Şimdi Ara

Fiyat İyi Gibi Arkadaşlar JACK WOLFSKİN 3.1 Çocuk Mont 375.TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat İyi Gibi Arkadaşlar JACK WOLFSKİN 3.1 Çocuk Mont 375.TL

www.athleticzone.com.tr
    Jack Wolfskin B Iceland 3In1 Jkt Phantom Outdoor Çocuk Mont
    https://www.athleticzone.com.tr/jack-wolfskin-b-iceland-3in1-jkt-unisex-outdoor-outdoor-ceket-phantom.html

www.athleticzone.com.tr
    The North Face Jr Hedgehog Hıker Wp Outdoor Çocuk Ayakkabı
    https://www.athleticzone.com.tr/the-north-face-jr-hedgehog-hiker-wp.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirozgn -- 9 Şubat 2019; 2:41:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim mont markasını biliyorsan pahalı bir mont hemde 3in1 mont daha nekadar ucuz istiyorsun bana göre ucuz geldi bizde alıp sattigimizdan outdoor ürünleri uygun geldi paylaştım şu konulara dövermiş gibi girmezseniz çok iyi olur bana pahalı geldi teşekkürler paylaşım için başlık güzel olmamış felan diyebilirsin ınsaniz hatamız olabilir demi
  • Kime göre sıcak? 375 TL lik mont paylaşmışsın birde sıcak olabilir diyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcrs

Kime göre sıcak? 375 TL lik mont paylaşmışsın birde sıcak olabilir diyorsun.
    Kardeşim mont markasını biliyorsan pahalı bir mont hemde 3in1 mont daha nekadar ucuz istiyorsun bana göre ucuz geldi bizde alıp sattigimizdan outdoor ürünleri uygun geldi paylaştım şu konulara dövermiş gibi girmezseniz çok iyi olur bana pahalı geldi teşekkürler paylaşım için başlık güzel olmamış felan diyebilirsin ınsaniz hatamız olabilir demi

• quote:

Kime göre sıcak? 375 TL lik mont paylaşmışsın birde sıcak olabilir diyorsun.
  • 375 TL çocuk montuna para veren arkadaş bu gruptan çıkarsa BBC ve NATGEO belgesel ekibi gönderir, 1 ay belgeselini çekerler

• ne alaka olm gayet de sıcak fırsat bu markanın fiyatlarını mı bilmiyorsunuz? ben montun tipini beğenmedim yoksa alabilirdim. her ne kadar kendim defactodan giyinsem de çocuğuma kaliteli şeyler almaya çalışırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat İyi Gibi Arkadaşlar JACK WOLFSKİN 3.1 Çocuk Mont 375.TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirozgn

Kardeşim mont markasını biliyorsan pahalı bir mont hemde 3in1 mont daha nekadar ucuz istiyorsun bana göre ucuz geldi bizde alıp sattigimizdan outdoor ürünleri uygun geldi paylaştım şu konulara dövermiş gibi girmezseniz çok iyi olur bana pahalı geldi teşekkürler paylaşım için başlık güzel olmamış felan diyebilirsin ınsaniz hatamız olabilir demi

Alıntıları Göster
    Haklısın kardeşim kusuruma bakma.
    Mesajımı tekrar okuyunca sana hak verdim.

• quote:

Haklısın kardeşim kusuruma bakma.
    Mesajımı tekrar okuyunca sana hak verdim.

Alıntıları Göster
    Sorun değil kardeşim

• Ya adam konu basligina markayi fiyati yazmis sana sicak degilse neden girip yorum yapilir anlamam sen ayni marka montu daha ucuza bulduysan yaz buraya bos yorum yapmayo cok seviyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secovaleo -- 10 Şubat 2019; 20:14:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secovaleo

Ya adam konu basligina markayi fiyati yazmis sana sicak degilse neden girip yorum yapilir anlamam sen ayni marka montu daha ucuza bulduysan yaz buraya bos yorum yapmayo cok seviyorsunuz
    Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: akkdag

ne alaka olm gayet de sıcak fırsat bu markanın fiyatlarını mı bilmiyorsunuz? ben montun tipini beğenmedim yoksa alabilirdim. her ne kadar kendim defactodan giyinsem de çocuğuma kaliteli şeyler almaya çalışırım
    Millet nike adidas puma bunlara alıştığı için bunlar pahalı geliyor hani birşey hakkında fikrin yoksa boş yorum yapmicaksin teşekkür ederim ama bana pahalı geldi diyeceksin yada intertten araştırıp yorum yapacaksın

• Bir ay önce daha ucuza aldım Levent tarafından. Çakma mont sattılar galiba bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serghat

Bir ay önce daha ucuza aldım Levent tarafından. Çakma mont sattılar galiba bize.
    Bunların çakması çok kardeşim bilmeyen insan alıyor

• 100 ₺ olsa alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • linç için geldim, okudum gidiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.