Şimdi Ara

Fizik Kimya Biyoloji çalışanlara üzüldüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ciddi anlamda FKB ye çalışan arkadaşlara üzüldüm. Sorular o kadar yüzeyseldi ki, gerçekten çalışanla çalışmayan ayrılmadı. Gerçi bu ülkedeki hangi şey düzgün yapılıyor ki, üniversite sınavı doğru yapılsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam dershane ve piyasa denemeleriyle alakasi yoktu. Bi kimya normal sayilirdi. Fizikte sozel sorular inanin sacma secici degil onlar. Sadece fende degil diger derslerdede çelişki ve şıklarin olmasi fazlaydi. Bence bu sene siralamalar geriler gibime geliyor. Puanlar düşmez cünkü yapan var ve standart sapma olayi var

Orijinalden alıntı: JudgemenDay

aynen kardeşim ben 11.sınıf öğrencisi olarak gerek açıklanan gerekse sağdan soldan öğrendiğim soruların büyük bölümünü çalışmadan çözebiliyorum geçmiş olsun herkese

geçen yıl bende öyle diyordum ama sınav anı başka mesela benim netleri çok iyiydi dün hiç uyuyamadım netler dipte yani sadece bilip bilmeme ile alakası yok
  • Seneye de böyle olacak bence sirf dersaneler kapatildi diye. Zaten dersanelerin faydasi fizik kimya biyoloji ve mat da belli oluyo. Türkçe ye fazla agirlik verilmiyo. Zaten agirlik verilse ne olacakki dersane istese de Türkçe de bi sey Katamaz öğrenciye tamamen sinav psikolojisi ve soruyu anlayabilmeye bağli. Adamlarda herkes cozmesin diye kazik sormuş. Olay bu!
    Eger sorular hersene böyle olacaksa kesinlikle dersaneye gerek yok...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.