< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirozgn -- 9 Şubat 2019; 2:41:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirozgn -- 9 Şubat 2019; 2:41:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşim mont markasını biliyorsan pahalı bir mont hemde 3in1 mont daha nekadar ucuz istiyorsun bana göre ucuz geldi bizde alıp sattigimizdan outdoor ürünleri uygun geldi paylaştım şu konulara dövermiş gibi girmezseniz çok iyi olur bana pahalı geldi teşekkürler paylaşım için başlık güzel olmamış felan diyebilirsin ınsaniz hatamız olabilir demi
|
375 TL çocuk montuna para veren arkadaş bu gruptan çıkarsa BBC ve NATGEO belgesel ekibi gönderir, 1 ay belgeselini çekerler
|
ne alaka olm gayet de sıcak fırsat bu markanın fiyatlarını mı bilmiyorsunuz? ben montun tipini beğenmedim yoksa alabilirdim. her ne kadar kendim defactodan giyinsem de çocuğuma kaliteli şeyler almaya çalışırım
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secovaleo -- 10 Şubat 2019; 20:14:18 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|