Beyler bu malum sitelere girerken açılan ve o malum sitelere erişimimi kesen fixmobiyi nasıl engelleyecem veya fixmobi olmayan malum site bilen varmı acil pm :D
Fixmobi denen dolandırıcı şirket gsm şirketleriyle ortak çalışıyor!!!
Gsm şirketleri size bir onay mesajı göndererek bu hırsızlığın önüne geçebilir fakat göndermiyorlar.
Arayıp söylediğinizde ise onlarla alakası olmadığını fixmobi nin hizmeti olduğunu söylüyorlar, parayı fixmobi kesiyormuş.
Bende böyle bir hizmet istiyorum bende siteme girenlerden 10 tl kesicem nasıl yapmam lazım deyince işin aslı ortaya çıkıyor, kestikleri 10 tl nin %50 gsm şirketine gidiyor %50 fixmobi dolandırıcılarına gidiyormuş. Hani sizle alakası yoktu ?
Fixmobi nin müşteri hizmetlerini arayıp tartıştım bu yapılan dolandırıcılıktır dedim, adam pişkin pişkin gülüyor, iade yapmıyoruz girmeseydiniz diyor, bu kadar insanı dolandırıyorsunuz mahkemede ödetirler diyince "Boşunamı 100 tl değilde 10 tl kesiyoruz, kimse 10 tl için mahkemeye gitmez " diyip gülüyor birde ahlaksız herif.
Allahınızdan bulun cehennemde yanın dedim, "Cehennem varsa gider yanarız sorun yok" diyip telefonu kapattı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme