Şimdi Ara

Fizik bilen içeri(Soru Var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım benden yardım istedi size havale ediyorum kusura bakmayın.
    Fizik bilen içeri(Soru Var)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• babam fizik öğretmeni 50 lira ateşle tertermiz yaptırayım ödevi
  • çok zor bi ödev değil aslında neden yapamıyor ?
  • ytd.luxboutuqie Y kullanıcısına yanıt
    Hayır duası olmaz mı

• Fizikten çok anlamam ama 2. Soru deneyeyim

Net kuvvet 50n, f=m.a dan a 0.1 bulunur. Yer değiştirme ise d=1/2.a.t^2 diye hatırlıyorum. Yerine yazarsak 16.0,1 1.6/2 den 0.8 metre yer değiştirmiş. F.d de işi verir. 50.0,8 de 40j. 40/4 de 10 olarak buldum gücü.

Yanlış olabilir pek bir şey beklemeyin

• Arkadaşım bahanesine kendi ödevlerini yaptırıyor . Evdesiniz yaptığınız bir iş yok 7/24 yatiyorsunuz ama bir kaç soruyu bile çözmeye cüret etmiyorsunuz. Yeni nesil gerçekten çok tembel ve işgüzar!

• General Tao kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım 3-4-5 üçgenini kullanmadan net kuvveti buldunuz adam açıyla ittiği için hem yere doğru hem ileri doğru kuvvet aktarıyor ben öyle yaptım F net = 2 N olarak çıktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım yazdım çünkü arkadaşım için, kendim için isteseydim ne farkedecekti onu anlatırmısın zeki arkadaşım. Arkadaşım yazdım diye bir ayrıcalık kazanıyorum sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: KelKodVer

Arkadaşım yazdım çünkü arkadaşım için, kendim için isteseydim ne farkedecekti onu anlatırmısın zeki arkadaşım. Arkadaşım yazdım diye bir ayrıcalık kazanıyorum sanki
    Yav bırak şu arkadaşım ayaklarını yemedim . Hadi yine arkadaşının ödevi diyelim sence arkadaşının ödevini baskalarina yaptırması etikmi.
    Evde 7/24 yatacagina neden derslerine çalışmamış acaba önce bunu sorgulamalısın . Umarım bütün soruları yanlış yaparsınız . Millet yatarak okul bitiriyor şaka gibi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 2 Haziran 2020; 18:10:59 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    hocam cidden öyle 3 tane kıytırık soruyu bile çözüp hazırlamaya tenezzül edememiş 20 sayfa kol gibi ödev hazılıyorum 1 aydır
  • KelKodVer kullanıcısına yanıt
    Orda 3 4 5 olduğunu hiç görmedim . Demek ki 90 aşağı 120 ileri itiyor. O halde fs (90+500).0,2 den 118 olur ve f net dediğin gibi 2 n kalır. O halde yukarıda yaptığım işlemler sil baştan yeniden yazılsa cevap çıkar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.