Şimdi Ara

FİZİKTE KARAAĞACTAN GİTMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELİMDE KARAAĞACIN 14 FASİKÜLÜ VAR AMA KAPAĞI SİYAH OLAN, TYT VE AYT FİZİĞE FASİKÜLDEKİ REHBER SORULARDAN CALISIP ÜSTÜNE PALME AYT VE TYT SB (KESİN)+ NİHAT BİLGİN VEYA YAYINDENİZİ DÜSÜNÜYORUM.

GEC KALDIĞIMIN FARKINDAYIM, SİZCE BU PROGRAM NASIL? AYRICA KARAAĞACTA HER FASİKÜLDE ORTALAMA 30 TEST VAR REHBER SORULAR DISINDA DA BUNLARIN CÖZÜLMESİ GEREKİYOR MU SİZCE

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Hocam karaagac inanilmaz vakit alir yani bitirmesi kolay bir seri degildir O da icinde her turlu soruyu barindirdigi icin ama eger amacin Fizikten full yapmaksa tercih edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 25 Kasım 2019; 10:43:11 >
  • Yüksek hedefin varsa kullanman iyi olur. Ben yarıladım şuan fasikülleri üstüne 345 tyt ayt ve zaman kalırsa nihat bilgin düşünüyorum.

• fiziğiniz çok kötü değilse fizikle barış + 345 yapın hocam o dediğiniz şey acayip vakit alır
  • hiç çözmedim ertan sinan şahinle çalışıyorum faydasını görüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Bende de 7 tane var çok vakit alıyor ya ayt kısımlarını ondan ilerleye bilirsinde tyt kesinlikle gereksiz olur. Ayt içinde kararsizim ama çözümlü soruları coz bence gelişirsin zaman kalırsa sıklılari da çözersin.

• karaagac cidden fizik ogretiyo ama bunu mezuna kaldiktan sonra anladim bence suan ona giriseceginize farkli kaynaklara yonelseniz daha mantıklı olur baya zaman aliyor cunku. ayrica gereksiz kastigi yerler var

• yks2020. Y kullanıcısına yanıt
    hocam aslında elimde bana gereksiz gelen bir sürü fizik kaynağım var:
    palme tyt konu anlatımı ve soru bankası
    palme ayt konu anlatımı ve soru bankası
    karekök yks soru bankası (mezun arkadas verdi)
    karekök tyt soru bankası (mezun arkadas verdi
    mhy yayınları ayt soru bankası (mezun arkadas verdi
    okyanus (ıceberg) ayt soru bankası (bedavaya geldi)
    esen ayt ve tyt (rehberlerle konu anlatımı diye ikiside birbirinden kalın kitaplar, arkadasımın babası fizikci bedavaya vermisti hic acmadım icini)
    Tyt fizikte temelim ne kadar var desemde denemelerde 3 neti gecemiyorum, bu kitaplardan hangisiyle götürmem iyi olur sizce? Karar veremiyorum bir türlü, sonlara doğru nihat bilginin soru bankasını alıp denemelerde yanlıs yaptığım konulardan test cözeceğim

• palme soru sayisi az ama ogretici karekok de fena degil diye biliyorum

• Aynen siyah kapaklı olan seriden gidiyorum gayet güzel bence kullanabilirsin biraz yavaş ama sağlam ilerletiyor

• up

• ayt için karaağaç kullanabilirsiniz bence ama tyt için gereksiz. fizikle barıştan dinleyip palmeden çözebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.