Şimdi Ara

Fizik ve geometri kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aekadaslar fizik ve geometrim kotu.O derslerden temelim yok bana hangi kitaplari önerirsiniz ygs olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fizik: Palme (Piyasadaki fizik kitapları birbirine benzer en harmanlanmışı budur)
    Eksen (Çok ilginç kitaptır. Ösym nin her sene sorduğu 'fizik adına' tuhaf/köşe bilgi sorularını bu kitapta bulabilirsin. Cevabı A yaparsın, eminsindir ama cevap B çıkar sonra kafanı duvarlara vurursun ben bunu nasıl kaçırdım diye. Ayrıca Zafer gibi zor kaynaklar çözmene hiç ama hiç gerek yok)

Geometri: Pratik, öğrenme amaçlı: Bry A veya B
    Asıl lys için, iyi bir şey yapmak istiyorsan: Karekök, Fem (Zordur, adam gibi çözersen lys seni feci öne atar. çünkü ösym harbi harbi zorluyor, sakın korkma ama korkarsan kaybedersin bilmiş ol! )
  • BabyFace57 kullanıcısına yanıt
    fizik için bunlardan biri olur. Ancak içlerinde en iyisi bana göre 40 seans fizik. Çünkü bütün soruların çözümlerini sitesinden izleyebiliyorsun.
     Fizik ve geometri kitap tavsiyesi Fizik ve geometri kitap tavsiyesi Fizik ve geometri kitap tavsiyesi Fizik ve geometri kitap tavsiyesi

• BabyFace57 kullanıcısına yanıt
    geometri içinse bunlar olabilir.
     Fizik ve geometri kitap tavsiyesi Fizik ve geometri kitap tavsiyesi Fizik ve geometri kitap tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: slater96

Fizik ve geometri kitap tavsiyesi Fizik ve geometri kitap tavsiyesi Fizik ve geometri kitap tavsiyesi

Karekok 0 geometri nasil hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: slater96

Internetten bakabilmemiz guzel olur.Bos birakilar sorular havada kalmaz en azindan.tesekkurler bilgi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    geometri temeli için kitap
    6 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.