Şimdi Ara

Fitness ile kilo alınca alınan kilolar kasmı oluyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Roger01

quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Yağlar kasa dönüşcek demiyorum
    Spor yaparak sıfırdan aldığım kiloları kas olarakmı alıyorum diyorum
    Şuan 1.80 70 kiloyum yağ oranım %8-9
    7-8 kilo alcam fitness yaparak.. Kas olarakmı alırım diyorum fitness yapınca

kardeş 70 kiloya %8-9 yağ oranın varsa zaten kas yığınısındır.gerek yok fitnessa :)

adam 70 kilo bir deri bir kemiktir o kilo ve yağ oranına göre.

Define olmak ile kaslı olmayı aynı şey sanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

quote:

quote:

kardeş 70 kiloya %8-9 yağ oranın varsa zaten kas yığınısındır.gerek yok fitnessa :)

yok ben ne sandığımı iyi bilyorumda sen sandığını sanmamaya sanarsan doğru yola girmiş olursun

• Roger01 R kullanıcısına yanıt
    hadi canim hadi kivranma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

%8-%9? awjdjawdjjj
    Az salla civcivler yesin :)
  • Yağ oluyor kas ne alaka

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

quote:

quote:

Dalga mı geçiyosun

• Spoderman kullanıcısına yanıt
    tipik dünyaları ben yarattim havasinda velet.büyük ihtimalle bi halt bilmeyen ergenlere hikaye yaziyosun dur böyle yalak yalak 1 2 şey öğren koçum konusurz yine komedisin bu arada

• karbonhidrat tozunu boşver.
    protein ağırlıklı beslen. 2 ay sonra protein tozu al kullan. düzenli spor yap.kaslanırsın kardeşim.
  • daha önce bir cevaba kıvırmadan gerçeklerle cevap vermeyi öğren bana öyle gel. Az yağlı olmak kaslı olmak değil define olmaktır diyorum. Sen bana anti tez olarak bir cevapla döneceğine "merak etme canım ben ne bildiğimi çok iyi biliyorum" diyerek geçiştiriyorsun. Biliyorsun madem cevabını yaz adam akıllı tartısma üslübu içerisinde. Eğer böyle boş cevaplarla çocuk gibi kaçacağını sandıysan bende senle senin anlayacağın dilde ters konuşurum.

evet dediğim gibi 70 kilo yuzde sekiz oranında biri olan kisi definedir. Kasları daha belirgin olur kabulumdur ama diğer sporculara baktığında yanlarında "zayıf" kalır. Sen kaslı diyebilirsin senin görüşüne saygı duyarım. Neticede kasları daha belirgin. Ama benim görüşüme göre belirgin kasa sahip olmak kaslı olmak değildir. 60 kilo olup karın kasları olan da var onlara da kaslı demem. Ama sen diyebilirsin. Dediğim gibi senin görüşün saygı duyarım

70 kilo olup o yağ değerine sahip olan biri hemen hemen şöyle gözükür (resimdeki 71 kilo. Yağ oranı %8 boy 1.86)
     Fitness ile kilo alınca alınan kilolar kasmı oluyor ?

boy farkını göze alarak belki arkadaş biraz daha kaslı duruyordur resime oranla ama genede bu vücut "kas yığını" olarak nitelendirilemez "bence". Ama sana göre öyleyse saygı duyarım. Evet dediğim gibi bir deri bir kemik değil yanlış bir benzetmeydi. Ama kas yığını da değil kesinlikle.

@Pistol Squat

görüşüm bu yönde senin de fikirlerini almak isterim tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spoderman -- 15 Haziran 2016; 23:28:26 >

• Kilolar kastan geldiyse şimdiki kaslar neden kilo olmuyor?
  • 8 kiloyu salt kas olarak alamazsın. 4 kilosu kas olur. Protein ağırlıklı beslenmeye bak.

• Bi kaç ay sonra bırakıcaksın zaten bu kadar detaylı araştırma yapmana gerek yok.
  • Spoderman kullanıcısına yanıt
    Bilader verdiğin cevaplarla aşağılık kompleksinin aşırı belli ediyosun.evet herkesin gördüğü gibi süper kaçıyorum bak nasıl kactigimi goruyosun değil mi? Az bişey öğren öyle gel.orda burda gördüğün abilerinden duyduklarınla karşıma çıkma. Anladigin dil demissin ben sabahtan beri senin anladigin dilde konuşuyorum. Bu cümlelerle millete kendini bi halt gosteripte susanlara alismissan alışmaya devam et.ayrıca anti tez,tez olmayı hakedebilen yazılara yazılır. Seninki boş lakirti. .yine çaktın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roger01 -- 16 Haziran 2016; 10:37:32 >
  • quote:

bende karbonhidrat tozu alacağım sen hangisini kullanacaksın?
  • gene boş bir cevap. Cevabin yoksa adam akilli hic yazma pikachu. hadi eyvallah

• Kilo yağ olarak alıyosun, sonra hardline wheyi burundan veya damardan alıyosun, yağlar kasa dönişüyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calismana, beslenmene, dinlenmene bagli

• Yağ kasa kasda yağa donusmez ıkısı farklıdır. yıl 2016 hala bunu ogrenmedınız yaz googleye bınlerce yazı var.
  • hacı bak şimdik, sen 70 kilosun ortalama 1.80 sin, günlük alman gereken kalori miktarı ve makrolar var bunları hesaplaman lazım. mesela 120-140gr protein, 50-60gr yağ geri kalanını da karbonhidrrat tüketmen gerekiyor, 400-500gr diyelim. kalori olarak ta mesela senin kilonu korumak için alman gereken kalori 3000 kalori ise bunun üzerine çıkacaksın, 3300 civarı alacaksın, sporunu da yaptım mı düzenli olarak ve düzenli uyku ile kas kazanırsın, yediğine içtiğine dikkat etmen gerekiyor tabi. Fakat 10 kilo aldın diyelim şimdi 10 kilo kas kütlesi almış olmuyorsun. En fazla gelişim ilk sene olur sonra gittikçe düşer, dikkat edersen kendine ilk sene gözle görülür bir fark görürsün.
  • ben bi ara yazın işe bisikletle gittim geldim, her sabah kalkıp haşlanmış yumurtaları yiyodum, hergün bisiklet kullanp yokuş da çıkınca kilo alamayan ben bi anda 5 kilo aldım. ama aldığım bu kilolar bacaklarda yoğunlaştı, büyük ihtimalle de kas olarak. bacaklar şişti, baldırlar falan. ama vücudun üst kısmı aynı kaldı. böyle olunca da orantısız, kötü bi görüntü oluştu. sonra kış gelince bisikleti bıraktım verdim kiloları
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.