Şimdi Ara

FİYAT DÜŞTÜ! ANKARA'DAN! HİÇ KULLANILMAMIŞ WD TV HD MEDIA PLAYER GEN 2 + HDMI KABLO!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Elimde hiç kullanmadığım ortalama 22 ay garantisi devam eden WD TV HD MEDIA PLAYER GEN 2 adlı ürün vardır. Yalnızca kutusunu açtım ama paketinden hiç çıkartmadım. Herşey orjinal halinde teslim edilecektir. Ürün DTS sesleri çözmekle beraber başlıkta belirttiğim gibi GEN 2 adlı modelidir. Detaylı bilgileri aşağıdadır. Ankara içi elden teslim edilir. Neden sattığımı soracak olursanız az önce farkettim, affınıza sığınarak söylüyorum yeni bir LCD tv aldım. Modelide SAMSUNG LE-40B620. Bu TV' nin USB girişi var ve menü'den ufak bir kaç ayar ile birçok medya formatını sorunsuzca oynatmakta :) dolayısı ile bu ürünü kullanmamın hiçbir anlamı kalmadı. Ürün Garanti belgesi ile birlikte verilecektir. Ayrıca şehir dışı gönderileri için kargo bedava olacaktır. Tümü birlikte istemiş olduğum fiyat pazarlıksız 200 TL' dir. Bana PM yoluyla ulaşabilirsiniz. Ayrıca arkadaşalr ürünün yanında normalde kutu içeriğinde olmayan ve piyasa değeri 25 TL olan altın uçlu HDMI kablo hediye etmekteyim. Oda aynı şekilde paketindedir ve hiç kullanılmamıştır.

ÜRÜN HARDDİSK İÇERMEMEKTEDİR!

WESTERN DIGITAL

WDBABG0000NBK-EESN

WD TV FULL HD Media Player

WD TV HD Media Player
    Müziğinizi, resimlerinizi ve videolarınızı oynatır
    Full HD video oynatımı ve navigasyonu
    Tak çalıştır rahatlığı

USB sürücünüzü bir HD medya oynatıcısına çevirin.
    HD filmlerini, ev videolarını, dijital müzik ve fotoğrafları TV'nizde zorluklarla karşılaşmadan izlemek için ideal.

Teknik Özellikler
    Kapasite : Herhangi bir disk içermemektedir. Haricen usb arabirimden takılması gerekmektedir.
    My Passport portatif USB sürücüsü ayrı olarak satılmaktadır.

Desteklenen Dosya Tipleri :
    Ses - MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
    Fotoğraf - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
    Vidyo-Hareketli Görüntü - AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9
    Çalma Listesi - PLS, M3U, WPL
    Altyazı -SRT, ASS, SSA, SUB, SMI

Not:
    - MPEG2 MP@HL 1920x1080p24, 1920x1080i30 veya 1280x720p60 çözünürlük
    - MPEG4.2 ASP@L5 1280x720p30 çözünürlüğe kadar ve küresel hareket telafisi için desteklenmez.
    - WMV9/VC-1 MP@HL 1280x720p60 veya 1920x1080p24 ye kadar çözünürlük. VC-1 AP@L3 1920x1080i30, 1920x1080p24 veya 1280x720p60 ye kadar çözünürlük.
    - H.264 BP@L3 720x480p30 veya 720x576p25 ye kadar çözünürlük.
    - H.264 MP@L4.1 ve HP@4.1 1920x1080p24, 1920x1080i30 veya 1280x720p60 ye kadar çözünürlük.
    - Multi-kanal surround dijital surround ses için bir ses alıcısı gereklidir
    - Sıkıştırılmış RGB JPEG biçimleri ve ilerici 2048x2048 çözünürlüğe kadar JPEG.
    - Tek kat TIFF dosyaları sadece
    - Sıkıştırılmamış BMP sadece.

Telif hakları kanunu gereği iTunes® Store, Cinema Now, Movielink®, Amazon Unbox and Vongo® alınan korumalı içerikleri desteklemez

WD My Passport portatif diskiyle birleştirildiğinde bu medya oynatıcısı, TV'nizde HD filmler veya kişisel olarak oluşturulmuş videolar oynatmanın, yüksek kalitede dijital müzik dinlemenin ve ailenizin resimlerini yüksek çözünürlükteki slayt gösterilerinde izlemenin en uygun yoludur.

My Passport* için tasarlanmıştır, diğer pek çok USB depolama aygıtlarıyla çalışır
    En popüler USB sürücülerinden, dijital kameralardan, video kameralardan ve yığın depolama aygıtı olarak bilinen diğer taşınabilir medya oynatıcılardan içerikler oynatın.

Full HD video oynatımı ve navigasyonu 1080p'ye kadar HD videolarda olağanüstü resim kalitesini ve dijital sesin kristal berrak ses kalitesini yaşayın. Canlı, animasyonlu HD menülerimizle eğlence seçimleriniz üzerinde gezinmek için ürünle birlikte verilen uzaktan kumandayı kullanın.

Tak Çalıştır rahatlığı
    Sadece bir My Passport diskine veya diğer USB depolama aygıtına takmanız yeterli, ev eğlence sisteminizde ya da TV'nizde HD içeriği oynatmaya hazırsınız. Karmaşık ağ aygıtlarını ayarlamaya ya da AV ve güç kablolarını yeniden bağlamanıza gerek yok.

Giriş - Çıkış
    USB 2.0 (Giriş)
    HDMI 1.3 (Çıkış)
    Composite A/V (Çıkış)
    Optical audio (Çıkış)

Boyutlar
    Yükseklik: 1,57 in (40 mm)
    Derinlik: 3,94 in (100 mm)
    Genişlik: 4,92 in (125 mm)
    Ağırlık: 0,67 lb (303 g)

Kutu İçerikleri
    HD media player
    Pilleriyle birlikte kompakt uzaktan kumanda
    Ortam dönüştürücü yazılım (Windows® sadece)
    Kompozit AV Kablosu
    AC Adaptörü
    Hızlı Kurulum Kılavuzu
    Örnek Medya İçeren CD

Ürün Özellikleri
    Çalışma Sıcaklığı: 5° C ila 35° C / 41° F ila 95° F
    Çalışmadığı Durumda Sıcaklık: -40° C ila 65° C / 40° F ila 149° F

Güç Özellikleri
    AC Giriş Voltajı 100-240 VAC
    AC Giriş Frekansı 50-60 Hz

FİYAT DÜŞTÜ! ANKARA'DAN! HİÇ KULLANILMAMIŞ WD TV HD MEDIA PLAYER GEN 2 + HDMI KABLO!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quietman -- 14 Nisan 2010; 20:44:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatı pazarlıksız 200 TL'ye indirdim arkadaşlar. Bilginize! Hiç kullanmadım. Yalnızca kutusunu açtım. Paketini sökmedim.

• Evet fakat inanın 200'den aşağı satan birini maalesf görmedim :) Birde ürünü dediğim gibi hiç kullanmadım. İlk alıcı kullanacak. Ancak kullanılmış 2. ellerin fiyatı yine böylemidir inanın bilmiyorum. Takipte etmedim. Mesajımda belirttiğim gibi LCD TV' yi yeni aldım. Onunda USB'si olduğundan buna gerek kalmadı :)

Trust me, I am an Engineer...
  • P.M cevaplandı.

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: konia

elektroworld 170TL

Dün electroworlddeydim. Bahsettiğin model 1. nesil. Onuda gördüm. İnternetten araştırırsan 150 TL' ye var. Oradan bakmana gerek kalmaz.

• Fiyat son olarak 190 TL arkadaşım. Maalesef daha da düşemeyeceğim :) Ankaradayım.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.