Şimdi Ara

FİYAT DÜŞTÜ / ANK / SATILIK / GeForce GTX680 DİRECT CU II TOP / GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 FİYAT DÜŞTÜ / ANK / SATILIK / GeForce GTX680 DİRECT CU II TOP / GARANTİLİ
    15 ay önce vatan bilgisayardan aldım. Bu zamana kadar tertemiz kullandım. Hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Sapasağlam durmaktadır. Kutusu, garantisi, kitapçıkları herşeyi tamdır. Ankarada olanlar gelip görebilirler.

İstediğim fiyat 775 tl dir.Pazarlık sünnettir.

Fiyat : 775 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Aralık 2013 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Sıfır 780 fiyatını : 1250 TL

ve 770 lerin fiyatını baz alarak

650 TL ye vermeyi düşünürseniz

takipdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: figo976

Sıfır 780 fiyatını : 1250 TL

takipdeyim

Kardeşim bırak onun bunun fiyatını. Madem öyle diyosun git o kartların ikinci elini al. Bu kart özelleştirilmiş bir kart. Hiçmi bilginiz yok. İlanımı baltalamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Madem bu kadar araştırıyorsunuz açın bakın bu kartın sıfır fiyatına. 650 liraya git o istediğin kartlardan birinin ikinci elini al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed7171

quote:

takipdeyim

Kardeşim bırak onun bunun fiyatını. Madem öyle diyosun git o kartların ikinci elini al. Bu kart özelleştirilmiş bir kart. Hiçmi bilginiz yok. İlanımı baltalamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Madem bu kadar araştırıyorsunuz açın bakın bu kartın sıfır fiyatına. 650 liraya git o istediğin kartlardan birinin ikinci elini al.

uygun fiyata bulursam alırım zaten neden almayım ki

siz konu açmısınız bende dedim ki sıfır fiyatları bu bu

650 TL ye vermeyi düşünürseniz dedim.

Düşünmezseniz yok o fiyata olmaz dersiniz

GİT ONU AL ne demek

neyse hayırlı satıslar

• İlan günceldir
  • Fiyat düşerse diye takip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

takipdeyim

dostum katılıyorum sana sankı gtx 770 çok ıyı kartlar gtx 770 sadece yararı 4 GB grafik belleği çoklu monitör ve 1080p üstü çözünürlükte anca fark edecek. Tek monitör ve düşük çözünürlükte kullanacaksanız ekran kartının belleğine bakmayın. ASUS alabilirsiniz, 3 yıl garantisi var daha serin ve sessiz çalışıyor.

• mrt cn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bilgili olduğunuz belli. Herşey bellek değildir. Gtx 770 yeni bir kart olabilir ama benim sattığım kartı hiçbir şekilde geçemez. Zaten sıfır fiyatlarına bakılınca anlaşılır. Biraz bilgili olmak lazım o kadar.

Bu arada satış devam ediyor

• İlan günceldir

• beyler, kaça kartı bırakır bilmem.ama bu kart performans vermez diyenin evinde en az 7.000 tl lik sistemle en uçlarda gezen extereme² olması lazım.
    öyle 2-3-4 binlik sisteme tavan kartıdır...4k 3d yapacak adam zaten 680 le işi olmaz.o direk 780 e gider...hd ve altı için bundan iyisini bulmak deveye hendek atlatmaya eştir..nakit kısmına gelince adam pazarlığa açık olduğunu başta yazmış..son fiyattır dese yazdığı rakamı eleştirsek.eleştirmek bazıları için hınç almaya dönüşüyor ya ,orasıda ayrı mevzu. sonuçta kart süper parası idare eder pazarlık sonrasıda yasla sırtını koltuğa vur oyunun gözüne gözüne....
    bu arada satıcıyla şimdiye dek hiç muhabbetim olmadı...tanımam etmem,herkese iyi forumlar
  • PM attım hata verdi ama geldiyse cevabınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

beyler, kaça kartı bırakır bilmem.ama bu kart performans vermez diyenin evinde en az 7.000 tl lik sistemle en uçlarda gezen extereme² olması lazım.
    öyle 2-3-4 binlik sisteme tavan kartıdır...4k 3d yapacak adam zaten 680 le işi olmaz.o direk 780 e gider...hd ve altı için bundan iyisini bulmak deveye hendek atlatmaya eştir..nakit kısmına gelince adam pazarlığa açık olduğunu başta yazmış..son fiyattır dese yazdığı rakamı eleştirsek.eleştirmek bazıları için hınç almaya dönüşüyor ya ,orasıda ayrı mevzu. sonuçta kart süper parası idare eder pazarlık sonrasıda yasla sırtını koltuğa vur oyunun gözüne gözüne....
    bu arada satıcıyla şimdiye dek hiç muhabbetim olmadı...tanımam etmem,herkese iyi forumlar

Hocam gayet güzel açıklamışsınız. Bazı arkadaşlar sırf fiyatı dibe vurmam için gereksiz yorumlarda bulundular ama pc den anlayan oyuncular bu kartı çok iyi bilir. Teşekkür ederim..

• tylan kullanıcısına yanıt
    Kart 700 tl ye 'tylan' adlı kullanıcıya satılmıştır. Hayırlı forumlar.

• quote:

Kart 700 tl ye 'tylan' adlı kullanıcıya satılmıştır. Hayırlı forumlar.

öncelikle hayırlı olsun her iki tarafa..bu arada siz hangi kartı aldınız ? özelse pm den alayım cevabı..meraktayım :)
  • Kart elime geçti pırıl pırıl 1 seneden fazla garantisi olduğunu Çizgi Elektronik doğruladı. (Asus grafik kartları 3 sene Çizgi Elektronik grantisi altındadır) Samed bey çok ilgili ve süper bir satıcı kendisine teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylan

Kart elime geçti pırıl pırıl 1 seneden fazla garantisi olduğunu Çizgi Elektronik doğruladı. (Asus grafik kartları 3 sene Çizgi Elektronik grantisi altındadır) Samed bey çok ilgili ve süper bir satıcı kendisine teşekkür ederim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Allah sıkıntısız kullanmayı nasip etsin hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.