Şimdi Ara

Fiziğimi düzeltmem gerek acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 1.78 boylarında, 62-63 kilo civarlarında bir arkadaşınızım, tahmin edeceğiniz gibi fizik olarak zayıfım, fakat çok önemli bir sorun var.

Ölçülerim şu şekilde;

Göğüs: 90 cm
    Biceps: 26 cm
    Bel: 79-80 cm
    Basen: 92 cm

Bayağı inceyim, XS-S beden giyiniyorum, fakat farkettiyseniz bel ölçüsü diğer ölçülere göre fazla, bunun sebebi vücudumun skinny fat olması, omuzlarım aşırı dar, o konuda bir sorun yok, fakat göbeğim gittikçe daha fazla yağlanıyor, hayatımda hiç spor yapmadım, ve son zamanlarda sürekli fast food ağırlıklı besleniyorum, kilom değişmese de karın bölgem cidden bayağı genişledi, yağ oranı olarak sorun olmasa da hiç fit durmuyorum, vücudum çok yapılı ve kötü gözüküyor üst kısım olarak.

Şimdi benim isteğim şu, zayıf olmaktan memnunum, zaten genetiğimde de bayağı ince kemikliyim, el bileklerim 16 cm mesela, yapılı olmak ta istemiyorum, sadece şu lanet göbeğimi fit bir şekle sokmak istiyorum, tam olarak göbeğim yok denemez, fakat göbek bölgesinin fit olmadığı, ince olmasına rağmen yağlı olduğu çok aşikar.

Bilgisi olan arkadaşlar bana şu konuda yardım edebilir mi, öyle kas kütlesi falan yapmadan, şu karın bölgesini nasıl halledebilirim? vücudumun çoğu yeri fit zaten, hiç spor yapmadım fakat buna rağmen protein ağırlıklı beslendiğim için böyle, dediğim gibi tek sorun karın bölgesi, spor yaparak, nasıl egzersizler ile bu yağlardan da kurtulup fit görünümlü bir karın bölgesine erişebilirim?

• Fiziğimi düzeltmem gerek acil yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozan Kütahyalı.

• Up
  • 26 cm kol ile neyin fitliğinden bahsediyorsun? Her neyse herkesin tercihi fsrklı tabii, soruna gelirsek aslında kendi cevabını kendin vermişsin fast food yemezsen ve şekerli gıdalar tüketmezsen düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

26 cm kol ile neyin fitliğinden bahsediyorsun? Her neyse herkesin tercihi fsrklı tabii, soruna gelirsek aslında kendi cevabını kendin vermişsin fast food yemezsen ve şekerli gıdalar tüketmezsen düzelir.
    Yok hocam bu yağlar toplanmış gitmiyor ona eminim, yıllar önce 70 kiloydum kiloluydum bayağı, şekeri fast food'u kesip bu hale geldim, göbek gitmişti ama oturunca ve eğilince halen göbek çıkıyordu, şimdi kilo almadım ama göbek bölgesi genişliyor sadece, yani anlayacağınız gibi göbek bölgesinde yakmam gereken yağ var, bir türlü yanmıyor.
  • Bence toptan bir fitness'a başla. Dengeli bir program ayarla. Üst vücut önemli, özellikle omuzlar (genellikle bel omuzdan daha geniş olur skinny fat'de. Bunun düzelmesi lazım.). Omuzları genişletmen lazım. Karın ve sırt da çok önemliler. Mutlaka kardiyo da bulunmalı. Bacakları da es geçmemek lazım Şekeri ve fast food'u kesmişsin zaten bu gayet iyi bir adım. Bolca su iç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 14 Mayıs 2018; 1:3:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Vermem Durdu Acil Yardım
    8 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bol bol test çöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GjRr1

Bence toptan bir fitness'a başla. Dengeli bir program ayarla. Üst vücut önemli, özellikle omuzlar (genellikle bel omuzdan daha geniş olur skinny fat'de. Bunun düzelmesi lazım.). Omuzları genişletmen lazım. Karın ve sırt da çok önemliler. Mutlaka kardiyo da bulunmalı. Bacakları da es geçmemek lazım Şekeri ve fast food'u kesmişsin zaten bu gayet iyi bir adım. Bolca su iç.
    Hocam şeker ve fast food'u tam olarak kesemedim maalesef henüz, genelde evde yemek olmuyor veya iş çıkıyor vakit olmuyor çok sık dışarıdan söylüyoruz suyu çok fazla içerim onda sorun yok da, dürüst olmak gerekirse hiç fitness yapmaya niyetim yok, uzun süredir inceyim ve bütün kıyafetlerim küçücük beden, haliyle fitness'a başlarsam bu kıyafetler çöpe gidecek ki ben bunu istemiyorum, sadece karın bölgesi çalışıp oradaki yağları yakamaz mıyım?

• o nasıl ölçüler öyle ya türkiyedeki cüce dişiler gibi
  • 26 biceps nedir acilen spora yazıl ne bulursan ye spor yap

• sanayiye git kaportacı lazım de yardımcı olurlar

• Kalktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Hocam şeker ve fast food'u tam olarak kesemedim maalesef henüz, genelde evde yemek olmuyor veya iş çıkıyor vakit olmuyor çok sık dışarıdan söylüyoruz suyu çok fazla içerim onda sorun yok da, dürüst olmak gerekirse hiç fitness yapmaya niyetim yok, uzun süredir inceyim ve bütün kıyafetlerim küçücük beden, haliyle fitness'a başlarsam bu kıyafetler çöpe gidecek ki ben bunu istemiyorum, sadece karın bölgesi çalışıp oradaki yağları yakamaz mıyım?

Fitness derken de ağırlık bas demiyor ki. Tek korkun fazla kastan kıyafetlerine sığmamak olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    merak etme 1 ayda kolların 40cm olmaz zaten.
    kıyafetlerini giymeye devam edebilirsin.
    bölgesel yağ yakma diye bir olay yok. karın çalışarak sadece karın kaslarını geliştirirsin fakat karnın yağ kaplı olduğu için hiçbir anlamı olmaz, sadece belin daha da kalınlaşır.
    izleyebiliceğin 2 yol var.
    birincisi, fitness'a başlamak, düzenli ve sağlıklı beslenip vücudu kötü görünümden kurtarmak. plana sadık kaldığın taktirde define ve kaslı bir vücuda kavuşursun. ikinci seçeneğe göre daha zor ve uzun vadede olur.
    ikincisi, fitness'a başlamak, bol proteinli olucak şekilde ne buluyorsan yemek(en az 5 öğün). böylece omuzları, kolları, göğüsü geliştirip mevcut göbeği kamufle edip kalıplı durmayı sağlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.