Şimdi Ara

Fiziksel Vodafone Pay Kart (ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
22
Favori
21.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturun. Geri yatar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -lightning- kullanıcısına yanıt
    Benzer durum yaşadım kayıt açtım hala uğraşıyorum cok ilgisiz beceriksizler bekle demekten baska bısı yapmıyorlar
  • Bu vodafonepay salak bir işletme.
    Size ufak bir tüyo vereyim.

Parayı kredi kartı ile yükleyip sonra aynı gün başka bir harcamada yaparak bakiyeyi sıfırlarsanız size blok atıyor.

Bloklanmaktan nasıl kaçılabilir henüz çözemedim. fakat blok attıklarına %100 eminim. Bir sonraki ay blok tekrar açılıyor.
    Fiziksel Vodafone Pay Kart (ANA KONU)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Bu vodafonepay salak bir işletme.
    Size ufak bir tüyo vereyim.

Parayı kredi kartı ile yükleyip sonra aynı gün başka bir harcamada yaparak bakiyeyi sıfırlarsanız size blok atıyor.

Bloklanmaktan nasıl kaçılabilir henüz çözemedim. fakat blok attıklarına %100 eminim. Bir sonraki ay blok tekrar açılıyor.

Yalnız değilsiniz hocam.Ben de aynı sorunu yaşıyorum.

• Muhtemelen ben de bloklanmıştırım :)

• Arkadaşlar limit 750 Tl olmuş onu doldurduktan sonra bahse konu uyarıyı veriyor bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

Benzer durum yaşadım kayıt açtım hala uğraşıyorum cok ilgisiz beceriksizler bekle demekten baska bısı yapmıyorlar

merhaba acaba nereye kayıt açtınız bende para yüklerken son aşamada hata verip uygulamadan attı ama parayı da çekti ve ulaşacak mercii dahi bulamadım 542 den arıyorum adamlar o ne o nasıl bir uygulama diyorlar deli olacağım siz nereye ulaşıp kayıt açtınız acaba ? Başka başına bu durum gelen arkadaşlarda yol gösterirse çok sevinirim..Bir daha da bulaşmam zaten bunlara

• İyide bunda kredi kartından veya banka kartından para yükleme, parayı baska karta veya hesaba çekme vb. gibi tüm islemler sene başından itibaren ücretli olmadı mı?Neden hala kullanıyorsunuz ki.

Edit: Kampanya uzatılmış sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 10 Ocak 2021; 1:52:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmtdrsn84

merhaba acaba nereye kayıt açtınız bende para yüklerken son aşamada hata verip uygulamadan attı ama parayı da çekti ve ulaşacak mercii dahi bulamadım 542 den arıyorum adamlar o ne o nasıl bir uygulama diyorlar deli olacağım siz nereye ulaşıp kayıt açtınız acaba ? Başka başına bu durum gelen arkadaşlarda yol gösterirse çok sevinirim..Bir daha da bulaşmam zaten bunlara

Alıntıları Göster
    Kayıt açtık ama sonraki aramada yüzsüzler Vodafone bayii gitmen lazım diyor her seferinde baska terane hala çözüm yok harcama itirazi başlattım vodafone bayii sordun mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

Kayıt açtık ama sonraki aramada yüzsüzler Vodafone bayii gitmen lazım diyor her seferinde baska terane hala çözüm yok harcama itirazi başlattım vodafone bayii sordun mu

Alıntıları Göster

Bayii ye gitmedim oraya da gideriz artık..

• Arkadaşlar hepinize iyi günler.
    Vodafone pay kullanip numara tasima yapan oldu mu daha sonra sms bloke falan oluyor mu nasil kaldiriliyor yoksa numarayi taşısakda sorunsuz kullanilabiliyor mu?

• xxlboy kullanıcısına yanıt

hocam ben harcama yaparken birden kart bloke oldu kayboldu uygulamada gözükmüyor,bir telefon numarası koymuşlar tam komedi robottan başka birşey yok,mh ye ulaşmak imkansız.Nereye şikayet etmeli bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

hocam ben harcama yaparken birden kart bloke oldu kayboldu uygulamada gözükmüyor,bir telefon numarası koymuşlar tam komedi robottan başka birşey yok,mh ye ulaşmak imkansız.Nereye şikayet etmeli bunları

Valla ben şikayet etmedim. edecek yer yok gibi birşey. Fakat geçen ay, 2. yarıda bloklama sistemi koymaya başladılar. beni blokladılar, sistem yüklemede durmadan "sonra tekrar deneyin" dedi durdu. Ama 1 ocakta sistem tekrar açtı. Belki şikayet için bir yer vardır ama ben uğraşmadım. Önümüzdeki ay başı açarlar.

Sistem ani hareketlerde ( aynı gün 500tl yatır 500 tl harca vs gibi ) sonra bloğu patlatıyor sanırım.

Tahminim usul usul hareketler 500 tl yatır yarın 400tl alışveriş yap 100tl hesapta halen kalsın vs gibi.

Tabi tecrübe edecek zaman bile bulamadık.

• Bu uygulamaya salak bile demek iltifat kalır. Ne ulaşılabilecek kimse var, ne canlı yardım var. Ne şifre değiştirmek mümkün ne de başka bir işlem. Uzak durun. Kampanyalara aldanıp benim gibi atlamayın...

• Uygulamaya fiziksel kart ekledim. Sanal kartla limit ortak mı acaba yükleme yaptırmıyor. Sanal kartla limiti doldurmuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakano3

Uygulamaya fiziksel kart ekledim. Sanal kartla limit ortak mı acaba yükleme yaptırmıyor. Sanal kartla limiti doldurmuştum.

Malesef tek limit hocam.

• Arkadaşlar, maç kartında az bir bakiye kaldı, v pay onu bankaya atma yolu var mı ? Kendi numaramıza atamıyoruz malum..

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Valla ben şikayet etmedim. edecek yer yok gibi birşey. Fakat geçen ay, 2. yarıda bloklama sistemi koymaya başladılar. beni blokladılar, sistem yüklemede durmadan "sonra tekrar deneyin" dedi durdu. Ama 1 ocakta sistem tekrar açtı. Belki şikayet için bir yer vardır ama ben uğraşmadım. Önümüzdeki ay başı açarlar.

Sistem ani hareketlerde ( aynı gün 500tl yatır 500 tl harca vs gibi ) sonra bloğu patlatıyor sanırım.

Tahminim usul usul hareketler 500 tl yatır yarın 400tl alışveriş yap 100tl hesapta halen kalsın vs gibi.

Tabi tecrübe edecek zaman bile bulamadık.

Alıntıları Göster

Bugün karta 750 tl yukledim.

Uygulamadan ciktim girdim karta parada silinmiş.

Herkes gibi iletişim problemi yaşadım ne yapacağız.

Bir yol anlatacak var mi

• Şubatta 2 tane fiziki kart aldım 5er den 10liraya. Ama 2 kartın skt mayıs 2021. Sadece 3 ay için almış oldum, bu konuda ne yapabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.