gerekiyor şu durumda.

Fizze karşı defansif oynarsan ve kill vermezsen sorun olmaz dediğin gibi farmı iyi değil kill de alamazsa o dediğin damageyi vuramaz fizz kille susamış bir champ ve sen de onu ona vermezsen tırt olur :)

• Skill speed yavaş olan hicbir karakter ezemez fizi kassa q annie q ryze q sion stun bunların hepsi yavaş ilerleyen skiller hele bi lux varsa karsısında oyun cok zevkli bi hal alır :D alın fizin karsısına pantheon keyfinize bakın.
  • Fizzi counterlamak mı istiyorsunuz. O zaman işiniz kolay hiç bir zaman zor olmadı. QSS
  • morgana alır

• morde ile rahat counterlanabilen bi champ,sadece E skiliniz kaçabilir onada biraz dikkate derseniz fizz kombo yaptıgında kendisi ölür zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

Fizzi counterlamak mı istiyorsunuz. O zaman işiniz kolay hiç bir zaman zor olmadı. QSS

fizz ulti attığında qss basarken ulti'den damage vermiyiz? yada knocked airborne olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

Malzahar ve Fiddle hariç Fizz'in counterı yok. Karşıma ne zaman kennen gelse 4-0 gidiyorum earlyde. Bu aralar skill shot stunu olan karakterlerden biraz dert yanıyorum ( Ahri - Morgana - Lux ) en azından midde zorluyorlar biraz. Q ile girdiğim zaman kafama yiyorum. Fizz OP filan değil, benim biricik göz ağırım hatta Fizz oynamayın. Sonra oyunlarda E ile teamfighta giren Fizz görüp balığıma üzülüyorum nelerle uğraşıyor diye Fizz'in olayı burst damage, yani OP filan olduğu yok. Damage üzerine kurulu bir assasin ama bir teamfightda çok kasmış olsa bile late gamede alacağı en fazla Triple Kill'dir. Takım iyiyse pentaya kadar yolu var o ayrı, Fizz'e ağlayacağınıza Morgana'ya bakın mesela. Yok böyle champion demek istiyorum sayın seyirciler

Kennen da counterladı beni o en büyük counteri emin ol dostum

Kennen nasıl counterlayabiliyo ya ? Ne yapıyorsun sen Q ile yapıştıktan sonra melee gibi 1v1 mi yapıyorsun ?

• Ben sana pek katılmıyorum.Bu oyuna 2 arkadaş başladık ve 20 ay oldu.Benim arkadaşım 20 aydır mid hariç hiçbir lane de oynamadı.Ne zaman vs atsak beni hep yendi ta ki ben fizz alana kadar.Fizz ile bunu yendikten sonra çok gıcık aldı sonuç olarak 20 aydır mid de oynuyor tüm heroları tanımış,hepsine alışmış.Tüm herolarla oynadı.Beni asla yenemedi ve en zorlandığım isimse le blanc oldu ama sen bundan bahsetmemişsin.2 sininde rolü aynı hatta le blanc biraz daha basit.Ben combo ma ulti atar w-q ile girer ignite ı atar işimi bitiririm.Ama le blanc w ile durmadan kaçıyordu ve ultisi silence verdiği için e skil ini kullanamıyorsun bunun için beni en zorlayan hero oldu.Ama yine ben kazandım.İlk bakışta galio tüm ap heroların counter'ı gibi gözüküyor ama ne zaman karşıma gelse alıyorum.Fizz i herolarla değilde itemlerle counterlıyabilirsiniz.Banshee şart.Eğer ap isen Zhonya çok işine yarar (aktifi),abyssal ve rylai .Ad isen mom,guardian,warmog ve Fon işine yarar.Sana sadece mr değil hp de lazım.Bunun için rylai ile warmog önerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Fizzi counterlamak mı istiyorsunuz. O zaman işiniz kolay hiç bir zaman zor olmadı. QSS

fizz ulti attığında qss basarken ulti'den damage vermiyiz? yada knocked airborne olur mu?

Ultiyi yediğinizde balık size yapışıyorya, qss balığı yere düşürüyor. Hemen basıp uzaklaşın ve böylece fizzin ultisi gitti.
  • quote:

quote:

quote:

Ultiyi yediğinizde balık size yapışıyorya, qss balığı yere düşürüyor. Hemen basıp uzaklaşın ve böylece fizzin ultisi gitti.

iyiymiş. tf'da alsında o ultinin knock'u baya zarar veriyo alın ması baya iyi olurmuş. sağolun hocam :)
  • Kassadin'in en baba counterlarından biri Fizzken oraya Kassadin yazmak nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Kassadin'in en baba counterlarından biri Fizzken oraya Kassadin yazmak nedir?

Bunlar gayet birbirlerini counterlar doğru zamanda atılan silence kassadinin dominate olmasını sağlar aynı şekilde doğru zamanda fizzin e si hayat kurtarır kassadinin cc si fizzi
    öldürmek için yeterli pasifi de burst damage vurmasını engelliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyiymiş. tf'da alsında o ultinin knock'u baya zarar veriyo alın ması baya iyi olurmuş. sağolun hocam :)

Güzel bilgilendirme ben sadece slowunun etkisi olmuyor sanıyordum öğrendiğim iyi oldu

• QSS ne arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet192

QSS ne arkadaşlar

quicksilver sash
  • vlad ve morgana ile fizz e farm yaptırmıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: midpoint

vlad ve morgana ile fizz e farm yaptırmıyorum :)

eeeee bi fizz 6 level olunca karşısında durabilecek misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozolua

Ben sana pek katılmıyorum.Bu oyuna 2 arkadaş başladık ve 20 ay oldu.Benim arkadaşım 20 aydır mid hariç hiçbir lane de oynamadı.Ne zaman vs atsak beni hep yendi ta ki ben fizz alana kadar.Fizz ile bunu yendikten sonra çok gıcık aldı sonuç olarak 20 aydır mid de oynuyor tüm heroları tanımış,hepsine alışmış.Tüm herolarla oynadı.Beni asla yenemedi ve en zorlandığım isimse le blanc oldu ama sen bundan bahsetmemişsin.2 sininde rolü aynı hatta le blanc biraz daha basit.Ben combo ma ulti atar w-q ile girer ignite ı atar işimi bitiririm.Ama le blanc w ile durmadan kaçıyordu ve ultisi silence verdiği için e skil ini kullanamıyorsun bunun için beni en zorlayan hero oldu.Ama yine ben kazandım.İlk bakışta galio tüm ap heroların counter'ı gibi gözüküyor ama ne zaman karşıma gelse alıyorum.Fizz i herolarla değilde itemlerle counterlıyabilirsiniz.Banshee şart.Eğer ap isen Zhonya çok işine yarar (aktifi),abyssal ve rylai .Ad isen mom,guardian,warmog ve Fon işine yarar.Sana sadece mr değil hp de lazım.Bunun için rylai ile warmog önerdim

lb mi zorladı fizzi? lb yi caunterlamak çok kolay e skillini beklet adam sana q + ulti atıca an e yi bas adam zaten sana e sinide atar tutturamaz. dahada bisi yapamaz sende gider kesersin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.