Şimdi Ara

Fiyat Perf. -Zenfone 2'mi-Android One mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat Perf. -Zenfone 2'mi-Android One mı?
    Param çok yok alabilirsem 800-1.000 lira alabilirim telefon önerileri ?Benim aklımda bunlar var ?
    Şarjı giden
    +iyi işlemcilli
    +Bi asphalt 8 i oynatsın
    +şarjı 1 günü rahat çıkarsın

• Zenfone2 tabiki dahaiyi gm alinmaz,1000civarina xperia M4aqua geldi bu hafta mutlaka bakin derim bence batarya ve performans memnun eder su ve toz gecirmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 2 daha iyidir. Android one beklenen performansi veremedi maalesef. Beklentilerin altinda kaldi.

• Önce Zenfone2' nin fiyatını görelim

• Akşam 7'de lansman var izliycez bakalım
  • M4 Aqua olabilir
  • Zenfone 2 kesinlikle.
    Bir bekle bakalım ne kadara gelecek, fiyatını bir göre. Olmadı Sony Xperia M4 Aqua'ya bir bak fiyatı uygun bir telefon. O da olmadı başka telefon buluruz General Mobile son tercihlerinden birisi olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

Zenfone 2 kesinlikle.
    Bir bekle bakalım ne kadara gelecek, fiyatını bir göre. Olmadı Sony Xperia M4 Aqua'ya bir bak fiyatı uygun bir telefon. O da olmadı başka telefon buluruz General Mobile son tercihlerinden birisi olsun.

+1

M4Aqua

• Asusun konferansı izledim zenfone 2 4gb ramli 16 gb hafızalı versiyonu 1.099 TL kararını buna göre ver

Edit : Yanlış yazmışım 4 gb olucaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massibe -- 16 Haziran 2015; 20:25:46 >
  • bu soruyu sorman bile hata tabikide zenfone 2 gözü kapalı alabilirsin telefonu fiyatlarıda şu şekilde :

1.8 ghz / 4 gb ram / 16 gb rom = 1099 tl
    2.3 ghz / 4 gb ram / 32 gb rom = 1299 tl
    2.3 ghz /4 gb ram / 64 gb rom = 1499 tl

fiyatlar böyleydi sanırsam umarım yanlışlık yoktur :)
  • zenfone 2 16 gb.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 2 beni aştı şuan Vodafone Smart 6 düşünüyorum en cazip o geliyor güncelleme tarafından da güncelleme geleceği söylenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonuscan

Zenfone 2 beni aştı şuan Vodafone Smart 6 düşünüyorum en cazip o geliyor güncelleme tarafından da güncelleme geleceği söylenmiş

Referans android arayüzünü kullandığı için güncellemeleri hızlı bir şekilde alması gerekiyor.Ama Vodafone'un keyfine kalıyor herşey.
  • ZF2 tabii ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.