Şimdi Ara

Fizik vizesine nasıl çalışmalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üni 1 sınıf mühendislik okuyorum. Fizik vizesi var önümüzdeki hafta. Vizeye nasıl çalışmalıyım. Tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen.

• Serway Fizik...
  • kitaptan çalışma sakın, geerksiz ayrıntılarla kitaplar boğar seni, ben çalışılacak çok fazla bişey görmüyorum tahminimce momentumun oralardasınızdır konu olarak, zaten liseden bildiğin konular çıkmış soruları çözmek yeterli olucaktır, ne tarz soruyolar nasıl çözüm yapmak lazım çıkmış soruların çözümlerini analiz et, hatırlamadığın şeyler varsa onlarıda ders notlarından hallet hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 19 Kasım 2008; 21:08:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

kitaptan çalışma sakın, geerksiz ayrıntılarla kitaplar boğar seni, ben çalışılacak çok fazla bişey görmüyorum tahminimce momentumun oralardasınızdır konu olarak, zaten liseden bildiğin konular çıkmış soruları çözmek yeterli olucaktır, ne tarz soruyolar nasıl çözüm yapmak lazım çıkmış soruların çözümlerini analiz et, hatırlamadığın şeyler varsa onlarıda ders notlarından hallet hadi kolay gelsin

Katılmıyorum abi..Kitaplarda neyin neden olduğunu çok iyi gösteriyorlar.Evet teoriğe kaçıyor biraz ancak lisede bizlere ezberletilen formüllerin herbirinin nereden geldiğini görmek,görmeye çalışmak daha mantıklı geliyor bana...
  • abi bahsettiğinden çok daha fazla detay var kitaplarda, hele ki serway de, en basit soruyu bile 2 sayfada açıklayabiliyor serway
    bizim ihtiyacımızın olduğu ispatlar zaten derslerde yapılıyor hocalar tarafıından, ders notlarından çalışılması taraftarıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

abi bahsettiğinden çok daha fazla detay var kitaplarda, hele ki serway de, en basit soruyu bile 2 sayfada açıklayabiliyor serway
    bizim ihtiyacımızın olduğu ispatlar zaten derslerde yapılıyor hocalar tarafıından, ders notlarından çalışılması taraftarıyım

Herşeyini açıklamaya çalıştığı için zaten uzun sürüyor..Ama dediğin gibi ders notlarından çalışılsa ve üstünede geçmiş yılların soruları çözülse ve birazda zorlayıcı sorular çözülse daha iyi olur...
  • Serway biraz gıcık. Sadece tek numaralı soruların cevabı var. Ayrıca örnek çözümü çok az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Serway biraz gıcık. Sadece tek numaralı soruların cevabı var. Ayrıca örnek çözümü çok az.

Serway'deki bütün soruların çözümünü içeren 2.kitabı var zaten.Onsuz olmaz zaten Serway...
  • git fotokopiciye al notlarını evine git çaliş geçen çıkmış soruları al bakarsın tarih tekerrürden ibarettir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.