Şimdi Ara

Fizy uygulaması saçmalığı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bu Fizy uygulamasındaki saçmalığı sormak istiyorum. Ben bu uygulamayı müzik dinlemek için yükledim ama bu uygulama bana hiçbir müzik bulamıyor. Daha doğrusu bulmuyor. Çünkü Apple'ın kısıtlaması var.

Mesela Lady Gaga dinleyeyim dedim, iTunes'da satıldığı için Fizy'den kısıtlanmış. Rammstein dinleyeyim dedim keza oda. Başka şarkılarda kısıtlı. Yani yok komple.

Eeeeee ? Bu fizy uygulamasının bana ne yararı var ? Bunun nasıl bir mantığı var ?

Aynı şey Youtube videoları için de geçerli. Apple kısıtlaması burada da devam ediyor. Klip izleyeyim dedim, şarkı itunesda satılıyor diye kısıtlanmış. Yani aramalar da çıkmıyor. Halbusu ki var öyle bir video bulabiliyorum safariden aratınca. Ama iphone olduğunu algılıyor ve açmıyor. Youtube uygulamasında zaten dediğim gibi video bile çıkmıyor.

Allah aşkına bu nedir arkadaş ?

Ben burada yazılanları takip etmiyorum, belki konuşulmuştur ama yinede yazıyorum. Bu flash kısıtlamasının sebebi sadece şarj sorunu olma potansiyelinden mi ? Yoksa appstore'da satılan Doodle God türü oyunların aynısını flash oyun sitelerinden ücretsiz, indirmeden oynamamızı engellemek ve bu tip uygulamalardan para kazanmak için mi ?

• Nasıl dinleyebilirsin abi ? Çıkmayan bir şarkıyı nasıl açabiliyorsun ?
  • Misal hangi sarki daha once hic karsilasmadim boyle bir olayla,sarki ismi ver bakim youtubeden acamadigin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Latour -- 4 Aralık 2011; 22:09:23 >
  • bende de çıkıyor, lady gaga diye arıyorum birçok şarkısını buluyor ve dinleyebiliyorum.
  • Lady gaga yaz abi fizy'e.

Fizy'de hiçbir şey çıkmıyor. Youtube'da offical hiç birşey çıkmıyor. Çıkan videolarında hepsi çöp. Ya mixlenmiş hali, yada kalitesizlikten artık kulak tırmalayan videolar.

Lady gaganın şarkılarını bi PC'den arat Youtube üzerinden, bir de iphone'daki youtube'dan arat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 4 Aralık 2011; 22:15:17 >
  • Abicim cikmayan sarkisini soylesene sen bilisayarda cikip sende cikmayan tan sarki ismi ver

Edit: gaga yengemizin tum sarkilar cikti bende fizyde , senin telefon meme yapmis :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Latour -- 4 Aralık 2011; 22:17:08 >
  • Rammstein eyvallah da Lady Gaga dinlemeyin yahu (Dalga geçiyorum arkadaşlar, herkes istediğini dinler, zevkler ve renkler tartışılmaz elbette) Neyse, sanatçıların yaptığı bur üretim ve bunu yasal olarak savunmak, korumak zorundalar, telif haklarına uymuyorsa, ne fizy, ne Youtube, be de başka bir mecrada yer alamaz. Cok istiyorsanız, ttiler müzik var, (ülkemiz için) e albümler heryerde satılıyor. O yüzden burda bı uygulamayı suçlamak gereksiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buyrun

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

Lady gaga yaz abi fizy'e.

Fizy'de hiçbir şey çıkmıyor. Youtube'da offical hiç birşey çıkmıyor. Çıkan videolarında hepsi çöp. Ya mixlenmiş hali, yada kalitesizlikten artık kulak tırmalayan videolar.

Lady gaganın şarkılarını bi PC'den arat Youtube üzerinden, bir de iphone'daki youtube'dan arat.

Youtubedaki olayi hepimiz biliyoruzdur sanırım, fizy'deyse gayet demin dediğin gibi Lady gaga yazıp aradım, çıkan şarkıları dinlemeye çalıştığımdaysa sorunsuzca dinleyebildim.
  • roadrunner records ve megadethtv saolsun herseyi izleyebiliyorum megadeth ile ilgili ama vevolular izlenmiyor ayri vevo uygulamasi var o da turkiye de calismiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latour

Abicim cikmayan sarkisini soylesene sen bilisayarda cikip sende cikmayan tan sarki ismi ver

Edit: gaga yengemizin tum sarkilar cikti bende fizyde , senin telefon meme yapmis :d

Bak. Fizy'i karıştırmadan göstereyim sana.

Lady gaga Judas yaz Youtube'a PC'den. Bütün offical klip, şarkı hatta bir kullanıcının koyduğu lyrics videosu filan çıkıyor.

Aynı kelimeyi iPhone'nun youtube uygulamasına yaz. Bunların hiçbiri çıkmıyor. Yani doğru düzgün dinleyemiyorsun bu şarkıyı.

Ayrıca fizy'de bende de çıktı şimdi ama play'e basınca hiç ses gelmiyor. Kısıtlama olmayan şarkılar çalıyor ama bu kısıtlananlar çalmıyor. Çalmıyor fakat dalga geçer gibi çalma çubuğu ilerliyor.

@soulmate

Tamam telif hakkını korusunlar da o zaman abi niye var bu fizy ve youtube uygulaması ? Sen itunesdan alsan dahi klibini izleyemeyeceksin. Çünkü youtube'da çıkmıyor.

edit : Şöyle bir şey var. Dailymotion'dan ben bunların offical her haltını izleyip dinleyebiliyorum rahatlıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 4 Aralık 2011; 22:23:15 >

• officail videoların çoğu çıkmaz youtube un da çoğu kısıtlamalı zaten dediğin gibi lady gaga yazsan bin tane video bulur 990 tanesi çel çöp berbat mixaj yada resimdir gözden kaçan 10 tanesinide bulmak sıkıntı zaten fizy de öle bilgisayardaki fizy ile alakası yok dediğin gibi flashın iphone da olmamasının nedenide bu zaten olsa safariden girer youtube a ordan istediğini dinlersin şarj donanımı kasma bunlarda var aslında ama buda bahanesi oluo asıl gerçek sebebi korsanı engelleme

sana tavsiyen vevo nun application ı var onu indir en azından çoğu şarkıyı dinleyebilirsin bazılarınında official videolarını izleyebilirsin çok ii bi kanaldır youtube da ama malesef oda engelli uygulama free olmasına rağmen sadece USA store da var TR de yok jailbreak li ise telefonun netten vevo.ipa 1.3.2 diye araştır indir telefonuna kur...................kolay gelsin...
  • jb ile kursan bile calismiyor deneme hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedigin video gayet guzel cikti fizydede bit problem yok.. itunes da satiliyor izleyemezsiniz gibi bir uyari gormedim.Turkiyede oynamayan videolar var onunda ayi fonuyla alakasi yok
  • bende fizy'de çıktı ayrıca dinleyebiliyorum, bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 4 Aralık 2011; 22:28:21 >
  • bende de buldu lady'i ama sadece rammstein yazınca 3 şarkısını buldu isimlerini yazınca geliyor ama youtube konusunda da haklısınız offical hiç birşey çıkmıyormuş bunun farkında değildim ben
  • butun videolarin cikmamasinin nedeni o videolarin mobil platformu desteklememesidir. apple bununla ugrasmaz emin olun. fakat sizin bu konudaki itunesda satildigi icin kisitlama yapiyorlar gorusunuzu anlayamadim. izlemeye calisirken bir uyari mesaji mi cikiyor da bu dusunceye kapildiniz?

bu arada lady gaganin onlarca sarkisi cikti ve hepsini denedim hepsi calisiyor.
  • bende dinliyebiliyorum skinti yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

buyrun

Abi bu listede Judas varmı bak bakayım. O listenin aynısı bende de çıkıyor. Hatta bu liste bende 2-3 güne önceye kadar hiç çıkmıyordu siz bütün şarkılar çıkıyor diyince tekrardan baktım ve eklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 4 Aralık 2011; 22:32:19 >
  • Hadi Lady Gaga'yı geçtim. Sonradan eklemişler belli ki.

PC'de bir ramsstein yazın fizy'e.

Bir de iphonedaki fizye yazın. Bakın bakalım farka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 4 Aralık 2011; 22:35:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.