Şimdi Ara

FİYATLAR DÜŞTÜ██>ÇAYKURUN Çoğu MARKETTE Bulamayacağınız ÇAYLARI..!!██

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
3
Favori
14.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Damaklarınızı çatlacak GİRESUN'un 42 No’lu Tirebolu Çayı

-->42 No’lu Tirebolu çayı çay tiryakilerinin de iyi bildiği gibi “sadece Giresun” da üretilir.
    --> Sadece Giresun’da üretilmektedir.

-->Eşe dosta akrabaya hediye edebilmeniz için özel olarak paketlenmiştir. MAVİ renkli güzel bir ambalaja sahiptir.
    -->Kapak kısmında hem “koruma jelatini” ve “karton kesim yeri” bulunmaktadır.
    -->Kendine has kokusunu elinize aldığınız an hissedeceksiniz.
    --> 42 No’lu Tirebolu Çay’ı 10-12 dakikalık demleme süresine sahiptir.
    -->Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'nın 05.04.2006 Tarih 53-00397-G00008 Sayılı İzni ile üretilmiştir.
    -->Net olarak 500 gramdır.
    ** Rize dışında güneş görerek yetiştiği için buruk bir tada sahip “42 No’lu Tirebolu Çayı” kaçak çay olarak bilinen Seylan çayına “alternatif” olarak gösteriliyor. Deneyip seçimi yapmak sizin.. ;-)
    Sadece Giresun’da üretilen bu çay için Giresun’a kadar yorulmanıza gerek kalmadı..
    · Çayın hasını Giresun’dan ayaklarınıza kadar getirdik uşağum.. ;-)

Donanımhaber üyelerine özel

* Fiyatı 10 TL dir.
    * Kargo alıcıya aittir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÇAYKUR’un "Yılların Eskitemediği" MEŞHUR HEDİYELİK Çayı

(Bergamut Kokulu)

* Çaykur’un yıllardan beri kalitesini kanıtlamış HEDİYELİK çayıdır..

* KÜÇÜKLÜĞÜMÜZDEN BERİ GÖRDÜĞÜMÜZ O GÜZEL AMBALAJINDA VE YILLARDIR KALİTESİNİ MUHAFAZA EDEN AYNI TAD AYNI LEZZETTİR..

* YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ ÇAYKUR UN MEŞLHUR HEDİYELİK ÇAYIDIR...

* Doğu Karadeniz Bölgesinde; tarımında kimyasal ilaç kullanılmadan yetiştirilen çaylardan üretilerek, özenle harmanlanıp ÇAYKUR Rize 100. yıl paketleme fabrkasında el değmeden paketlenmiştir.

* Klasik içimli bir ÇAYKUR çayı olması yanında, Bergamut kokulu ikinci çay paketini aynı kutuda bulacaksınız.
    * İstediğiniz ölçekte katıp nefis bergamut kokulu çay yapmanız mümkün olacaktır. Tamamen doğal ve güvenilir özellikleri herkese tavsiye ediyoruz.
    * YANİ O GÜZEL PAKETİN İÇİNDEN 2(İKİ) PAKET ÇAY DAHA ÇIKMAKTADIR. TİRYAKİLERİ İYİ BİLİR...

* En iyi hasadın çıktığı Mayıs, Haziran ve Temmuz ayının "yurt dışına ihraç edilen" üretimindendir.

* Kendine has kokusunu paketi eline aldığınız an hissedeceksiniz.

* Paketi açtığınız zaman içinden çıkan kutuda her şeyi ile orijinaldir. Her şeyi ile göze ve damağınıza hitap eden aynı zamanda “hediye”olarak düşünebileceğiniz “özel” bir çaydır.
    * 10-15 dakikalık demleme süresine sahiptir.

* Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'nın 26.11.1999 Tarih 53-00397-00011-3 Sayılı İzni ile üretilmiştir.

* Eşe dosta akrabaya hediye edebilmeniz için özel olarak paketlenmiştir.

* Paket net olarak 400 gramdır.
    * Çayın hası için taa Rize'lere kadar gitmeye gerek yok uşağum.. ;=)

*Fiyatı 11TL dir.
    *Kargo alıcıya aittir
    .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÇAYKUR’dan Organik RİZE Çayı

("YENİ ÜRÜN"-İÇİMİ ÇOK GÜZEL BİR ÇAY)

ÇAYKUR'un ürettiği ORGANİK çaylardandır.

* HEMŞİN - RİZE’de üretilmektedir.
    *** ÖZELLİĞİ: Rize'nin çay üretilen arazilerinin %10-15 inde organik tarım yapılmak suretiyle üretilmesidir. Üretiminde dışarıdan hiçbir KATKI MADDESİ eklenmemektedir(gübre..vs gibi). İçimi çok güzel ve ÇAYKUR'un YENİ ürettiği çaylardandır. Mutlaka denemelisiniz.... Üretimi gittikçe artan(arazi bazında) bir çaydır....
    * ÇAYKUR Organik Rize Çayı, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin Organik Tarım Havzası Hemşin’de yetiştirilen çaylardan özenle hazırlanıp, Rize İslampaşa mahallesindeki 100. Yıl Çay paketleme Fabrikasında üretilen organik ÇAYKUR çayıdır.
    * Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının 27.01.2010 tarih ve 53 00397-G00023 sayılı izni ile üretilmiştir.
    * 18 Ağustos 2010 tarih ve 27676 sayılı “ORGANİK TARIMIN ESASLARI ve UYGULAMASINA ilişkin yönetmelik” ve eklerine uygun olarak üretilmiştir.
    * Ürün IMO - Control Ltd. şirketinin kontrol ve sertifikasına tabidir.
    * 2011 yılında hasat edilmiştir.
    * Organik ürünlere olan talebin arttığı bu dönemde “sınırlı sayıda üretimi” yapılmaktadır.

* Net olarak 400 gr dır. Ürünümüzün siyah renkli güzel bir ambalaja sahiptir. Gönül rahatlığıyla hediye etmek içinde alabilirsiniz.

*** Çayın hasını sizlerin ayağına kadar getirdik..!!! Bakkal bakkal gezmenize gerek kalmadı.
    * Çay Severlerin Vazgeçemeyeceği lezzeti ayaklarınıza getirdik..!!
    * Artık Rize çayını gönül rahatlığıyla içebilir bu keyfi Rize'den tadabilirsiniz.

*Fiyatı 13.00 TL dir.
    *Kargo alıcıya aittir.

**** ÇAYKUR UN MARKETLERDE BULAMAYACAĞINIZ BU ÖZEL ÇAYLARINI KAÇIRMAYIN!!! TİRYAKİSİ OLACAKSINIZ...

--NOT: ALMAK İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNÜ MESAJ ATARAK BİZE BİLDİRMENİZ YETERLİDİR. ÖRN; AÇIKLAMA KISMINA (Giresun Tirebolu çayı(Mavi Ambalajlı) YADA Rize organik çayı(Siyah Ambalajlı) YADA ÇAYKUR HEDİYELİK ÇAYI(Bergamut kokulu) ŞEKLİNDE MESAJ ATMANIZ YETERLİDİR.

--ÜRÜNÜNÜZ HEMEN KARGOYA VERİLECEKTİR. PROFİLİMİZ HIZLI GÖNDERİ VE GÜVENİN AYNASIDIR.

--FİYATLARIMIZ DH ÜYELERİNE ÖZELDİR. İSTEYENLER gittigidiyor yada diğer ilanlarımızdan sipariş verebilirler.

--PRENSİBİMİZ ÖNCE EFT SONRA KARGO ŞEKLİNDEDİR. HIZLI KARGOmuzu yorumlarımızdan ve gittigidiyor hesabımızdan görebilirsiniz.

--BU GÜZEL ÇAYLARI KAÇIRMAYIN--TİRYAKİSİ OLACAKSINIZ...;-)

Gittigidiyor - Sahibinden yada Sanalpazar dan profilimizi incelemek isterseniz linkler aşağıdadır.
    Buradaki fiyatlar sadece DH üyelerine özeldir.
    Kargo alıcıya aittir.

gittigidiyor WESTERNBLEW
    sahibinden WESTERNBLEW
    sanalpazar WESTERNBLEW

Ayrıca... ÇAYKUR'un sitesindeki TAVSİYE EDİLEN SATIŞ FİYATLARINI DA koyuyoruz.. Kafanız rahat olsun..

Tirebolu 8.29TL
    Hediyelik 9.50 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 1 Şubat 2012; 17:33:21 >

• merhaba arkadaşlar;

westernblew kullanıcı arkadaşımızdan daha önce gg den 2 kez Rize elekaltı çayı alımı yaptım.gerek ürün kalitesi gerekse

hızlı kargo gönderiminden çok memnun kaldım.ilgili bir satıcıdır belirtmek isterim.gönül rızasıyla alabilirsiniz.

ben rizeli birisi olarak bu ürüne ilkkez rastladım ve araştırdım birebir tüm bilgiler doğru. Çaykurun Giresun 42 nolu fabrikasında

yılın ilk hasadından üretiliyomuş bu çay. en kısa zamanda alacağım malum hiç tatmadım. iyi alışverişler arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabio53 -- 12 Ocak 2012; 23:28:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz

Birader sen iyi misin? Bu çay tüm BİM ve büyük marketlerde 7.50 TL.den satılıyor.

Diğer tüm yazdıklarına katılıyorum. Mükemmel bir çay ve kendine has bir tadı var.

Merhaba Yavuz Bey;

Biz bu ilanı 'uzakta olan ve alma imkanı olmayanlar için2 açmış bulunmaktayız.

Yoksa çay "sizin"de söylediğiniz gibi çok güzel bir çay, alanların bırakamayacağı, çay tiryakilerinin aradığı bir tad..

Samimane yorumunuz için teşekkürler..

Tabi Çaykur'un kalitesini de unutmamak lazım burada..

• quote:

Orijinalden alıntı: dehanik

Forumda başka bir arkadaş Meşhur Tirebolu 42 Çayının kilosunu 14,90 a satıyor. Fiyatta bir yanlışlık olmasın? 500 gr=15-lira!

Haklısınız başka bir arkadaş daha satışını yapmakta. Yanlız bir farkla bu çay "Çaykur" un çayı olduğu için kalite farkı var dostum.. "Kalitesini ispatlamış bir çay"..
  • quote:

Haklısınız başka bir arkadaş daha satışını yapmakta. Yanlız bir farkla bu çay "Çaykur" un çayı olduğu için kalite farkı var dostum.. "Kalitesini ispatlamış bir çay"..

Kesinlikle doğru. Özel sektör 42 nolu Tirebolu Çayının ne tadı ne de kalitesi Çaykur.un çayının yerini tutmaz. Söylediğim gibi fiyatınızı gözden geçirmeniz gerekir. Bu çay Türkiyenin en doğusundan en batısına kadar tüm büyük marketlerde satılan bir çay.
  • quote:

quote:

Kesinlikle doğru. Özel sektör 42 nolu Tirebolu Çayının ne tadı ne de kalitesi Çaykur.un çayının yerini tutmaz. Söylediğim gibi fiyatınızı gözden geçirmeniz gerekir. Bu çay Türkiyenin en doğusundan en batısına kadar tüm büyük marketlerde satılan bir çay.

samimiyetin için teşekkür ederim dostum en yakın zamanda bakacağım..

• 1 adet alım yaptım PM attım. lütfen bakınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabio53

1 adet alım yaptım PM attım. lütfen bakınız..

"fabio53" hocam, siparişiniz sabah erkenden gönderilecektir..

Saygılar..
  • Westernblew hocam;

42 nolu Tirebolu çayınızı aldım ve denedim. çok hoş bir tadı var. Çaykur kalitesini birkez daha gördüm.

hızlı kargo ve kaliteli ürün için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabio53

Westernblew hocam;

42 nolu Tirebolu çayınızı aldım ve denedim. çok hoş bir tadı var. Çaykur kalitesini birkez daha gördüm.

hızlı kargo ve kaliteli ürün için teşekkürler...

Biz teşekkür ederiz efenim. Bir daha bekleriz..

• merhaba elekaltı bergamot ve organik çaylarnızı aldım. özel bir yöntem kullanmadan her zamanki gibi demledim.
    çaylarınız muhteşem. tam keyifle içimlik .daha önce bergamot aromalı çay içmiştim ama bu aldığım daha lezzetli ve güzel.arkadaşlarıma da denettim müdavimleriniz de arttı.arkadaşlarla sürekli gittiğimiz kahvesini çayını servisini beğendiğimiz yerler var onlara da denetmeyi düşünüyorum. sonrasında yorumları da buraya eklerim.şimdi iki çay alana elekaltı hediye kampanyanızdan almayı düşünüyorum stokta varsa .daimi müşterinizim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ronadar

merhaba elekaltı bergamot ve organik çaylarnızı aldım. özel bir yöntem kullanmadan her zamanki gibi demledim.
    çaylarınız muhteşem. tam keyifle içimlik .daha önce bergamot aromalı çay içmiştim ama bu aldığım daha lezzetli ve güzel.arkadaşlarıma da denettim müdavimleriniz de arttı.arkadaşlarla sürekli gittiğimiz kahvesini çayını servisini beğendiğimiz yerler var onlara da denetmeyi düşünüyorum. sonrasında yorumları da buraya eklerim.şimdi iki çay alana elekaltı hediye kampanyanızdan almayı düşünüyorum stokta varsa .daimi müşterinizim artık.

merhaba sayın müşterimiz;

öncelikle afiyet olsun.beğenmenize çok sevindik. güzel yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz.

muhteşem üçlü kampanyamız devam etmektedir.

dilediğiniz zaman gg veya sahibinden alabilirsiniz. iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 18 Ocak 2012; 14:08:25 >

• Organik-hediyelik ve elekaltı çaylarından birer paket aldım arkadaştan.

Öncelikle ben klasik rize çayını severim. Tabi ocakta yarım saat pişirilip aroması yakılmamak şartıyla. Rize çayını sevmiyorum. Seylan çayından falan nefret ederim. zift gibi geliyor. Tirebolu biraz seylan çayına benziyormuş onu bu yüzden almadım. Yorumlarımı ona göre değerlendirin.

En beğendiğim çay organik çay oldu. Hatta aşırı beğendim, enfes buldum, şimdiye kadar içtiğim en iyi çay diyebilirim. Normal rize çayını daha içimi yumuşak, daha lezzetli, bardakta daha berrak duran halini düşünün işte bu çay o Üstelik markette satılan çaylar aynı çayı alsanız bile mevsime göre bazen iyi bazen acı çıkabiliyor. 2. kez almadım ama özenerek hazırlanan bir çay olduğundan bunda öyle birşey olacağını sanmıyorum. Üstelik organik tarımla üretilmiş. Belki de tadı burdan geliyordur. Çaykur umarım ilerki zamanlarda üretimi artırıp fiyatı biraz aşağı çeker. Kesinlikle 10 üzerinden 10.

Hediyelik çay da organik kadar olmasa da içimi güzel ve lezzetli. Kutunun içinden 150 ve 250 gr lık 2 teneke kutu çıkıyor. Gelen kargonun kutusunu da sayarsak çaya ulaşmak için bayağı bir kutu açmanız lazım yani Yalnız bahsedilen bergamot tadını alamadım ben. Acaba yanlış çayı mı demledim diye az da olsa şüphelerim var. Ya da benim bergamot diye bildiğim şey acaba başka tad mıydı diye düşünüyorum(Bergamot böyle zencefilimsi, nanemsi, limonumsu bir tad değil miydi yav). Bergamot tadı alamasam da içimi oldukça hoş. Buna da 10 üzerinden 8.5 veririm

Elekaltının değişik bir tadı var. Benim zevkime pek uygun değil açıkçası. Biraz sert geldi. o yüzden değerlendirmem pek doğru olmaz. Ama bardakta berrak duruyor. Rengi koyu. Seylan ve Rize çayı arasında bir tadı var diyebilirim. Sevenleri olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 23 Ocak 2012; 2:29:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Organik-hediyelik ve elekaltı çaylarından birer paket aldım arkadaştan.

Öncelikle ben klasik rize çayını severim. Tabi ocakta yarım saat pişirilip aroması yakılmamak şartıyla. Rize çayını sevmiyorum. Seylan çayından falan nefret ederim. zift gibi geliyor. Tirebolu biraz seylan çayına benziyormuş onu bu yüzden almadım. Yorumlarımı ona göre değerlendirin.

En beğendiğim çay organik çay oldu. Hatta aşırı beğendim, enfes buldum, şimdiye kadar içtiğim en iyi çay diyebilirim. Normal rize çayını daha içimi yumuşak, daha lezzetli, bardakta daha berrak duran halini düşünün işte bu çay o Üstelik markette satılan çaylar aynı çayı alsanız bile mevsime göre bazen iyi bazen acı çıkabiliyor. 2. kez almadım ama özenerek hazırlanan bir çay olduğundan bunda öyle birşey olacağını sanmıyorum. Üstelik organik tarımla üretilmiş. Belki de tadı burdan geliyordur. Çaykur umarım ilerki zamanlarda üretimi artırıp fiyatı biraz aşağı çeker. Kesinlikle 10 üzerinden 10.

Hediyelik çay da organik kadar olmasa da içimi güzel ve lezzetli. Kutunun içinden 150 ve 250 gr lık 2 teneke kutu çıkıyor. Gelen kargonun kutusunu da sayarsak çaya ulaşmak için bayağı bir kutu açmanız lazım yani Yalnız bahsedilen bergamot tadını alamadım ben. Acaba yanlış çayı mı demledim diye az da olsa şüphelerim var. Ya da benim bergamot diye bildiğim şey acaba başka tad mıydı diye düşünüyorum(Bergamot böyle zencefilimsi, nanemsi, limonumsu bir tad değil miydi yav). Bergamot tadı alamasam da içimi oldukça hoş. Buna da 10 üzerinden 8.5 veririm

Elekaltının değişik bir tadı var. Benim zevkime pek uygun değil açıkçası. Biraz sert geldi. o yüzden değerlendirmem pek doğru olmaz. Ama bardakta berrak duruyor. Rengi koyu. Seylan ve Rize çayı arasında bir tadı var diyebilirim. Sevenleri olacaktır.

Teşekkür ederim Emrah hocam damak tadını tutturmak bahsettiğin gibi kolay olmayabiliyor.

Kimisi sizin gibi "Rize Organik Çayı" ve "Hemşin Çayı"nı çok seviyor , kimi "Hediyelik Çaykur" çayına bir başlıyor bırakamıyor kimiside "Elekaltı"nı öyle seviyor ki.. Zevkler ve renkler değişim gösterebiliyor..

"Rize Organik Çayı"nın farkı meşhur Ayder yaylasının bir kısmında dışarıdan bir katkı maddesi (gübre..vs) katılmadan üretilmesidir. Şu an %10-15inde organik çay üretimi yapılmaktadır.

Sattığımız çayların bütününü Rize'de fabrikadan getirtiyoruz bu çayların biraz daha farklı olduğunu söyleyebilirim. Elinize aldığınız zaman kokusunu hissediyor insan bir kere..

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 23 Ocak 2012; 12:13:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

quote:

Birader sen iyi misin? Bu çay tüm BİM ve büyük marketlerde 7.50 TL.den satılıyor.

Diğer tüm yazdıklarına katılıyorum. Mükemmel bir çay ve kendine has bir tadı var.

Merhaba Yavuz Bey;

Biz bu ilanı 'uzakta olan ve alma imkanı olmayanlar için açmış bulunmaktayız.

Yoksa çay "sizin"de söylediğiniz gibi çok güzel bir çay, alanların bırakamayacağı, çay tiryakilerinin aradığı bir tad..

Samimane yorumunuz için teşekkürler..

Tabi Çaykur'un kalitesini de unutmamak lazım burada..

Satışını yaptığımız çaylar ne BİM ne MİGROS ne de başka marketlerde satılmaktadır. Hepsine tek tek bakıp teyit ettim. Bu çaylar ÇAYKUR'un özel üretimi olup piyasada kolay kolay bulamayacağınız çaylardır Tiryakileri iyi bilir bunu

Satışlarımız devam etmektedir..

• Ben size yarın birkaç marketten fotoğraf çekip göndereyim o zaman.

Birde şu link faydalı olacaktır. Çaykur tavsiye edilen fiyatı da yazmış.

http://www.caykur.gov.tr/detay.aspx?id=659
  • quote:

Ben size yarın birkaç marketten fotoğraf çekip göndereyim o zaman.

Birde şu link faydalı olacaktır. Çaykur tavsiye edilen fiyatı da yazmış.

http://www.caykur.gov.tr/detay.aspx?id=659

Evet bi önceki alıntıda bahsettiğiniz gibi BİM ve büyük marketlerden fotoğraflar çekip koyabilirseniz sevinirim

• Fotoğraf şu anda cep telefonumda kayıtlı. Müsait bir zamanda yükleyeceğim. Lakin siz yazdıkça batıyorsunuz. Bu çayın büyük marketlerde ya da BİM.lerde satılmaması sizin bu çayları 2 katı fiyatla satmanıza bahane mi? Sizin yaptığınız bu durumda fırsatçılık olmuyor mu?

Ben de şimdi isteyene Tirebolu 42 çayınının 500 gr.mını 10 TL.den vereyim dersem etik olur mu?
  • quote:

Tirebolu biraz seylan çayına benziyormuş onu bu yüzden almadım.

Çaykur Tirebolu çayının seylan çayı ile alakası yok. Belki Altınbaş çayının biraz olabilir. Çaykur Tirebolu çayının oldukça yumuşak bir içimi vardır ve insanın içtikse içesi gelir. En azından benim için öyle. Şu anda farklı bir çay içmiyorum. Bağımlılık yaptı bende.
  • quote:

Fotoğraf şu anda cep telefonumda kayıtlı. Müsait bir zamanda yükleyeceğim. Lakin siz yazdıkça batıyorsunuz. Bu çayın büyük marketlerde ya da BİM.lerde satılmaması sizin bu çayları 2 katı fiyatla satmanıza bahane mi? Sizin yaptığınız bu durumda fırsatçılık olmuyor mu?

Ben de şimdi isteyene Tirebolu 42 çayınının 500 gr.mını 10 TL.den vereyim dersem etik olur mu?

Kendi ağzınızla söylediğiniz sözü şimdi inkar mı ediyorsunuz ?

Baştan neden öyle dediniz ? Bunun altında iyi bir niyet olduğunu-malesef- söyleyemem dostum.. Etik kelimesini ağzınıza alırken biraz daha dikkatli olmanızı öneririm.. Dediğiniz gibi BÜYÜK MARKETLER ve BİM de biraz önce SÖYLEDİĞİNİZ gibi satılıyorsa hay hay buyrun efendim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.