Şimdi Ara

Fizik sorununa çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar fiziğim çok kötü değil çalışıyorum ama testlerde örneğin 12 soruluk orta zorluk derecesine sahip testlerde 2 yanlıs ve 2 bosum olabiliyor bazenleri de daha fazla elimde limit lys yayın denizi ygs/lys birey b kültur best lys soru bankalari var daha cok cozumlu terh ettim konu anlatimli olarak da palme fem simetri guvender var calisyorum dersi de dinliyorum test de cozuyom ama iki gun geciyo gene ayni, sorun ben de mi beyler taktik verin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Elindekileri çöpe at al bir karaağaç :D
  • Karagac o kadar iyi mi cidden bazilari cok kasinti zor dior bazilari goklere cikariyor bazilari cok sayisal osym daha cok yorum soruyor diyor aslinda dusunmedim degil yazin cozmek icin eksik oldugum dalgalar fasikulunu almistim bir de 12 oldugum icin cembersel hareket fasikulunu aldim acikcasi testleri zorladi hepsini yapmadim konu sonundaki testlerden ama kullananlar memnun gibi yayini tekrar bi incelemekte fayda var bu arada youtubede umut reis ve papatya hoca soru icin mehmet aybee bakiyom ama vakit varsa ki okuldan dershaneden vakit kalmiyor da baska tavsiye verebilirseniz her zmaan acigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Aynı durum bende de var fiziki konu olarak bitirdim ama sorularda sıkıntı yaşıyorum
  • Yani gercekten de buyuk sıkinti cunku bilmedigimizden de degil ama sonra bazi yanlislarimi da anliyom acaba neden o kadar yanlis on yargi da cabasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.