Şimdi Ara

Fizik de mantik mi yoksa formullermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar fizik sadece mantikla ve yorumami dayali yoksa, formullerle yapilmasi zorunlu bir dersmi, basinc ve bazi buna benzer konularda sadece mantikla yapmak ne kadar dogru bunu merak ediyom dogrusu fizik de bir cok formul var mantiga kacmak daha kolayima gidiyo siz ne dusunuyosunuz, bu konu hakkında islem yapmadan fizik den 15 sorunun 10 unu yapmak mumkunmu kullandiginiz metotlari paylasirsaniz sevinirim metotdan kastim fizik sorularina yaklaşımınız nasil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fizik de mantık ön planda özellikle ygs fizikde ilk konular felan hep mantık yürütmen lazın ama lys de ise bilgi yani bildiğin formülü bil yerine yaz tak sonuç ortada ama işte ygs öyle değil düşündürüyor.
  • Formüller üzerinden mantık yürütmezsen yanlış sonuçlara varabilirsiniz. Neyle ney doğru orantılı ters orantılı bilmek gerek
  • Merak ettiğim sey deneme sinavinda formul kullanmadan mantikla cozuyorum diyen arkadaşlar :d illaki formul uzerinden mantik kurmak gerek ama iste cok fazla konu olunca ygs ye de az kaldi fiziği nasil halledebilirim diye dusunuyodum fiziğim de pek iyi degil.
  • Konuyu bilmek, sonra mantık kurmak. Konuyu bilmek dediğimden kasıt bir konudan bir formül bilseniz yeterlidir, ama konunun sözel kısmını yalayıp yutmuş olmalısınız. Sonrasında mantık, günlük yaşamdan örnekler devreye girer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik mi? İstatistik mi?
    16 yıl önce açıldı
    Yazda ygs mi yoksa lys mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.