Şimdi Ara

Fiyat performans canavarı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,

    Tabletlerin oneplus5'i Mi6'sı nedir. Ipad pro donanım ve performansında bir tablet var mıdır.

    Uzun zamandır teknolojiyi takip etmiyorum, yardımlarınızı beklerim.

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir süredir evde antrenman yaparken video izlemek ve gittiğim yerlerde sunum için tablet araştırması yapıyorum. Artırılabilir hafıza ve içeriğe kolay erişim önceliğim olduğu için Android tabletler ilgi alanımda. Mobil bağlanırlık konusunu telefondan hotspot ile çözmeyi düşündüğüm için wifi grubuna bakıyorum. Sunum yaparken hızlıca not alabilmek için kalemli modellere öncelik veriyorum. İncelediğim modeller şunlar:

    1- Samsung Galaxy Tab S3 - SM-T820
    2- Asus Zenpad 3S 10
    3- Samsung Galaxy Tab A 10.1 - SM-P580


    Samsung Galaxy Tab S3 : Grubun üçlüsü arasında tasarım ve donanım açısından en üst düzey olanı, ancak fiyatı 2000TL üzerinde. HB'de kdv indirimiyle 1850 TL gibi bir rakama geliyor ama bana göre hala pahalı.

    Asus Zenpad 3S 10 : Bana göre üçlünün F/P canavarı işte bu tablet. 64GB dahili hafızası ile neredeyse SD karta ihtiyaç duymadan kullanılabilecek kapasitede. Tek sıkıntısı Asus'un zahmet edip henüz Türkiye'ye getirmemiş olması. Amazon US sitesinden 290 USD + 63 USD (gümrük, kargo) = 353 USD gibi bir fiyata alınabiliyor. Doların zıplayıp 3,8'i gördüğü bu zamanda 1350 TL'ye geliyor. Black Friday'e şurada 20 gün kalmışken indirim olur mu diye beklemedeyim, olursa kaçmaz.

    Samsung Galaxy Tab A 10.1 : Üçlünün arasında en uygun fiyatlı olanı. Siyahı 979 TL'ye satılıyordu ama bugün baktım kalmamış. Ayrıca 16:9 oranındaki tek tablet de bu. Ben yatay kullanımda web'de gezinmeyi daha çok sevdiğim için 4:3 oranındaki diğer iki model favorim ama geniş format film izlemek için 16:9 oran daha uygun malum. Yorumlarında öve öve bitiremedikleri devasa bir pili mevcut. Normal kullanımda neredeyse haftada bir şarj edilse yetiyor. S-Pen hassasiyeti gayet iyi. Orta seviye bir tablet olduğundan yüksek beklentilerle alınmaması gerek ama kısıtlı bütçeler için ilaç gibi. Büyük abisi S3 gibi Android 7.0 güncellemesi de aldı bu arada.

    Bunların dışında Lenovo Yoga Tab 3 Plus modeli de ilgi çekici. Kendinden standlı, yine devasa pilli bir alet ama donanımına göre çok pahalı bana göre. Ayrıca kalem desteği olmaması ve deyim yerindeyse takoz gibi ağır olması profesyonel kullanım için sıkıntı yaratıyor.




  • Hocam teşekkürler detaylı mesajınız için. Ama bunlar biraz daha orta sınıf anladığım kadarıyla. Ben üst düzey f/p ürünlerini merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrecanbabaa E kullanıcısına yanıt
    Android tarafında Galaxy Tab S3'ün daha üzerinde bir cihaz yok. Sadece oyun oynamak ise amaç Nvidia Shield K1 var zaten.
  • Hocam 1. Seçenek için dememiştim. Ama o üründe f/p ürünü değil anladığım kadarıyla fiyatı dediğiniz gibi biraz pahallı geldi. Yurtdışından iPad pro alınabilir aynı fiyata

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle 2in1 tabletlere bakıyorum, daha mantıklı geldi o kadar parayı verdikten sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.