Şimdi Ara

### FİYAT REVİZE ! 270 TL Değerinde Hediye Çeki 185 TL , Vatan Bilgisayar ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde %25 indirim sırasında alınmış yani indirim olamasa bile istediğiniz zaman indirimsiz olarak 270 TL ye kadar olan ürünleri 200 TL ye alabileceğiniz 200 TL vatan hediye çeki var , %25 inidrim varken aldığım bir ürünü iade ettim onlarda 200 TL değerinde hediye çeki verdiler %25 indirimli olarak istediğim zaman 270 TL ye kadar olan ürünleri alabilirim , çekin fiyatı nakit 185 TL 'dir, Ankara için elden satılıp isterseniz Vatan Bilgisayar Söğütözü şubesine beraber gider istediğiniz ürünleri alırım 270 TL'den fazlada alabilirsiniz 270 TL sini %25 indirimli alırsınız kalan kısmıda ödeme şeklinize göre %8 vs... yani kısaca indirim beklemeden 270 TL değerindeki ürünlere 200 TL'lik çekimi 185 TL'ye alarak %30'a yakın indirimle sahip olabilirsiniz , iletişim için mesaj atınız veya 0542 642 55 95 nolu telefonumdan mesaj veya arama yoluyla ulaşınız , r ! Pazarlık yoktur ! .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perosma -- 26 Şubat 2012; 15:25:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam size birşey soracağım. diyelimki bir işlemci 270 tl.haftasonu vatanın indirimi ile oluyor 200 tl.siz bana çeki 190 tl den sattınız ben normal bir günde o parçayı aldım 200 tl ye(sizdeki çek sayesinde) şunu anlayamadım,nerdeyse her hafta yada 2 haftada bir %25 indirim oluyor.sizden çeki 190 a almaktansa adam gidip kendi parasıyla 200 tl verir alır.zaten sizle buluşacak otobüs parası verecek yine nerdeyse 200 tl ye gelecek adama.burada sizin çeki bir insanın alması için atıyorum mesela 170-180tl olması lazımki alsın.İlanı kötülemek için yazmadım bunları hocam.Yanlış anladıysanız mesajı silebilirim anında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizanteri

hocam size birşey soracağım. diyelimki bir işlemci 270 tl.haftasonu vatanın indirimi ile oluyor 200 tl.siz bana çeki 190 tl den sattınız ben normal bir günde o parçayı aldım 200 tl ye(sizdeki çek sayesinde) şunu anlayamadım,nerdeyse her hafta yada 2 haftada bir %25 indirim oluyor.sizden çeki 190 a almaktansa adam gidip kendi parasıyla 200 tl verir alır.zaten sizle buluşacak otobüs parası verecek yine nerdeyse 200 tl ye gelecek adama.burada sizin çeki bir insanın alması için atıyorum mesela 170-180tl olması lazımki alsın.İlanı kötülemek için yazmadım bunları hocam.Yanlış anladıysanız mesajı silebilirim anında.

İndirim her zaman olmuyor , kimine bir parça şimdi lazımdır %25 indirimle almak ister ki benim çekimle %30 indirime yakın alabilir , benimle buluşması için otobüs parası vermesine gerek yok zaten vatan söğüt özüne gidip alacağı için bende oraya geleceğim , ki zaten ufak bir pazarlık payı bıraktım verdiğim rakamda .

• Anladım hocam maaş yatana kadar kalırsa (ayın 15i)ben almak isterim çeki.Yanlız batkent vatanda beklerim sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizanteri -- 22 Şubat 2012; 13:34:00 >
  • takipteyim
  • kardeş şimdi ben bir power alacam fiyatı şuan 300 tl çekle alırsak üzerinin farkını verebiliyormuyuz

çek+nakit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabioddq -- 3 Mart 2012; 9:03:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertderler

kardeş şimdi ben bir power alacam fiyatı şuan 300 tl çekle alırsak üzerinin farkını verebiliyormuyuz

çek+nakit

Evet , indirimsiz 270 TL'lik kısmını benden 200 TL'lik çeki 185 TL Ye alarak alıcaksın yani indirimsiz 270 TL'yi 185 TL ye kalanıda nakit kendin alabilirsin . %8 ile tahminen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben mi yanlış biliyorum
    ne kadar para ödediyseniz o kadar geçerli o çekler
    atıyorum 270 tllik ürünü %25 indirim ile 200 e aldınız iade ettniz size çek verdiler 200 tl ödediğiniz için 200 tl lik hesabınız/paranız/çekiniz oluyor.
    yani siz şimdi 200 tl lik çeki 185 mi satıyorsunuz ?
  • Çok karışık, çok. İlânda çok sayı var. Sözelciler zor durumda.
  • Satıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.