Tamamdır hocam dediğiniz gibi yapacağım. Teşekkürler |
Fizikte Yorumlama Sorunu (2. sayfa)

-
-
hocam ben şahsen elektriği falan hep mebten pekiştirmiştim mantığını güzel anlatıyor bence
-
Teşekkürler hocam elimde yarım çözülmüş 345 ile hiç çözülmemiş bilgi sarmal var bu ikisini çözeyim o zaman önce, daha sonra da dediğiniz gibi başka kaynaktan yorum soruları arayayım
-
Doğrudur hocam bu sene 2-3 kere okuyacağım o kitapları
-
çıkmışlara da bakın (ygs/lys dahil) eğitim vbadisi konu anlatım fasikülünde vardı ve bilgi sarmal eski fizik kitabı da çok iyi tyt ama ayt gibi kitap.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TYT için bilgi sarmal çözüyorum hocam fizikte
-
yenisi de güzel eskisi de ama eskiside cok farklı, kolay gelsin
Teşekkürler hocam
-
hocam mesela hareket kuvvett3 sikintin varsa 3d tyt deki sorulari cöz ve video cozumu dinle kuvvet hareketteki butun yorumlari ogrenitsin
bütün :D?
Knk bunu ben de yaşıyordum farklı hocalardan konu soru vs. İzleyerek çözdüm biraz zaman alıyor ama farklı hocalara bakarsan bakış açısı edinirsin
Hocam elimde TYT olarak sadece bilgi sarmal var 2. bi soru bankası çözmem gibi ama AYT kısmında 3-4 tane SB çözeceğim o yüzden 3D nin AYT kitabından çözerim, çok fark yoktur herhalde
-
Haklısın hocam bunu deneyeceğim ben de, geçen sene sadece VİP Fizik dinlemiştim
-
3d ayt mi
bol bol soru çözümü izle, basit sorular üzerinde bile uğraş. çözüp geçme.
-
Kötü mü hocam
-
Teşekkürler hocam tavsiye için bu sene zaten Matematik-fizik ağırlıklı gideceğim bütün sorularla uğramaya çalışıcam
-
en son incelediğimde leşti belirli soru tipleri bile yoktu saçma sapandı soruları,yorum saçma ve azdı bir daha bakayım,çözeni de hiç sevmemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 31 Ağustos 2021; 13:57:17 >
Hocam bu sene 3D çok önerildi 345-bilgi sarmal-3d-nihat bilgin çözeyim diyordum sırayla
-
hocam bütunden kastim orada bir cok soru tipi görür anlaminda 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X