Şimdi Ara

Fiyatına göre doğru bir seçim mi? Philips 37'' 37PFL7605H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar bir TV almak istiyorum.

    Biraz araştırdım. Philips 37'' Full Hd Led Televizyon 37PFL7605H iyi gibi sanki.

    Fiyatı şu an 1.598,99 TL

    Sizce nasıl bu fiyata bu televizyon alınır mı? Yoksa daha iyi alternatifler var mı?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaneker -- 13 Temmuz 2011; 20:06:00 >



    _____________________________
    Steam: Serkandemir
  • Benim de dikkatimi çekti ve kararsızım. Kullanan ve bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.
    _____________________________

    "Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun." dedi. Öleceğini bildiği halde yaşadığını unutmuştu.

    "Türkçem benim ses bayrağım."
  • bilen kimse yok mu acaba
    _____________________________
  • Ben sipariş verdim bakalım arkadaşlar. İnşallah pişman olmayız. TV gelsin yorumlarımı yazacağım.
    _____________________________
    Steam: Serkandemir
  • Ben de sipariş verdim,bu fiyata alternatif yok gibi görünüyor...

    tv daha gelmedi ama android marketten uygulamasını telefonuma indirdim "philips myremote" adı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1369 -- 17 Temmuz 2011; 2:25:04 >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkaneker

    Ben sipariş verdim bakalım arkadaşlar. İnşallah pişman olmayız. TV gelsin yorumlarımı yazacağım.



    Hala gelmedi mi? HB'de 7 adet kalmış. Şu sitede 5 üzerinden 4 yıldız vermiş:http://reviews.cnet.co.uk/tvs/philips-7000-37pfl7605h05-review-50000712/
    eksi yön olarak 'Görüntü işleme çok ağır' diyor. Onun dışında gayet iyi demiş.
    _____________________________
    math
  • Yok ben ilçede olduğum için kargo haftanın belli günleri geliyor. Kargo takibine baktım. Bugün gelmesi lazım. Bir de servisi arayıp kurdurtacam. Biraz sürebilir yani. Kendim de kurarım aslında ama ücretsiz kuruyorlarmış zaten arıza falan çıkarsa servisin gözü önünde olması iyi olur diye kendim kurmayacağım.
    _____________________________
    Steam: Serkandemir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun şimdiden.
    6 tane kalmış. Karar veremedim bir türlü :)
    _____________________________
    math
  • 40'a çıkarmışlar sayıyı. Satışlar iyi galiba. En çok satan LED TV'lerde birinci sıraya yükselmiş.

    Benim TV teslim edildi bu arada servisi aradım. Geri dönüş bekliyorum.
    _____________________________
    Steam: Serkandemir
  • ne yaptın geldi mi servis nasıl tv
    _____________________________
  • Tv gelmedimi hocam , yoksa başından mı kalkmıyosun
    _____________________________
  • yorumunu bekliyoruz
    _____________________________
  • Dün bitti, 40 tane daha koymuşlar. 29 kalmış şu an.
    Yorumları alsaydık.
    @Déathklaat galiba ayrıntılı yazacak, basından kalkmıyor dediğiniz gibi :)
    _____________________________
    math
  • Yarın gelecek servis. Kursunlar bir bakalım.
    _____________________________
    Steam: Serkandemir
  • Tv almak için yorumunu bekliyorum.Kurulumdan sonra izlenimlerini yazarsan sevinirim.Samsung 40d5000 mi alsam kararsızım arada 300 TL fark var.
    _____________________________
    Ölüm de var sonunda...
  • bu tv ethernet ya da wireless olarak bütün internet sitelerinee girmek mümkün mü?
    bir de net tv özelliğini kullanabileceğimiz türkiye'de kanal var mı?
    _____________________________
  • bu tvyi evdeki kablosuz ağa bağlamak için harici bir usb adaptörü almak gerekiyormuş.
    ancak fiyatları 70-90 tl arasında değişiyor. bana biraz pahalı geldi. ucuz bir başka adaptör alsam bu aletle birlikte kullanamz mıyım?
    _____________________________
  • Servis geldi. Kurulum yapıldı. Şu an Bilgisayar TV'ye bağlı olarak yazıyorum. İlk izlenimlerim iyi. Servisteki eleman aldığım fiyatı çok iyi buldu.

    Biraz kurcalayayım ayrıntılı inceleme yazacağım.
    _____________________________
    Steam: Serkandemir
  • hayırlı olsun,
    nasıl bağladın bilgisayarı dlna üzerinden mi yoksa, hdmi ya da vga kablosuyla mı?

    izlenimlerini merakla bekliyorum.
    _____________________________
  • İlk izlenimlerim:

    Tasarım: Güzel şık bir görünümü var. Televizyon gayet ince bir yapıya sahip. TV sehpa üzerindeyken sağa sola kolayca çevirilebiliyor. Ön kısımda hiç buton konulmamış. Sağ yan-arka kısmına butonlar yerleştirilmiş. TV üzerindeki butanlara seri basmalarda TV sallanabiliyor. Sol yan kısımda 1 adet hdmi, usb girişi ve akıllı kart girişi var. Özellikle duvara montajlı kullananlar için yan bağlantı olması iyi. Cihazda VGA girişinin olması da artı bir özellik. Bir çok dizüstü bilgisayarda VGA çıkışı da olduğu için bağlanma imkanı sunuyor.

    Portlar:


    Kumanda: Kumandada çok fazla tuş yok. İç içe geçmiş iki yön tuş sistemi bulunuyor. Bu sistem ilk başta biraz zorlasa da kısa zamanda alışılıyor. Kumanda kullanımı kolay. Pil yuvasını çıkarmak biraz zor yapılmış.

    Görüntü: HD uydu alıcısı aracılığı ile HD yayınlar mükemmel netlikte izlenebiliyor. SD yayınlar kanaldan kanala fark etmekle birlikte tatmin edici görüntü kalitesine sahip. VGA bağlantısı ile bilgisayardan açılan oyunların görüntüleri gayet iyi. Ekran kartınızın verdiği her ayrıntı görüntülenebiliyor. Televizyonda bir çok görüntü moduna sahip. Farklı modlara göre parlaklık, keskinlik otomatik ayarlanabiliyor. Telvizyon Işıklı ortamlarda da gayet başarılı. Ekranda çok fazla yansıma olmuyor.

    Ses: Ses seviyesi yeterli düzeyde. Son ses açsanız bile seste herhangi bir çatlama yada bozulma olmuyor. Ses düzeyleri kanaldan kanala yada oynattığınız videoya göre değişebiliyor.

    USB Medya: TV USB üzerinden fotoğraf, mp3 ve video oynatabiliyor. Mkv, mp4, avi gibi bir çok popüler format destekleniyor. USB üzerinden video oynatmada standart çözünürlükte hiç bir sorun yokken benim denediğim HD formatlı videolarda zaman zaman takılmalar oldu. Ayrıca videolara gömülü alt yazıları ve srt formatlı alt yazıları oynatmayı başaramadım. Sanrım altyazı desteği sadece teletex ile destekleyen kanallarda var.

    Bilgisayar bağlantısı: VGA üzerinden bilgisayara bağlamak mümkün. Ayrıca ekran kartınızda DVI çıkış varsa DVI-HDMI kablo ile de bağlayabilirsiniz. Bilgisayar görüntü performansı gayet iyi. VGA üzerinden yapılan bağlantıda HDMI bağlantısına göre her ne kadar görüntü kaybı olsa da yine de yeterli seviyede.
    Ayrıca bilgisayarınızı ve televizyonunuzu bir routere bağlayarak bilgisayar üzerindeki medya dosyalarını da televizyonda oynatabilmektesiniz. Ben bu işlem için bilgisayarıma Tiversity isimli ücretsiz bir uygulama kurdum. Bu uygulama ile PC üzerindeki dosyaları televizyonda oynatabildim.

    Net TV: Net TV özelliği sayesinde internetten bir çok popüler servisi kullanabiliyorsunuz. (Youtube, Dailymotion Facebook, Picasa vb.) Ayrıca internette gezinti de yapabiliyorsunuz. App Gallery sayesinde yeni uygulama indirip kurmak da mümkün.

    Wireless bağlantı: TV dahili wireless bağlantıya sahip değil. Ancak sonradan alacağınız bir aparat ile kablosuz ağa sahip olabiliyor. Ek aparat ile sağlanan bu özellik sayesinde akıllı telefonunuza yükleyeceğniz Philips MyRemote uygulaması aracılığı ile TV yi yönetmeniz mümkün olabiliyor.

    Genel Değerlendirme: HD uydu alıcısı ve HD yayın izleyecekseniz iyi bir tercih olacaktır. Ağırlıklı olarak USB üzerinden HD video oynatımı yapacaksanız iyi bir tercih olmayacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaneker -- 20 Temmuz 2011; 18:00:00 >
    _____________________________
    Steam: Serkandemir




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.