Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Fiyat Revize - Gigabyte P27G v2 LAPTOP, Intel i7, GTX860M ve dahası Satın Al 4 Ekim 2021 22:57 1 1 Fiyat Revize - Gigabyte P27G v2 LAPTOP, Intel i7, GTX860M ve dahası Sorunsuz kullandığım laptop'umu satıyorum. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Çalışmayan bir şeyi bulunmuyor kırıksız çiziksiz tertemiz laptop. Oynayamadığım oyun yok. Hepsini optimize bir şekilde çalıştırıyor. Laptop özellikleri fotoğraflarda mevcut. Ben hem iş için hem oyun için kullandım çok da memnun kaldım. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun makine sıkıntısız.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Intel 9700k - RTX2070 Asus - Asus rog z390 - Corsair ddr4 16gb İstanbul Elden Satılık Zotac 9600GT Syn. Edition Fiyat Revize - Gigabyte P27G v2 LAPTOP, Intel i7, GTX860M ve dahası Satılık Full Sistem i5 4690K, MSI Z97 Gaming 5 Mainboard, Sapphire R9 270 2GB, Corsair 4GB DDR3