Şimdi Ara

32 LED TV ASLINDA BENCE TV DEĞİL KANDIRMACA BU YORUM SERBEST!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞİMDİ arkadaşlar 32led tv aldım en can alıcı yerine geldik neden bu televizyonlara diğital uydu kablo (yani anten girişi) koymuyorlar yani biz ozaman tvdan televizyon izlemiş olmuyoruzki recevirdan televizyon izlemiş oluyoruz bence şaçmalıktan başka bir şey değil yorum ve paylaşım serbest

Abisi bazı tv'lerde DVB-S/DVB-S2 tuner var zaten...

Ancak receiver'ler daha detaylı ve konforlu kullanım sağlayacağı ve bu durum tv
    üreticilerince de bilindiği için, konulmuyor.

Saygılar, sevgiler.

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Selam,

Abisi bazı tv'lerde DVB-S/DVB-S2 tuner var zaten...

Ancak receiver'ler daha detaylı ve konforlu kullanım sağlayacağı ve bu durum tv
    üreticilerince de bilindiği için, konulmuyor.

Saygılar, sevgiler.

Set üstü kutu olmadan HD alımı için entegre MPEG-4 tuner Entegre dijital tuner sayesinde ek bir alıcı kullanmadan dijital kablo ve karasal TV yayınlarını alabilirsiniz. Dağınıklık olmadan kaliteli TV keyfini çıkarın..
    DVB-C TUNER :Var diyor
    Entegre HD Tuner MPEG-4, var diyor
    ama girişi anolog şimdi neden madem bu özellikler var giriş dijital değil ne ye yarar bu özellikler kullanamadıktan sonra?
    bu arada televizyon linki
    http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/5000-serisi-philips-32-inc-full-hd-1080p-dijital-tv-32pfl5605h_12/prd/

• Yazdıklarımı anlamamışsınız !...

Kolay gelsin.

Yazdıklarımı anlamamışsınız !...

Kolay gelsin.

Bence siz anlatamamışsınız ne demek istediğinizi. Neden karasal yayın izleme isteği duydunuz anlayamadık. Affınıza sığınıyoruz.
  • ben hala anlayabileceğim bir cevap alamadım
  • osman hocam tv nizin baglantı panelinin fotografını ekleyebilirmisiniz. karasal yayın için analog giriş yeterliymiş bu dvbt denilen test aşamasında olan . analog kablo ile aktarılıp bildigimiz analog yayınlara nazaran daha net ve titreşimsiz görüntü. bu yayını almak için analog giriş kafi.

diger dahili kısım olan dvb-c kısımda ise girişin digital olması gerekirdi bence de.
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33193544/mpage_19/tm.htm

linkte bizim forumda işlemişler bu konuyu sanırım. orda yazılanlara göre tv deki dahili modül yuvasına teledunya ile baglantılı bir kart veya abonelik şeklinde hd yayınların alımı mümkün olabiliyormuş sanırım. ancak kablo girişi yani anten girişi nasıl oluyor şayet analog giriş ise onu çözemedim.

Orijinalden alıntı: Hekim

quote:

Yazdıklarımı anlamamışsınız !...

Kolay gelsin.

Bence siz anlatamamışsınız ne demek istediğinizi. Neden karasal yayın izleme isteği duydunuz anlayamadık. Affınıza sığınıyoruz.

Abisi ne gerek var polemik olmaya !?

Başlık sahibi düşüncesini ve akabinde sorusunu yazmış !

Neden ayrı componentler olarak çıkarıldığını anlattım.

Kısaca anlayan anladı ! Anlamayan yeteri kadar birikimli değil. Olsaydı anlayacaktı...

Herkese mutlu yeni yıllar.

Saygılar, sevgiler.

Aldığınız üründe DVB-S/S2 desteği yok, DVB-T ve DVB-C desteği var. Ancak siz uydu sinyali (LNB In) girişi neden yok diye soruyorsunuz. Analog anten girişi yanında, LNB girişi de olsaydı ürün DVB-S desteği verirdi. Firmaların her üründe triple tuner denilen, 3 temel dig.yayın standardını destekleyen ürün sunmaması tamamen duygusal. Bu üç dijital yayın özelliğini de destekleyen ürünler piyasada mevcuttur. (örn. Philips 40PFL9705K/02)
    Kaldı ki müşteri gereksinimlerine göre ürün almakta özgür, burada bir kandırmaca göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalcup -- 2 Ocak 2011; 15:10:38 >

"CORSAİR Carbide serisi kullananlar Kulübü"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.