Şimdi Ara

Fizik YGS-LYS Soru Bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni çıkmış bu kitap satın aldımi, sözel sorular ağırlıkta ama formülle yazılan sözel sorular ağırlıkta.Güzel duruyor .Başka alan varsa ne söylebilir doğru yapmış mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjayra -- 18 Mart 2021; 9:14:52 >

• günceldir :D başka bilen yok sanırım bu kitabı :D
  • günceldir
  • herkes faydalansın +
  • KARDEŞ ben kitabı çözmüş biri olarak biraz ağır bi kitap bence ama işlem ağırlığı deilde yalnız dikkat isteyen mesela ben cevabına bakınca vaybe diyodum bazı sorularına ama mal gibi sorularıda var örneğin cins cins ızayla ilgili sorular vardı çok gereksizdi eğer bir fl veya iyi bir al lisesindeysen çöz Palme çözmedim ama herkeş iyi dio ona bak fem iyidir Güvender iyidir fen bilimleri iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1997Gayserili38

KARDEŞ ben kitabı çözmüş biri olarak biraz ağır bi kitap bence ama işlem ağırlığı deilde yalnız dikkat isteyen mesela ben cevabına bakınca vaybe diyodum bazı sorularına ama mal gibi sorularıda var örneğin cins cins ızayla ilgili sorular vardı çok gereksizdi eğer bir fl veya iyi bir al lisesindeysen çöz Palme çözmedim ama herkeş iyi dio ona bak fem iyidir Güvender iyidir fen bilimleri iyidir

bunu bitirip palme b soru bankası düşünüyorum zaten :) yine de temel oluşturmak çözeceğim :) anadolu öğretmende okuyorum 460 la girmiştim ama fiziğim iyi değil :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aydın Ayt Fizik Soru Bankası ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.