Şimdi Ara

FİZİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm dersleri anlayabiliyorum soru çözebiliyorum sayısaldayım ama fizik yapamıyorum matematik dersim çok iyidir herkes matematik yapıpta fizik nasıl yapamıyorsun diyor ama okulda hocamız çok kötü...9'dan beri hiç bir şey öğretmiyor...Artık kendim çalışıyorum.Şu anda manyetizma çalışıyorum.Ama çözemiyorum.Nasıl bir çalışma yapıp fizik netlerimi yükseltebilirm.Lütfen yardım....

• Kendine uygun bir kaynak kitap mümkünse cozumlu sorular olsun icinde. Matematiğin iyi ise fiziği Cok rahat halledersin. İlk once konuya iyi çalış sonra ilk kitaplardaki ilk testleri çöz onlar konuyu kavramana yardımcı olucaktir. Daha sonra diğer zor testlere geçersin. Eğer ilk testlerde de zorlanıyorsanız konuya bakarak soruda istenenleri konu kısmından bakarak çözmeye çalış. En önemlisi kendi stratejini kendin bul bence ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://forum.donanimhaber.com/m_59478311/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59478311

Orijinalden alıntı: enjack

Kendine uygun bir kaynak kitap mümkünse cozumlu sorular olsun icinde. Matematiğin iyi ise fiziği Cok rahat halledersin. İlk once konuya iyi çalış sonra ilk kitaplardaki ilk testleri çöz onlar konuyu kavramana yardımcı olucaktir. Daha sonra diğer zor testlere geçersin. Eğer ilk testlerde de zorlanıyorsanız konuya bakarak soruda istenenleri konu kısmından bakarak çözmeye çalış. En önemlisi kendi stratejini kendin bul bence ;)

önerilerin için teşekkürler ama kendi stratejini kendin bul demişsin çözümlü örnekleri inceliyorum teste geçiyorum birşey yapamıyorum
    fizik formülleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.