Bildirim
Fizikden napacam ben lan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
7 net yapiyorum nasıl taktik verim.
?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eklemeyi unuttum iyi geçen denemede 16-17 yapiom s*csam bittim ha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up la up
Lys simetri k.a hatim et 20 neti cebine koy
quote:
Orijinalden alıntı: lhaykol
Beyler 27k ygs var kimya biyoloji +20 yapsam biraz önce fizik deneme çözdum 16 net geldi (denge) 20 -22k olmam lazım mat 38-40 geo 17 net gelecek heral bu fizik banko +20 olmalı yani taktik verin la
Aman hocam dikkat et fen kolaydır yapılma oranı azdır dananın kuyruğu kopacak.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gidişle benim kuyruk kopacak kardeş
Bence deneme çözme. Konu tekrarı ve her konudan 1-2test çözecek şekilde ilerle. 20 üstüne çıkarsın eğer önceden iyi kavradıysan konuları. Sınavda da 25i bile görebilirsin, zaten kasmıyorlar pek. -
Cep kitapları var ondan al yanına sonra bide denge deneme önce cep kitabını bi oku sonra deneme çöz yapamadığını konulara bi daha çalış cep kitabından sonra gelsin netler
Bemce soru çozmek bu saatten sonra bisey kazandirmaz gibi.Eksik konularini iyice anla gir bazen oyle seyler soruyorlarki.Hele bu sene iyice temel seyleri soracaklar gibi
Hocam benim de aynı durum, 20K ygs. Matematikten önce 23'e kadar çıktım ama bi mallık çöktü 15. Denemeden sonra
Deneme-soru bankası çözme konu çalış bilmediğin ekstra bilgiler öğren özellikle son konulardan benim gördüğüm fen de başarı konu anlatımından geçiyor çünkü tarih boyunca fen hep kolay soruldu
valla beyler planımı yaptım 3 gunde elektrikden modern fiziğe kadar tekrar yapcam soru çözmem çok +20 olursa uçarız inş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X