Şimdi Ara

fiyat düştü 6gb mushkin 1600 cl7 ddr3 sadece 60 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
15.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sjnaNerq1N

hayırlı satışlar Tuğrul abi. Güvenilir bi abimiz kafanız rahat olsun (:

eyvallah!

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dominatör olmadı ama ocz flex II leri mecbur aldım artık haydi hayırlısı

tuğrul bey'e ayrıca sonsuz tşkler %100 kaliteli ve güvenli alışveriş için ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emynation

dominatör olmadı ama ocz flex II leri mecbur aldım artık haydi hayırlısı

tuğrul bey'e ayrıca sonsuz tşkler %100 kaliteli ve güvenli alışveriş için ;)

hayırlısı olsun...

• dominator'leri sifremen adlı kullanıcıya kaptırdım evlat acısı gibi geldi bana ama hata bende her gün kontrol ediyorum tworule'nin topici bu sefer gelirse dominatörler bana ait kimse elleşmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: renklem

dominator'leri sifremen adlı kullanıcıya kaptırdım evlat acısı gibi geldi bana ama hata bende her gün kontrol ediyorum tworule'nin topici bu sefer gelirse dominatörler bana ait kimse elleşmesin

gelirse haber veririm :)

• Bir dominatör gider
    Başka dominatör gelir
    Tuğrula her zaman güvenilir
  • p.m attım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Bir dominatör gider
    Başka dominatör gelir
    Tuğrula her zaman güvenilir

EYVALLAH abicim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

p.m attım...

cevapladım

• patriot'lardan biri tarafımdan alınmıştır.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soguknewale

patriot'lardan biri tarafımdan alınmıştır.
    teşekkürler.

hayırlı olsun

• dostum pm attım gelmiyor, ram aldım. sağ olasın iletin için
  • kolay gelsin tuğrul abi. iyi bi satıcıdır gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz. kendisinden mushkin blackline 1600 cl7 2x2gb ram aldım x48 uyumlu , harika ya bu oyuncaklar.
    hayırlı satışlar tuğrul abi. abi bana ulaşırsan gene ufak bi işim düştü sana RAM için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zjnan

kolay gelsin tuğrul abi. iyi bi satıcıdır gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz. kendisinden mushkin blackline 1600 cl7 2x2gb ram aldım x48 uyumlu , harika ya bu oyuncaklar.
    hayırlı satışlar tuğrul abi. abi bana ulaşırsan gene ufak bi işim düştü sana RAM için.

teşekkürler Sinan. o ramler amd'de çalışır.

• Tuğrul kardeşimden Patriot 2x2 1600 mhz ram aldım çok yardımcı oldu arkadaş kendisine buradan teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Tuğrul kardeşimden Patriot 2x2 1600 mhz ram aldım çok yardımcı oldu arkadaş kendisine buradan teşekkür ediyorum

güle güle kullan hocam!

• quote:

Orijinalden alıntı: tworule

BÜTÜN KİTLER 2 HAFTA DENEME SÜRESİNE TABİDİR. 2 HAFTA İÇİNDE HERHANGİ BİR SORUNDA GERİ ALINIR, ÖDEME İADE EDİLİR. Kredi kartına %5 fark ile 10 taksite kadar (kredi kartına göre taksit sayısı değişmektedir) taksit yapılır. BÜTÜN KİTLER STOKTADIR. Ödeme yapıldığı gün kargo yapılır.İSTANBUL ŞİŞLİ'DEN SATILIKTIR.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2) ÖMÜR BOYU GARANTİLİ KUTUSUNDA, SIFIR MUSHKIN ENHANCED DDR3 XP3-12800 4GB DDR3 1600 MHz CL 7 9 7 1,65v low voltage (2 kit vardır) 180 TL değil 150TL!!!!

AMD ya da INTEL uyumludur.

AMD: ATHLON II, PHENOM II işlemciler ve - 790X, 790, 790GX, 790GX, 770, 785 ve yeni çıkan 890GX, 890FX,880G, 870 ÇİPSETLİ DDR3 AMD ANAKARTLAR'da
    ve INTEL COREI5 VE CORE I7 işlemciler, P55, H55 VE H57 ÇİPSETLİ DDR3 INTEL ANAKARTLAR
    İLE UYUMLUDUR.

OVERCLOCK DEĞERLERİ:

http://www.legitreviews.com/article/1188/4/

DDR3 1810 MHZ 7 9 7 24
    DDR3 1894 MHZ 7 10 7 24
    DDR3 2040 MHZ 8 10 8 24

Ürün temsili resimleri:

Teknik Deyatlar :
    Bellek Miktarı : 4 GB (2GB X 2)
    Bellek Gecikmeleri : 7-9-7 23
    Çalışma Gücü : 1.65V
    MHz : 1600
    Üretici Kodu : 996782
    Garanti Süresi : Ömür Boyu
    Soğutucu: FROSTBYTE

Ya arkadaş ben Ram kullandımda Mushkin gibi böle tepkimelere sahip böle kaliteli bir ram görmedim. Muskinin en iyi RAM'lerinden biri diyebilirim. Şuan AMD sistem geçtim M4A89GTD PRO'mla birlikte Patriot EP Gaming 1600Mhz CL7 1.7v ram'lerim uyum sorunu çıkartıyor. 280TL verip "0" alıyoruz AMD Black Ready diye ama uyum sorunu çıkartıyor. fakat bu mushkinin uyum sorunu yok arkadaş! ben x48'de kullanıyordum. Hocam ilk seriyi bana getirtmişti. Harika bir ram , x48 sistemimi satmasam kesinlike 8GB yapmak için bir çift daha alırdım. Harika ürün. Hayırlı satışlar Tuğrul hocam :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SE.exe -- 17 Ocak 2011; 13:57:57 >

• güzel ürünler harika fiyatlar fiyatlar ürünlerin önüne geçmiş diyebiliriz am3 tabanlı sistem topluyorum anakart ve işlemci tamam iş ramlere geldi bakalım ay başı gelsin hele
  • MUSHKIN ENHANCED DDR3 XP3-12800 4GB DDR3 1600 MHz CL 7 9 7 1,65v low voltage
    1 kit aldım
    Teşekkürler Tuğrul abi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.