Şimdi Ara

- FİYAT REVİZE EDİLDİ - >>> Dell S2716DG 27

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
7.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    >> Dell S2716DG 27" 1ms (HDMI+Display) QHD G-Sync Oyuncu Monitörü 2K 2560X1440 ÇÖZÜNÜRLÜK YANİ FULL HD NİN 2 KATI ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE DETAYLAR daHA NET VE KESKİNDİR. 144 HZ OYUNLAR G-SYNC İLE ADETA YAĞ GİBİ AKMAKTADIR.1MS GRİDEN GRİYE TEPKİME SÜRESİ VARDIR.

>> 17.04.2018 tarihinde HEPSİBURADA ' DAN ALINDI.3 YIL HEPSİBURADA VE DELL TARAFINDAN GARANTİLİ FATURALIDIR.

>> MONİTÖR REVİZYON A08 SON ÇIKAN A09 UN BİR ÖNCEKİ VERİSYONU.BU MODELDE ÖNCEKİ VERSİYONLARDAKİ TÜM SORUNLAR GİDERİLMİŞTİR.

>> SIFIRDAN FARKSIZ VE JELATİNLERİ DURMAKTADIR.ÖLÜ PİKSEL VE IŞIK SIZMASI KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE YOKTUR.HATTA ŞANSIMA BANA SORUNSUZ EN İYİ MONİTÖRDEN BİRİ GELMİŞTİR.İSTEYEN EVİMDE İSTEDİĞİ ŞEKİLDE TEST EDİP ALABİLİR.

>> İSTEYEN İSTEDİĞİ YERDEN ALMAKLA ÖZGÜRDÜR.İLANA GEREKSİZ YORUM YAZANLAR ŞİKAYET EDİLECEKTİR.!!!

FİYAT SON REVİZE EDİLDİ : 3500TL >> 2750 TL

HEPSİBURADA SATIŞ LİNKİ :

ÖNEMLİ NOT : 15 SENEDİR KONSOL-PC İLE İÇ İÇEYİMDİR.ANKARADA VE FORUM SİTELERİNDE BİLGİSAYAR KONUSUNDA BİRÇOK İNSAN BENİ TANIMAKTADIR.BİR ÇOK ALIŞVERİŞİM VE ALIŞVERİŞTE REFERANSLARIM OLMUŞTUR. BİLGİSAYAR DONANIM VE MONİTÖRLER KONUSUNDA PROFESYONEL BİLGİYE SAHİBİMDİR.LÜTFEN KONU DIŞI GEREKSİZ SORULAR SORMAYIN !! BİLGİSAYAR,KONSOL VE MONİTÖR SORULARI KONUSUNDA YARDIMCI OLURUM.

KENDİ AÇMIŞ OLDUĞUM KONU LİNKİ :https://forum.donanimhaber.com/monitorlerle-ile-ilgili-sorusu-olan--119532665

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 11 Aralık 2019; 20:3:1 >

• mukemmel fiyat iyi satislar. dellin s serisinde garantisi u serisindeki kadar olmasa da diger panel ureticilerine gore kapsami cok iyidir ek bilgi olarak birakayim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değerli yorumun için teşekkür ederim.İnşallah isteyen ihtiyacı olan birine satılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce aynı monitörü kullandım Dell TR servisi ile birkaç iletişimimiz oldu. Arkadaşların bu konudaki yardımlarını gördükçe bundan sonra sadece Dell ürünleri alasınız geliyor. Garantilik bir durumunda yokuşa hiçbir şekilde sürmediler benim ürün için. Gayet de kaliteli bir üründür. Muadilleri arasınde F/P açısından en iyi tercihtir.

edit: bu arada bilginiz olsun A08 son versiyon değil. A09 son versiyon olarak geldi. Hatta kullanmış olduğum versiyon A07 ile A09 versiyonları ikisinde de hiçbir sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masarifane -- 28 Şubat 2019; 16:55:3 >
  • Masarifane kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumun için teşekkür ederim.Orayı düzelteyim.Benim ürünü aldığım ve ilanı verdiğim zaman a08 versiyonu son versiyondu.Benim De bir arkadaştan öğrendiğim a09 versiyonu çıkmış

• Iyi satışlar hocam takipteyim.

• superior1 kullanıcısına yanıt
    İnşallah teşekkür ederim.
  • Slm iyi satışlar benim kendi monütörüm le ilgili sorum olacak cevaplarsanız sevinirim bende Samsung Quantum Dot ile 24 "CFG73 Oyun monütörü var display portta 144 hz de renkler anlık karışıyor bazende ekran tamamen lacivert ve tonlarında dönüyor kapatıp acınca düzeliyor ama hdmı 120 hz de hiçbir sıkıntı yok sorun ne olabilir

• Ürün incehesap vb. gibi sitelerde 3600tl + ücretsiz kargo ile satılıyor, sizdeki ürünün ikinci el ve 1 senedir kullanılıyor olduğunu düşünürsek fiyatta ciddi anlamda revize şart.

Bilgilendirme; 2k (2560x1440) çözünürlük Full HD (1920x1080) çözünürlüğün 2 katı değildir.
  • Geçen ay HB'de 2700'e satıldı bu monitör. Bu satıcının tüm ürünleri zaten sıfır fiyatına yakın. Bu arkadaş kullanınca ürünler daha iyi performans veriyor sanırım ondan...
  • gokhanoflaz kullanıcısına yanıt
    Fiyatta yardımcı olurum.Aferin sana çok bilgilisin bizi aydınlattığın için sağol.
  • Lafügüzaf. kullanıcısına yanıt
    Şuan varsa şu yazdıklarında hiçbir mantık yok geçen ay dolar düşüktü de bu fiyattan satıldı.Geçen ay bu fiyattan satıldı diye bende mi o fiyattan satayım.Piyasayı araştır ondan sonra gel buraya yorum yaz gelip de ilanımı baltalıyorsunuz.Alacaksan gelirsin fiyat istersin adam gibi bende elimden geleni yaparım fiyatta işine gelirse alırsın veya almazssın oruçlu oruçlu insanları burada sinirlendirmeyin kardeşim millet manyakmıdır nedir o kadar insan var şu forumda ne fiyatlara ürünler satan gelip benim ilanımı buluyorlar şaka gibi 2750 TL ye fiyat sondur diye geçen ay herkes gördü adam 2000 tl olur mu diyor böyle kafalar da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 15 Mayıs 2019; 16:58:52 >
  • Ne demek kardeşim her zaman, aklına takılan bir şey olursa çekinme sor.

İkinci el kurallarını okumanı tavsiye ederim, lakin yorum yapılmasını istemiyorsan burada satış yapmayacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanoflaz

Ne demek kardeşim her zaman, aklına takılan bir şey olursa çekinme sor.

İkinci el kurallarını okumanı tavsiye ederim, lakin yorum yapılmasını istemiyorsan burada satış yapmayacaksın.

https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/dell-s2716dg-27-1ms-hdmidisplay-qhd-g-sync-oyuncu-monitor-P329967430?gclid=CjwKCAjw8e7mBRBsEiwAPVxxiMt4HfWln8I7obJa-xkgXfkjyeOQkuqwSdWS4Sp45JKeGP2FLPKleRoCQKgQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

https://www.incehesap.com/dell-s2716dg-27-1ms-144hz-qhd-gaming-monitor-fiyati-38502/?gclid=CjwKCAjw8e7mBRBsEiwAPVxxiNZnTkr9imdvqlpQU07X7vAOVDiIkAl79brayDv9SRBxndrG6xiOyxoCLMQQAvD_BwE
    Hocam sağ olun,ben de taksitle aldım 3600'e satışa çıkartıcam

• Eren hocamla birkaç alışverişimiz gerçekleşti,kendisi forumda alışveriş yapılabilecek,urun vs hakkında soru sorup görüş alınacak saygıdeğer kişilerdendir, gönül rahatlığı ile alıp satabilirsiniz. Hayırlı satışlar hocam

• şakşakçılar gelmiş sıfır fiyatıyla aynı fiyata 2. el monitor. birde hayırlı satışlar iyi fiyat çekmişler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.