Şimdi Ara

FİYAT DÜŞTÜ> SÜPER BİLGİSAYAR SÜPER FİYAT> Custom Sıvı soğıtmalı i7 4790K - R9 290 - MSI Gaming 5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Takipteyim umarım kıymet bilene gider :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    i7 4790K - R9 290 - MSI Gaming 5 - G.Skill DDR3 16 GB 2400 MHz - Samsung EVO840 - Corsair Air 540 - Custom Sıvı Soğutma.
  • Bu pc ise benimki nedir ya :D

05357348984
    IN WIN 805 KASA//ZALMAN 1000 WATT +80 PLUS Platinum Güç Kaynağı// İ7 9700 K 4.6 GHZ // COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120R 120MM RGB LED SIVI SOĞUTMA // ASUS ROG MAXIMUS XI HERO Intel Z390 // EVGA GeForce RTX2060 SUPER XC GAMING 8GB GDDR6 256Bit Nvidia RGB Ekran Kartı // CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD // GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16 // MONSTER PUSAT RGB MAKANİK KLAVYE // CORSAİR M65 PRO MAUS // EDIFIER R 1700 BT SES SİSTEMİ
  • r9 290x bile 100 fps alamıyor .

https://www.youtube.com/watch?v=a45Vvpsf0hQ

Orijinalden alıntı: eazzy

r9 290x bile 100 fps alamıyor .

Arkadaş köşe yumuşatma vs gibi ayarları fazla açmamıştır, zira diğer türlü zaten 100 fps oynatabilecek kart yok, titanX de alsanız 1080p tüm ayarları full açarsanız 100fps'ye yaklaşamaz.

Bu arada biliyorum oyunlar dx12 desteklemeden bi faydası olmaması gerekirdi ama Win10 kullanmaya başladığımdan beri kart coştu. Witcher 3 Nvidia Hair açık ultra ayarda oynuyorum(40 fps). FireStrike açıyorum GTX 970'i tokatlıyor :) Win7'de aynı testi çalıştırdığımda GTX 970 in gerisinde kalıyordu kart...

http://www.3dmark.com/fs/5569885

• quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

quote:

Orijinalden alıntı: eazzy

r9 290x bile 100 fps alamıyor .

Arkadaş köşe yumuşatma vs gibi ayarları fazla açmamıştır, zira diğer türlü zaten 100 fps oynatabilecek kart yok, titanX de alsanız 1080p tüm ayarları full açarsanız 100fps'ye yaklaşamaz.

Bu arada biliyorum oyunlar dx12 desteklemeden bi faydası olmaması gerekirdi ama Win10 kullanmaya başladığımdan beri kart coştu. Witcher 3 Nvidia Hair açık ultra ayarda oynuyorum(40 fps). FireStrike açıyorum GTX 970'i tokatlıyor :) Win7'de aynı testi çalıştırdığımda GTX 970 in gerisinde kalıyordu kart...

http://www.3dmark.com/fs/5569885

Arkadaşım köşe yumuşatma açmadan bile 100 fps alamaz zaten linkteki 290x te köşe yumuşatma kullanmıyor .

• Tek ekran karti satilikmi
    Kasayi çöpten kurtarmis olursunuz :):)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    referanslarım: kachus @ azim bilgisayar @ yunus_70 @oguzcoskun@karadenizli37@wildboyankara@supervisor@komando57@piramid_bilişim@ I am Barzo@Rdvnistanbul@

ALIŞ VERİŞ YAPTIĞIM ARKADAŞLARIM: yunus_70, azimbilgisayar, tttahmett, ExclusivePack, Yes Sir!, mirae, kachus, xtype 34,gtikoray,math_tiger,naclazo,TAG hauer,erkan44,WinteR,oguzcoskun,razorr8,piramitbilişim,dreambox271980, I am Barzo,Rdvnistanbul
  • Param olsa alırdım valla güzel makine

fiyat yüksek ama hayırlı satışlar güzel sistem süper soğutma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öylesine gezerken denk geldim harbiden 10 numara 5 yıldız bilgisayar hocam elinize emeğinize sağlık. forumda milletin biyerleri kırık custom sıvı soğutma pc diye anca cpu soğutup ( oda hırdavatçıdan aldığı parçalarla) satmaya çalıştıkları dandirik aletlere inat resmen göz nuru gibi makine .. fiyat gayet yerinde (gönül isterdi 980ti olsun orda ama napalım Nvidia fanboy revealed..) gerçekten başarılı ve bence satmayın onu .. bende öyle makine olsa millete resmini bile göstermem nazar değer diye ..

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.