Şimdi Ara

FİZİKSEL BELLEK DÖKÜMÜ PC AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vista açılırken physical memory dump dumping 1.2.3.....100e gelince reset atıyor bir türlü işletim sistemi açılmıyor acil yardım

ss
    [url=http://img222.imageshack.us/my.php?image=dsc00013g.jpg][/url]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal90 -- 7 Mart 2009; 23:49:14 >

• arkadaşlar biriniz yardımcı olun c'ye format attım tekrar kurdum vistayı ama aynı uyarıyı veriyor pc açılmıyor
  • sisteminizde takılı olan tv kartı ses kartı vs bunları çıkarıp açmayı deneyiniz. birde daha önceki işletim sisteminizde bu tarz sorunlar varmıydı
  • vista64 ilk işletim sistemiydi format attım tekrar kurmaya çalıştım aynı ekranı verdi tekrar fornat attım 2 farklı xp kurmaya çalıştım aynı ekranı verdi sistem sıfır sayılır 2haftadır sorunsuz kullanıyordum ses kartı tv kartı yok
  • biosu default ayarlara getirdikten sonra tekrar deneyiniz. harddiskte bad sector olma olasılıgıda var tabiki.
  • biosu kurcalamamıştım hiç default yani yeni zaten sistem ama biosu kurcaladım dün oldu ama c gitti yapcak yok
  • bu hatayi ben counter-strike oynarken aliyorum (onda da sxe'den kaynaklanan bi hata) sanırım fiziksel bellek yetersiz kaliyor.

Ram boyutu nekadar ? 2 GB vs ise birde ram'leri slot'larindan cikart temizle ve sonra tekrar yerlerine takip dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.