Şimdi Ara

Fiyatlar artacak (ana konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda neredeyse her gün, bazen aynı günde birkaç defa "fiyatlar artacak", "fiyatlar artar mı", "fiyatlar ne olur" vb. konu açılıyor. Bir ana konu olsun, fiyat artışı yorumları bir yerde toplansın, günlük yeni zam konusu açılmasın diyerekten açtım başlığı.

Neredeyse her fiyat konusunda bulunan temel verileri de yazayım.

-Kur artınca fiyat artar, bazen kurdaki artıştan fazla artar.

-Stok sorunu yaşandığında fiyat artar.

-Galeri ve al-sat yapanların sıfır araç toplamasını engelleyecek bir yöntem yoktur, bu işin ticaretini yapanlar ruhsatı üçüncü şahısların üzerine yaparak denetimden kaçmaktadır.

• Galericilerin, al-satçıların sıfır araba toplamasını engelleyecek çözüm var aslında; yıllardır söylenen ''Satmama sözüne ÖTV indirimi'' olayı ile önüne geçilebilir bence.

Devlet; normalde %80 ÖTV ile mi satılıyor araç, 3 sene satmayacağının garantisini ver bana, %50 ÖTV ile vereyim sana ama 3 sene dolmadan satmak zorunda kalırsan, geri kalan %30 ÖTV'yi getir bana istediğine sat istersen demeli. (yüzdeleri aracın sınıfına yada fiyatına göre değiştirilebilir tabiki orası tartışılır)

Bak bakalım o zaman millet galeri kapılarına yada sarı siteye yanaşıyor mu sıfır araba için bi daha. En azından sırf binmek için alacak olan adam chip-krizi, mip kirizi olsa bile araç gelene kadar bekler bayi önünde %30 ÖTV vermemek için.

• zaten her ay düzenli olarak güncelleme alıyor arac fiyatlari pahali yada ucuz diye bir kavram yok aldigin an kârdasin sebebi ise yarin ayni fiyata satilmayacagi aracin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni konu yok.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.