Şimdi Ara

FİZİKTE 'OPTİK' NASIL ÇALIŞILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
3
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sinavlarinefendisi S kullanıcısına yanıt
    tenk yu
  • apotemi+umut öncül
  • Apoteminin lüzmu yok apotemi ve karaagac gibi yayinlar daha cok isleme yonelir. Ama ozellikle son 3 yilda hep yoruma yakin sorular geldi. Islem yetenegindense yorum yapacak kadar mantigini kavramak yeterli. Bunun icin palme ya da meb veya her ikisini birlikte okumak yeterli. Ha eger hala mantigini anlamadiysan ac umut onculu dinle. Ama kesinlikle mantigini kavra yorum yapacak hale gel islem yetenegi onemli degil. Mesela tumsek aynada isin yollandigi yerin aynaya uzakliginin yarisinin uzantisindan geri doner. Apotemi,karaagac bunu formuluyle verir ; meb ve palme ise direk bunu sozel olarak soyler ve osym sozel olarak ister .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vikingr kullanıcısına yanıt
    Herkesin elinde karaağaçı görünce bi korkmadım değil. Hoca da bi çöz bi çözme diyince afalladım.

• Karaağaç optik gerek yok bence , optik eskiden çok zordu şimdi gerçekten çok basit ve soru kalıbı da aynı 2 soru bankasının optik bölümünü çözmen yeterli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NYShoemaker -- 3 Temmuz 2018; 15:3:54 >
  • Diğer konulara nasıl çalışıyorsan öyle. Optiğin diğer konulardan bi farkı yok ki. özel durumları ezberle. Ayne ve merceklerin davranışları öğren bitti zaten. Optiğin neden abartıldığını bi türlü anlamadım
  • Fem okul 10. Sınıf kitabını tavsiye ederim ben oradan öğrendim ve üstüne apotemi çözdüm. Optiğim iyiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONEKTRA kullanıcısına yanıt
    Karışık duruyor, geçen sene bunlara çalışmadan girdim sınava. Bugün hg den video izledim, o kadar abartılacak bir şey olmadığını farkettim
    lise hayatım boyunca ilk defa bugün adam akıllı fizik çalışmaya başladım, o yüzden nasıl çalışacağımı soruyorum :)
    Bu sene mezun Senem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanılmıyor. -- 27 Eylül 2017; 23:53:27 >
  • Farklı bir teknik uygulayabilirim, söz vermeyim

• Ben de geçen sene sınva girdim ve en iyi gelen sınavım fizikti. Bence şu an fizikte oyle abatılacak zor bi konu yok. Eskiden olsa zibilyon tane formül vardı ve adamlar arada o fomülleri soruyordu. Şu an konuyu iyi anladıktan sonra gerisi kolay. Ben lys fizikte çok az test çözdğm ama konuyu bildiğim için lys fiziğim gerçekten iyi geldi. 27-3. Yani nasıl çalışmalıyıma önerim şu. Konuyu çok iyi şekilde anla, kafana yatsın. Ezber yaparak geçiştirmeye çalışma zaten gerisi gelir.
  • Yok yok hic gerek yok. Ben gecen sene lysyi son 3 aya biraktim diye konulari tam yetistiremedim fizik 22 net geldi. Palmeden calistigim hicbir konudan soru kacirmadim. Yapamadiklarim zaten yetistiremedigim konulardi. Palmeyi aciyordum super anlatiyordu sonra mebi aciyordum calismak icin ama bir bakiyordum palmedekilerin aynisi. Kim ne derse desin palme adamdir mebden kopyala yapistir yapar ve bu da olabilecek en guzel sey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.