Şimdi Ara

Fizik dersinden iyi anlayanlar bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta lys fen sınavım var ve tek zayıf dersim olan fizikle yüzleşiyorum sabahlara kadar,biraz zor anlıyorum fiziği, zaten hak verirsinizki konularda oldukça ağır,konulara baside indirgeyen ,bana anlayabılcegım bıcımde anlatabılıcek bi site bi link bi video bılıyomusunuz tavsıyelerınızı bekliyorum,umarım yardımı dokunucak arkadaslar vardır bu saatte

• Basarılar öncelikle. Benim de var haftasonu. Ben ekol hocadan çalışacam. Orası iyi anlatıyor.

www.ekolhoca.com
  • teşekkürler sanada başarılar haftasonu.Bu arada mustafa tekinay dıye bı hoca rast geldi ekol hocadan iyi anlatıyo ,bundan az cıkar bundan cok cıkar falan dıye kendı yorumlarınıda katıyo ama bütün konular yok o hocada, tek kötü tarafı o,alternatif akım gibi konularıda bulmak lazım
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 24 Ocak 2013; 22:32:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArFa_

ben de sana bişey sormak istiyorum seneye fen derslerindeki müfredat değişikliği hakkında bilgin var mı

evet bu sene müfredatda olan bazı konularda değişiklik olucak,yeni konular eklenicek,tam olarak ayrıntısıyla bilmiyorum bu konu gidicek yerine bu gelicek diye,bildigim kadarıyla baya bi fark olucak biyolojı ve fizik için,fotosentez denklemi bile degısıcek dıye duymustum,kimya hakkında cok bısey duymadım.umarım yardımım dokunmustur
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 24 Ocak 2013; 22:31:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fizik için takıldığın yerde sorabilirsin, en iyi yaptığım ders. Full'e yakın yapmayı planlıyorum inşallah :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deryacanderya

quote:

ben de sana bişey sormak istiyorum seneye fen derslerindeki müfredat değişikliği hakkında bilgin var mı

evet bu sene müfredatda olan bazı konularda değişiklik olucak,yeni konular eklenicek,tam olarak ayrıntısıyla bilmiyorum bu konu gidicek yerine bu gelicek diye,bildigim kadarıyla baya bi fark olucak biyolojı ve fizik için,fotosentez denklemi bile degısıcek dıye duymustum,kimya hakkında cok bısey duymadım.umarım yardımım dokunmustur

peki size hocalarınızdan "bu sene kesin kazanın seneye kalırsanız işiniz zor herşey değişiyo" gibisinden birşeyler söyleyen oldu mu?

gözünü korkutmak istemem bu sene giripte seneye bırakmayı planlayan biriysen,benim bu sene 2.girişim ve hocaların bize söyledigi seneye cok farklı bi müfredatla karsı karsıya gelıcegımızdı o yüzden bu sene iyi calısın dıye uyarılarda bulunmustıkı aslında 2.sene oldugumuz ıcın iyi kötü bi yerlere kapak atcagımızdan dolayı bızı cok etkılıyıcek bı durum degıl,lise 4 de olupta seneye bırakırım dusuncesınde olan kısıler ıcın cok onemlı cunku tanıdıgım butun lıse4 lü arkadaslarda biyere kapak atma derdinde cogu yenı mufredatdan korkuyolar,eğer idealist degılsen bu sene biyerleri yazarak okumanı öneririm,ama dedigim gıbı gozunu korkutmak ıstemem,calıskan biriysen zaten bunların hıcbırı sorun olmucaktır calısan ınsan her türlü üstesinden gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Fizik için takıldığın yerde sorabilirsin, en iyi yaptığım ders. Full'e yakın yapmayı planlıyorum inşallah :)

fizikten iyi anlayan birini bulmak güzel,mf4 puanı benım ıcın cok onemlı ancak fizik dersinin hakkını veremiyorum bi türlü,beceremedigim dusuncesıyle üstünede gitmedim dersin acıkcası, son 1 hafta var ve lys fizikte sunlar basit konular dıyebılcegın konular nelerdir,ben kondansatör,elektrik akımı,alternatık akım ve dalgaları calısmayı planlıyorum sınava kadar ,atışlarlada aram fena degıl ancak bütün saydıklarımdan soru cıksada asla kacırmam dıyemıyorum,önerilerin nelerdir neler yapabılırım bu kısa zaman dilimi içinde,zaman asırı sorun olmuyo cunku cok az uyuyorum genelde sabahlara kadar ders calısıyorum,umarım güzel önerilerin ve tavsiyelerin vardır

• Olaylara deneysel olarak bakabilirsin;

http://www.walter-fendt.de/ph14tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: UR

Olaylara deneysel olarak bakabilirsin;

http://www.walter-fendt.de/ph14tr/

mükemmel bi site ,teşekkür ederim bu hafta ne kadar işime yarar bilmiyorum ama kaydettim siteyi mutlaka işime yarıcaktır
  • Fizik zayıfsa fen okumasaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Fizik zayıfsa fen okumasaydın.

ygs fizikten soru kaçırmadım,ancak ygs sonrası rehavet dönemi oldu ipin ucu biraz kaçtı lys konularını yetiştirmekte güçlük çektim,diğer derslere yoğunlaşınca fizik açıkta kaldı,yani off uğraşıyorum uğraşıyorum bi türlü yapamıyorum diyenlerden değilim neyse yorumun için yinede teşekkürler
  • quote:

sorun fencilerde degil derste. bizim okulun bu sene fizik ortalamasi 40 sadece12.siniflarda.

ben seneye gircem sanirim ygsde basima aksilik geldi dusuk aldim cok da calismistim. bu sinavda ful ceksem bile giremiyorum istedigim bolume o yuzden fazla asilmadim ygsden sonra. yinede elimden geleni yapiyorum gec ye olsa son bir aydir calismaya baslamistim. seneye rekabet cok olucak cok caliskan arkadaslarim da seneye birakcaklar. herkese basarilar bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

quote:

sorun fencilerde degil derste. bizim okulun bu sene fizik ortalamasi 40 sadece12.siniflarda.

ben seneye gircem sanirim ygsde basima aksilik geldi dusuk aldim cok da calismistim. bu sinavda ful ceksem bile giremiyorum istedigim bolume o yuzden fazla asilmadim ygsden sonra. yinede elimden geleni yapiyorum gec ye olsa son bir aydir calismaya baslamistim. seneye rekabet cok olucak cok caliskan arkadaslarim da seneye birakcaklar. herkese basarilar bu arada.

bu sene ygs beklenenin aksine sorular geldiği için olmuştur ,canını sıkma bence 2.sene cok daha iyi yaparsın başarılar

• Bırak boşver ya, üniversiteye gidince ne olucak. Loto'dan 728 milyar kazanmıştım. Bitmedi hala. Yatırım rulez.
  • quote:

Bırak boşver ya, üniversiteye gidince ne olucak. Loto'dan 728 milyar kazanmıştım. Bitmedi hala. Yatırım rulez.

ciddi cevaplar lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: deryacanderya

quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Fizik için takıldığın yerde sorabilirsin, en iyi yaptığım ders. Full'e yakın yapmayı planlıyorum inşallah :)

fizikten iyi anlayan birini bulmak güzel,mf4 puanı benım ıcın cok onemlı ancak fizik dersinin hakkını veremiyorum bi türlü,beceremedigim dusuncesıyle üstünede gitmedim dersin acıkcası, son 1 hafta var ve lys fizikte sunlar basit konular dıyebılcegın konular nelerdir,ben kondansatör,elektrik akımı,alternatık akım ve dalgaları calısmayı planlıyorum sınava kadar ,atışlarlada aram fena degıl ancak bütün saydıklarımdan soru cıksada asla kacırmam dıyemıyorum,önerilerin nelerdir neler yapabılırım bu kısa zaman dilimi içinde,zaman asırı sorun olmuyo cunku cok az uyuyorum genelde sabahlara kadar ders calısıyorum,umarım güzel önerilerin ve tavsiyelerin vardır

Basit olanlar, özellikle son konular. Elektrofoton vs. Gerçekten çok kolay olanlar, şekillerine bakıp ürkme.

Ayrıca Atışları kesinlikle hallet, grafik çizerek çözerim o konudaki her soruyu.

Genel olarak önerimse, Fizik sayılarla uğraşmayı pek sevmez, yani test kitaplarında bazen öyle sorular olabiliyor ki, sırf işlem hamallığı. Öyle sorulardan çok fizik bilgini zorlayan sorulara yönel.

Dairesel Haraket ve virajı güvenle dönme sorularından çıkacağından eminim, :) Şimdilik diyebileceklerim bu kadar. İstersen, tekrar yardımcı olabilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.