Şimdi Ara

Fizik kolay konular hangileri?Yardım6-7 net için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
4
Favori
5.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fizik 0.Ne yapayım arkadaşlar?Daha önce fizik 0 olup da başarılı olanlar nasıl bir yol çizip çalıştınız? Ygs de 6 7 net yeter bana.Nasıl çalışmam lazım hoca ,kitap önerisi lütfen.Önemli bir sorun benim için fizik.
    Elimde Okyanus Yayınları 40 seansta var ve Güvender K.a var. Video olarak ta Umut Öncül , Lidibu , Farklı Ders var.
    Yardım lütfen

Edit:Arkadaşlar peki kolay konular hangisi? böyle çok kasntı olmayan kolay konular.fazla işlem olmayan mantığını kullanarak ve yorum yaparak yapılabilecek konular hangileri? Mesela kimya da peridodik sistem örneğin. işte fizikte kolay konular hangisi onları öğrenmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 20 Ağustos 2017; 11:39:16 >

• Alıyosun palme fizik konu anlatım. Hem kitaptan bakıyosun hem de Umut Öncül'ü dinliyosun. Bi tane de soru bankası yine palme veya yayın denizi olabilir, cozuyosun hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • speedyturtle S kullanıcısına yanıt
    palme seviye olarak zor diye biliyorum. ? başlangıç için ne önerirsin
  • Hocam benim de 0 dı fizik. Palme ile başladım. Daha kolay olarak ben kullanmadım ama okyanus 40 seansta fizik kitabına bakabilirsin.

• Konuyu dinledikten sonr youtubeden mutlaka soru çözüm videolarına bak ne kadar varsa hepsini tara kitaba geçmeden çok faydası oluyor
  • umut öncül çok katkı sağlar
  • hayattı tek ciddi sorunum bu ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyturtle

Alıyosun palme fizik konu anlatım. Hem kitaptan bakıyosun hem de Umut Öncül'ü dinliyosun. Bi tane de soru bankası yine palme veya yayın denizi olabilir, cozuyosun hayirli olsun

hocam bende palme sb var birey b var hatta 40 seans bile varda
    konu anlatım şart mı yoksa umut yeter mi
  • Umut Öncül

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kültür yayınları BEST fizik soru bankası kullanıyorum soruları ygs düzeyinde çok kasıntı değil ve video çözümleri var. Ama soru sayısı çok fazla değil alacağın konu anlatım kitabıyla veya ekstra bir soru bankasıyla desteklersen daha verimli olabilir.

• Palme güzel kitap ama ygs için değil lys için tercih edilmeli bence.

Ygs için fem simetri sana çok daha uygun. Umut öncülden de izlersin.

Sayısal kısımlarda sıkıntı çekiyorsan fdd kolay fizik faydalı olur.
  • Çoğu kişinin dediği gibi bende umut öncül diyorum

Soru bankası olarak palme olabilir zorlansan bile çöze çöze alışırsın fizik konusunda MEB kitaplarını okumayı ihmal etme bence sözel kısımları özellikle

• Patlat bi Umut Öncül
  • arkadaşlar fizikte kolay konular hangisi? çok işlem olmayan, yorum yaparak ya da mantıkla yapılan konular hangileri? lütfen söyleyin.fizik te hiç bilgim olmadığpı için sizden taktik almak istiyorum
  • ya mesela kimyayı çözmüşüm mantığını ama fizik 0. he bilgim olmadığı için hangi konudan başlayacağımı hangi konunun kolay hangi konunun zor olduğunu bilmiyorum. ben kolay konuları hallederek 6 7 net yapmayı düşünüyoru en azından o da iyi. 0 olacağına 6 7 olsun yani. lütfen biliyorsan eğer söyle konuları çok önemli benim için fizik yapmam lazım
  • yok mu bir babayiğit konuları yazacak olan?

ör: kimyam çok iyi ve sözelci birisi tavsiye isterse ona derim ki şu konuları çalış
    -peridik sistem
    -atom ve yapısı
    -kimyasal türler arası etkileşimler
    -asit bazlar tuzlar.

işte sizden istediğim şey fizike hakimseniz eğer hangi konunun kolay olduğunu söylerseniz iyi olur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

arkadaşlar fizikte kolay konular hangisi? çok işlem olmayan, yorum yaparak ya da mantıkla yapılan konular hangileri? lütfen söyleyin.fizik te hiç bilgim olmadığpı için sizden taktik almak istiyorum

hocam ;
    fiziğe giriş
    kaldırma kuvveti
    elektrikteki konuların basit halleri iki cisim arası elektriksel alan,potansiyel vb.
    daha da isterim ve sadece 6-7 net için çalışıcam dersen özel görelelik gibi son konular derim ama mantığı zordur özel göreleliğin son konular sözel ağırlıklı olduğu için yazdım
  • RO.RA.BJ. kullanıcısına yanıt
    teşekkürler önerin için. sıcaklık konusu nasıl hocam ? ısı ve sıcaklık , elektrik nasıl , bir de lambalar falan ? elektrik akımı , manyetizma , gölge ,yasıma falan , düzlem ayna ? bu konular nasıl hocam . mantığa dayalı mı yoksa işlem mi. bunlar da kolay mı sizce
  • Optikten 3 tane sordular bu sene bence kolay bir konu 2 tane kesin gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

teşekkürler önerin için. sıcaklık konusu nasıl hocam ? ısı ve sıcaklık , elektrik nasıl , bir de lambalar falan ? elektrik akımı , manyetizma , gölge ,yasıma falan , düzlem ayna ? bu konular nasıl hocam . mantığa dayalı mı yoksa işlem mi. bunlar da kolay mı sizce

sıcaklıkta basittir çok detaya inmezsen elektrik dediğim gibi lambalar mantığı zorlayabilir biraz manyetizma olabilir,gölgede de birkaç sıkıntı soru tipi harici olabilir,yansıma özellikle düz aynada çok basit bir soru çıkabilir,düzlem ayna da basittir çok kasıntı sorular gelmediği sürece
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.