Şimdi Ara

Fizik'den Kitaptaki normal soruları yapmama rağmen çıkmış soruları yapamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 gündür itme-momentum çalışıyodum.

Mesela bazı sorularda vahşice şeyler oluyor.
    Atışlar, dinamik falan bir sürü sayısal formül ve değerler giriyor. Onları müthiş çözüyorum. Çözemediğim soru yok gibiydi, arkadaşlar falan hep böyle zor sorularını bana getiriyolardı. FEM Yayınları, FDD falan alayını çözüyodum (11. Sınıfım Fizik sınavımız var- 4 momentum 3 kaldırma kuvvet 3 ısı sıcaklık genleşme 2 basınç sorusu toplam 10 soru olacak) [ Fen Lisesindeyim ilk 8bini hedefliyorum]

Demin çıkmış sorulara da bakayım dedim. 10 tane soruya baktıysam inanın 6 sinde tahminde bulunduğum cevap yanlış çıktı.

Zaten cins cins sorular hep böyle maddeler vermiş hangisi doğrudur falan diyor.

Aynı sıkıntıyı kaldırma kuvveti ve basınçta da yaşamıştım. Sınavdan 73 aldım :( [Mesela yanlış yaptığım sorulardan biri " şu şu yapılırsa balonun hacmi Px falan filan nasıl değişir diyordu]

Anladım ki artık Fizikten yorum ağırlıklı çalışmam lazım. Bunu nasıl başarabilirim.
    Şimdi moralim bozuldu uyucam. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 30 Kasım 2011; 18:59:01 >

• evet o kaldırma kuvveti ve basınç soruları biraz kıldır.Yorumu yapmak için bilgi lazım kafadan yorum yapınca tutmuyor :)
  • Ulan vahşi şık nedirGüldürdün akşam akşam
  • Benim de problemim var özellikle sıvıların kaldırma kuvvetiyle.Çıkmış sorularına bakmadım ama test sorularında yapamadığım çok soru var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.