Şimdi Ara

Fizik yardımlaşalım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sinava cok az kaldi herkese basarilar diliyorum. Bu sene tork ve dalgalardan kesin gelecek diyorum ygs de cikmadi cunku. Fizik calisirken onemli olan unutulmamasi gereken bilgileri buraya yazarsak gece yatmadan forumu takip edenler icin yararli olacagini dusunuyorum. Mobilden girdim . Imla hatalari icin kusura bakmayin.

İlki benden olsun.

http://sketchtoy.com/40436083

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatrader10 -- 20 Haziran 2013; 20:34:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatrader10 F kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hangi konu ben anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

ışık hızında cismin boyundaki değişim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wntd1903

quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

ışık hızında cismin boyundaki değişim hocam

Teşekkürler şimdi çaktım
  • Modern fizikte hocam gamayi bulmak icin ugrasmayalim diye hizi dik ucgene yerlestiriyoruz gosterdigim gibi oranlayinca gama cikiyor .

• Kök içinde 1-v^2/c^2'yi aklımda tutuyorum direk değişim soruyorsa zaten çıkıyor bir şekilde de momentum falan istenince kafam karışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Kök içinde 1-v^2/c^2'yi aklımda tutuyorum direk değişim soruyorsa zaten çıkıyor bir şekilde de momentum falan istenince kafam karışıyor.

Nick mesaj uyumsuzlugu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91C8836C4 -- 20 Haziran 2013; 23:06:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler şöyle direk c'li sorular filan oluyorya kısacık 2 bilgi veriyor tak bir şey soruyor. Onlar nedir ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Kök içinde 1-v^2/c^2'yi aklımda tutuyorum direk değişim soruyorsa zaten çıkıyor bir şekilde de momentum falan istenince kafam karışıyor.

Nick mesaj uyumsuzlugu

• yay dalgalarını bitirdim, su dalgalarını bitireceğim bugün, yarın fotoelektrik, compton, yıldızlardan yıldızsıları falan bitireceğim, biter değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Anka

Beyler şöyle direk c'li sorular filan oluyorya kısacık 2 bilgi veriyor tak bir şey soruyor. Onlar nedir ya?

Rolativiteden mi bahsediyorsun biraz acar misin

• quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

yay dalgalarını bitirdim, su dalgalarını bitireceğim bugün, yarın fotoelektrik, compton, yıldızlardan yıldızsıları falan bitireceğim, biter değil mi

çalışırsan biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: wntd1903

quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

yay dalgalarını bitirdim, su dalgalarını bitireceğim bugün, yarın fotoelektrik, compton, yıldızlardan yıldızsıları falan bitireceğim, biter değil mi

çalışırsan biter

1 haftada 50 sayfa fizik notu çıkardım hocam, çalışıyorum, yarın inşallah son konuları da bitirip tekrar edeceğim, son dakikaya bırakınca böyle oluyor hocam, neyse yarın bu işi bitiriyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.