Şimdi Ara

Fiyat ve Android 9.0 Pie güncellemesi işe yaradı mı? 'GM 9 Pro incelemesi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    5.51 - "Dolby Vision" destekli
    14.47 - Stereo hoparlör

    Android Pie güncellemesi seri koduna göre paylaşılmaya başladı, sırayla gelecek.
  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsın... Xiaomi, en düşük donanımlı telefonuna bile "güncelleme" veren bir firma.



    4a modeli var, hâlâ güncelleme alıyor!



    Malzeme kalitesi de iyidir...Diğer firmalardan pek farklı değil


    GM'nin bu modeli güzel ancak önceki modellerinden sabıkalı. Bu modelin kronik bir sorunu olup olmadığı, 6-7 ay sonra anlaşılır.

    GM, Yazılım olayını da bir türlü çözemedi..

    Cihaz yeni olduğu için "Android 9" desteği geç de olsa veriliyor, sonrasında süründürür mü bilmem!... İnşallah dediğim gibi olmaz.

    Önceki modellerinde hep aynı şey oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 24 Ocak 2019; 2:23:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pie gelmedi daha kandirmaca yapma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakesan kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    General Mobile ile görüştüm 9.0 güncellemesinin dağıtıma sunulmadığını söylediler. Siz seri numarasına göre dağıtılacağı bilgisini nereden aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM alacak kadar zengin! değilim :)

  • Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bunu bende merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şunu söylemek istiyorum GM markasını beğeniyorum telefonları fiyatlarına göre aşırı derecede iyi neredeyse tüm telefonlarını kullandım discovery, discovery Elite, GM 5 Plus şimdi de GM 9 Pro kullanıyorum hiçbir telefonda tek sorun yaşamadım telefonlar cayır cayır çalışıyordu ekranı kırılan telefonlarımı gönderdikten 4 gün sonra tekrar kullanıma hazır güncellenmiş bir şekilde geri aldım GM 9 Pro'dan da aşırı memnunum isterseni tüm gün oyun oynayın yinede banamısın demiyor telefon yavaşlama oluyor ancak başka bir sorun yaşatmıyor kamera çok güzel ve fotoğraflardaki netlik muazzam çift kamera gerçekten hakkını veriyor Android 9.0 güncellemesinden sonra telefonun kullanımı daha da rahat oldu bu arada çöp diyen arkadaşlar siz paranızı saçma sapan firmalara kaptırmaya devam edin anlamadığınız konulara yorum yapmayın bence benden tavsiye gençler ;)

  • çöp diyen arkadaşlar sanırım paranızı saçma firmalara kaptırmaya çok alıştınız siz :D GM markasını ilk Discovery, Discovery Elite, GM5 Plus ve şu anda da GM 9 Pro verdiğin her kuruş helali hoş olsun hiçbir telefonda tek sıkıntı yaşamadım ve ayrıca ekran kırıldığın garantiye verdim ve zararım karşılandı garantiye vermemin üzerinden 4 gün geçtikten sonra telefon elime geçti güncellenmiş ve kullanıma hazır bir şekilde yani bok atacağınıza önce siz düzgün kullanın telefonun sonra konuşun derim ;D

  • güzel bir inceleme olmuş. bende bugün sipariş verdim. gönlümdeki telefon olmasada , cebime en uygun telefon buydu. özellikleri şekli şemali , radyosu mikrafon girişi ekranı çift tıklamayla açması kapaması ve tabiki çentiksiz oluşu, ram 6 128 gb da dahili hafızası olsa çok daha mutlu olurdum. neyse bozülmadan 2-3 yıl çalışsın yeter.
  • Teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm 9 pro tavsiye ederim 3 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorunu yok kamerası fiyatına göre çok başarılı, batarya süresi 10 saat rahat kullanır, amoled ekran, corning gorılla 5 var, stero ses, kulaklık ve kılıf kutu içinde var, arka çift kamera 4k bile var, parmak izi okuyucu stabil çalışıyor, android one güncelleme geç de olsa alıyor, 2 yıl garantili resmi servisi var, ayrıca herhangi kronik problemide yok. kendi sitesinden alırsan GM101 kodu ile 1600 tl altına alırsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.