Şimdi Ara

Fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fizikte soru çözemiyorum. Teknofemdeki hocadan dinleyip soru çözmeye çalışıyorum,ama yapamıyorum. Ne yapmam lazım? Başka derslerde bu gibi sorunla karşılaşmadım. Teknofemden başka iyi anlatan hoca var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    3 yıl önce açıldı
    tyt fizik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temelin iyi değil sıfırdan başla

• Doğrusal hareketten önceki konulaeı çözebiliyosan temelinde fazla sorun yoktur olayın mantığını anlamaya çlış defalarca tekrar et kağıda yaz öğrenene kadar ama tüm konular için böyleyle birebir hoca tutabilirsin ya da kendin de yaparsın aslında olayın mantıgını anla kardeşim
    Edit: x=v.t dostum bu şeyin nesi zor. Grafikte de X-V-A aşşağı geçerken eğim yukarı çıkarken alan. GİT VE YAP ŞUNU LANET OLASI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MRX- -- 12 Eylül 2015; 16:27:53 >

Orijinalden alıntı: -MRX-

Doğrusal hareketten önceki konulaeı çözebiliyosan temelinde fazla sorun yoktur olayın mantığını anlamaya çlış defalarca tekrar et kağıda yaz öğrenene kadar ama tüm konular için böyleyle birebir hoca tutabilirsin ya da kendin de yaparsın aslında olayın mantıgını anla kardeşim
    Edit: x=v.t dostum bu şeyin nesi zor. Grafikte de X-V-A aşşağı geçerken eğim yukarı çıkarken alan. GİT VE YAP ŞUNU LANET OLASI..

Sorularda x=v.t kadar kolay sormuyorlar,çözümlü örnek göre göre artık parçalarım. Böyle yorumlar lazım bana temelin yok nedir? Sıfırdan mı başlayayım? Daha önceden 9 konu bitirdim diyorum hala temelin yok. Basit bir yorumla beni fizikte tamamen sıfır bir insan durumuna getirdiler. Ben bundan etkilemmem de bir başkasına yazarlar çocuk aynı konuların üzerinden 5 6 sefer geçer bol bol soru çözeceğine gider konu çalışır. Ve fizikten çakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: modernkro

kulturun bi sen bi ben fizik soru bankasi var anlayarak coz

Teşekkürler. Kaynaklarım var

Orijinalden alıntı: Atadam4

Fizikte soru çözemiyorum. Teknofemdeki hocadan dinleyip soru çözmeye çalışıyorum,ama yapamıyorum. Ne yapmam lazım? Başka derslerde bu gibi sorunla karşılaşmadım. Teknofemden başka iyi anlatan hoca var mı?

Mehmet karaagac fasikullerini ve konu anlatim videolarini tavsiye ederim. Videolarda anlattigi sorular fasikuldeki sorularin benzeri ve dinledikten sonra hemen benzerlerini cozmek gercekten etkili oluyor. Ayrica fasikuldeki tum sorularda video cozumlu olarak sitesinde mevcut. Ancak konu bitimindeki testleri zor ve tavsiyem konuyu calistiktan sonra farkli yayindan cozup bu testlere oyle donmen.

Orijinalden alıntı: Milkychance

quote:

Fizikte soru çözemiyorum. Teknofemdeki hocadan dinleyip soru çözmeye çalışıyorum,ama yapamıyorum. Ne yapmam lazım? Başka derslerde bu gibi sorunla karşılaşmadım. Teknofemden başka iyi anlatan hoca var mı?

Mehmet karaagac fasikullerini ve konu anlatim videolarini tavsiye ederim. Videolarda anlattigi sorular fasikuldeki sorularin benzeri ve dinledikten sonra hemen benzerlerini cozmek gercekten etkili oluyor. Ayrica fasikuldeki tum sorularda video cozumlu olarak sitesinde mevcut. Ancak konu bitimindeki testleri zor ve tavsiyem konuyu calistiktan sonra farkli yayindan cozup bu testlere oyle donmen.

Şuan ekip ve palmenin soru bankaları var elimde. Bir daha kaynak alma gibi bir düşüncem yok. Karaağaç ın videoları çok uzun diye hiç bakmamıştım bile. Öneri için teşekkürler

• Bi tavsiye daha. Mustafa başer final sarı kitap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MRX- -- 13 Eylül 2015; 8:25:59 >
  • Aldığın kaynaklar senin seviyene uygun değil. Bence arkadaşların tavsiyesine uyup kolay kaynaklardan başlamalısın. Mesela 40 seansta kolay fizik kitabını alabilirsin. Bu kitapta konu anlatımı var. Çözemediğin soruların çözümünü sitesinden izlersin. Temeli sağlamlaştırdıktan sonra elinde bulunan kitapları çözmeye başlarsan daha rahat ilerlersin. İyi çalışmalar...

Kötü falan değil temelin o hocaya iyi iyi diyorlar ama videolar kötü içerik sıfır hikaye anlatıyor resmen sonra bi test kitabı acıyorum tökezliyorum şimdi eksilenicem nesini seviyorlar anlamıyorum matematiğide öyle dikkat ettiyseniz adam 1 tane bazen 2. Çözüp geçiveriyor

AAh vurmayın vurmayın canım yandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airmax

quote:

Kötü falan değil temelin o hocaya iyi iyi diyorlar ama videolar kötü içerik sıfır hikaye anlatıyor resmen sonra bi test kitabı acıyorum tökezliyorum şimdi eksilenicem nesini seviyorlar anlamıyorum matematiğide öyle dikkat ettiyseniz adam 1 tane bazen 2. Çözüp geçiveriyor

Meselem çözüldü eyvallah. Eksilenme falan konusunu takma. Millet koyun gibi bir kaç kişi bu adam iyidir heh der koyunlarda ses çıkarmaz o iyimiş gibi davranır. Koyunlar hiç bir zaman bu adam bana göre anlatmıyor anlayamıyorum demez, x kişi o adamdan dinlemiş yapmış bende yaparım kafasındadır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.