Şimdi Ara

Fizikden napacam ben lan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 27k ygs var kimya biyoloji +20 yapsam biraz önce fizik deneme çözdum 16 net geldi (denge) 20 -22k olmam lazım mat 38-40 geo 17 net gelecek heral bu fizik banko +20 olmalı yani taktik verin la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 net yapiyorum nasıl taktik verim.
    ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklemeyi unuttum iyi geçen denemede 16-17 yapiom s*csam bittim ha

• Up la up

• Lys simetri k.a hatim et 20 neti cebine koy

• quote:

Orijinalden alıntı: lhaykol

Beyler 27k ygs var kimya biyoloji +20 yapsam biraz önce fizik deneme çözdum 16 net geldi (denge) 20 -22k olmam lazım mat 38-40 geo 17 net gelecek heral bu fizik banko +20 olmalı yani taktik verin la

Aman hocam dikkat et fen kolaydır yapılma oranı azdır dananın kuyruğu kopacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkabahara B kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle benim kuyruk kopacak kardeş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    2 yıl önce açıldı
    OLM BEN ÜLSERMİŞİM LAN :(
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence deneme çözme. Konu tekrarı ve her konudan 1-2test çözecek şekilde ilerle. 20 üstüne çıkarsın eğer önceden iyi kavradıysan konuları. Sınavda da 25i bile görebilirsin, zaten kasmıyorlar pek.
  • Cep kitapları var ondan al yanına sonra bide denge deneme önce cep kitabını bi oku sonra deneme çöz yapamadığını konulara bi daha çalış cep kitabından sonra gelsin netler

• Bemce soru çozmek bu saatten sonra bisey kazandirmaz gibi.Eksik konularini iyice anla gir bazen oyle seyler soruyorlarki.Hele bu sene iyice temel seyleri soracaklar gibi

• Hocam benim de aynı durum, 20K ygs. Matematikten önce 23'e kadar çıktım ama bi mallık çöktü 15. Denemeden sonra

• Deneme-soru bankası çözme konu çalış bilmediğin ekstra bilgiler öğren özellikle son konulardan benim gördüğüm fen de başarı konu anlatımından geçiyor çünkü tarih boyunca fen hep kolay soruldu

• valla beyler planımı yaptım 3 gunde elektrikden modern fiziğe kadar tekrar yapcam soru çözmem çok +20 olursa uçarız inş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.