Şimdi Ara

Fizikten FULL Çeken Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

birde fizikte ütülü soruyu nasıl yaptınız anlatır mısınız?

• o soruda utu fırın dıger fırınıda pararel baglıyacaktın ser, baglamıyacaktın
  • Benim full.

O soruyu ilk başta yapamadım. Mantığıma göre cevabın 10'dan küçük çıkması gerekiyordu. Ancak şıkların hepsi 10'dan büyüktü.

Çözümümde seri bağladığım için bu paralel bağlamadır o zaman dedim ama vakit çok az kalmıştı.

Baktım ütü 2.5 ile fırın 7.5 ile orantılı bir fırın daha bağlarsam 17.5 olur dedim işaretledim 3-5 saniye sonra sınav bitti :)
  • benim full
  • 3 yanlış

dershaneden sınıfımdan 3 kişinin full
  • Yemin ederim ki TMciyim.Fizikten 18 doğrum var.O sorum da doğru.
  • ya şimdi inek yerine konmayayım da, çok rahat fullenirdi o sınav yani harbiden çok kolaydı. Sorularda zorlayıcı hiçbir husus yoktu. Benim mallığıma 3 yanlışım var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence o hangileri hareketsiz kalır sorusu enteresandı. okadar da kolay değil. R sabiti sorusundaki ince olay da öyle. fulleyen arkdşı tebrik ediyorum
  • 1boş ve boşum o
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_lenFosiT

bence o hangileri hareketsiz kalır sorusu enteresandı. okadar da kolay değil. R sabiti sorusundaki ince olay da öyle. fulleyen arkdşı tebrik ediyorum

o hareketsiz kalır sorusu bilinen birşeydi hatta kural olarak geçiyor aynısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

quote:

bence o hangileri hareketsiz kalır sorusu enteresandı. okadar da kolay değil. R sabiti sorusundaki ince olay da öyle. fulleyen arkdşı tebrik ediyorum

ben o soruda 2. küreden 3. küreye enj geçişi az da olsa zaman alır diye düşündüm başta doğru yapmıştım sonra onu düşününce değiştirdim
  • 1 yanlış var atom modelleri sorusu
  • 1 yanlış 1 boş var ütülü soruyu şöyle yaptım 2200 toplam güç 2200-550=1650 demek ki fırın 1650 gücü var.2200+1650=3850 3850/220=17.5 yanlış olan sorum yay sorusu toplayacağıma çıkartmışım
  • beN :) Soruları alayım

Not: Açısal momentum sorusunu sormayın salladım..
  • ütülü soruda v^2/r 'yi güce eşitleyip direnci 88 buldum... Ütününü direnci 88 ise akım 2.5 oluyo geriye kalan 7.5 da öbürüne ekledim...

B arada evde kullandığımız herşey paralele giriyo devreye
  • heralde türkiyede ilk 30 bin fiziği full çekmiş arkadaş bu ne ya sanki 2+2=? diye sordular ya önüne gelen full çekiyor yada bu foruma giren kişi sıralamaları 5-10 bin aralığı tamam kolaydı sınav ama tm ci ler bile full çekmiş falan o ne l
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlock60

quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

quote:

ben o soruda 2. küreden 3. küreye enj geçişi az da olsa zaman alır diye düşündüm başta doğru yapmıştım sonra onu düşününce değiştirdim

ben dersaneye gitmedim. denemelerde çıkıyodur belkide dediğin gibi ama üniversite okuduğmdn pek ilgilenemedm.
    yani sınav sonrası mühendis arkdşlara sordum. zaman verilmesi lazım dediler. soruda bi eksiklik var gibi geldi

• şu soruyu adam akıllı anlatacak yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre1645

şu soruyu adam akıllı anlatacak yok mu?

evde kullandığın volt cihazlar paralel bağlıymış gibi gider seri bağlı olsalardı zaten hiç biri yeterli enerjiyi alamazdı. paralel bağlı olduğunu anladıysan soru bitiyor zaten P=I.V v=220 p=550 ise i=2,5 bu ütü için geçerli olan toplamda 10 gidiyorsa fırına 7,5 kaldı. yeni bir fırın eklersem buna gelecek akım da 7,5 olur toplam da 17,5
  • quote:

Orijinalden alıntı: expotion101

heralde türkiyede ilk 30 bin fiziği full çekmiş arkadaş bu ne ya sanki 2+2=? diye sordular ya önüne gelen full çekiyor yada bu foruma giren kişi sıralamaları 5-10 bin aralığı tamam kolaydı sınav ama tm ci ler bile full çekmiş falan o ne l

Birinin bunları söylemesi gerekiyodu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.