Şimdi Ara

Fiyatı düştü. Samsung NOTE 10,1 2014 edt.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Samsung #Galaxy Note 10.1 Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Samsung Kapasite #16 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tableti eşim için satın almıştım bir hevesle. fakat hiç kullanmadı.
    aldığımız gün bir saat kullanıldı, öylece duruyor. kutusu faturası kulaklığı tüm aparatlarıyla.
    kulaklığı ve kalem uçları açılmadı bile.

teknosa dan alınmıştır
    mayıs 2015 faturalıdır. çizik değil toz tanesi bile bulunmamaktadır.

mağazadan alacağınız üründen tek farkı 250tl daha ucuz oluşu ve 4 ay garanti eksikliğidir :)
    kapaklı silikon kılıfı da yanında hediye vereceğim.
    istediğim fiyat 750 tl dir.

Samsung galaxy note 4, meizu mx5, htc desire eye, lenovo vibe z2 pro ile takas olur.

Fiyatı düştü. Samsung NOTE 10,1 2014 edt. Fiyatı düştü. Samsung NOTE 10,1 2014 edt.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir_pena -- 6 Ekim 2015; 13:55:26 >

• Pm.
  • 700 tl teklif eden visor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 nakit elden alınır
    Teklif eden celll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah kardeş teklif etme lütfen :)
  • http://m.bimeks.com.tr/Urun/137151

Sıfırı bu fiyata iken sizin istediğiniz fiyat 5 aylık bir cihaz için biraz fazla degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: pspozgur

http://m.bimeks.com.tr/Urun/137151

Sıfırı bu fiyata iken sizin istediğiniz fiyat 5 aylık bir cihaz için biraz fazla degilmi

Sıfır bu fiyat derken bimeks o fiyata zaten teşhir ürününü satıyo, yani magazayı gezen herkesin çoluğun çocuğun en az 1 kere el atıp kurcaladığı ürünü bu fiyata satıyo :)

Satıcıyı tanımam, muhabbetim falanda yok sadece yapılan bu tarz yorumlara daha adaletli bakmaya çalişiyorum.

Bugün bu tabletin fiyatına teknosa dan baksan 800 tl der sıfırına ama almaya kalksan ürün elinde yoktur. Bu gibi firmaların elinde stoğunu erittiği ürünü öldürme stratejisi var, kendimde yoksa fiyatı öldüreyim piyasayı bulandırayım düşüncesi. Aslında o ürünün fiyatı herzaman daha yüksektir.

Bakınız :http://www.gold.com.tr/samsung-galaxy-note-sm-p600-10-1inc-siyah-tablet-pc_u

gold pc dede 1100 tl, napıcağız şimdi :)

Satıcı belki pazarlığa yanaşabilir bunda sıkıntı yok ama şurda sıfırı bukadar demek ve o ürünün teşhir ürünü olduğunu düşünürsek ben bu arkadaştan almayı yeylerim, zira teşhir ürününde bu arkadaşın ürününe özendiği kadar özenilmemiştir.

Birde teşhir ürünlerine 1 yıl garanti veriyorlar ve bozulduğunda yenisi ile değişim yok sadece tamir yapılıyor, tamiri yoksada sonucu hüsran.

Başta belirttiğim gibi konu sahibini tanımam, ürünüde bilmem sadece hak olanı paylaşmayı seviyorum herzaman.
    Ben satıcıdan üründen yada alıcıdan yana değilim hak olan neyse ondan yanayım.
    Hayırlı satışlar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatan bilgisayarin sitesinden 900 lira oldugunu ogrenip vatan bilgisayara gittim ve stok tukendigini soylediler. Arkadasinda bahsettigi gibi artik uretimi olmayan ve dolayisiyla stoklara girmeyecek olan urunlerin fiyatini malesef dusuk gosteriyorlar. Bende bu urunun devaminin olmadigina ikna olarak galaxy tab s aldim) insallah pisman olmam. Hayirli satislar.

• arkadaşlar yerime cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
    bimeks üzerinde stokta yok. stoktaki mağazalara bakıldığında da hepsi teşhir ürünü gözüküyor zaten.
    almaya niyetli insanla konuşur görüşürüz.
    ama sırf kötü niyetli yorum kasmak için neden böyle baltalamaya çalışılır?

fiyat budur. ilgilenen arkadaşlara iyi niyetli ve saygılı yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
  • pm gönderildi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.