Şimdi Ara

fitness gidilmeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler fitness gidilmeye değermi. tozsuz çalışma sonucunda evdeki yaptıgımız çalışma sonuçlar aynımı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gidilmeye sonuna kadar değer. Evde yapılan spor insanı hem motive etmiyor, hemde yeteri kadar ekipmana sahip olunmadığı için sonuçta aynı olmuyor, spor salonuna gitmek aşırı derecede mantıklı onun için ;)
  • Hayatımda verdiğim en iyi karar spor yapmaktır.

Yüksek lisans kararım bile bunun gerisinde kalmıştır. Kendinize yapabileceğiniz en büyük yatırım ya fiziksel ya da zihinseldir.
  • 1 yıldır bu bölümdesin , daha başlamadın mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyarjedi

Hayatımda verdiğim en iyi karar spor yapmaktır.

Yüksek lisans kararım bile bunun gerisinde kalmıştır. Kendinize yapabileceğiniz en büyük yatırım ya fiziksel ya da zihinseldir.

Hocam ne zamandır yapıyorsunuz bu sporu ?

SS'lerle destekleme imkanınız ?

Bende istikrarlı şekilde devam ediyorum .İlk cümleniz şüphe parçalayıcı unsur oldu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

quote:

Bende istikrarlı şekilde devam ediyorum .İlk cümleniz şüphe parçalayıcı unsur oldu .

2yil duzensiz ve uzun araliklardan olusan bir gelisememe kismi oldu 5-6 aydir da guc uzerine yoneldigim ve ciddi anlamda ilerleme kaydettigim donem oldu.

Suan yag oranim yuksek ve biraz gorunum konusunda istedigim tarzda degilim.

Ss ile destekleyebilecek ozguven ve estetige henuz ulasamadim. Belki daha sonra olabilir fakat suan icin henuz pisme asamasindayim.

Sporun bana kattigi sey saglik kulturu ve psikolojik yararlar oldu. Herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

quote:

2yil duzensiz ve uzun araliklardan olusan bir gelisememe kismi oldu 5-6 aydir da guc uzerine yoneldigim ve ciddi anlamda ilerleme kaydettigim donem oldu.

Suan yag oranim yuksek ve biraz gorunum konusunda istedigim tarzda degilim.

Ss ile destekleyebilecek ozguven ve estetige henuz ulasamadim. Belki daha sonra olabilir fakat suan icin henuz pisme asamasindayim.

Sporun bana kattigi sey saglik kulturu ve psikolojik yararlar oldu. Herkese tavsiye ederim.

Yaza doğru definasyona gireceğim bende .Yağlardan kurtulunca ciddi anlamda estetik duruyor .

40 cm kol 42-43 gibi gözüküyor .Aslında 38 e düşüyor .

• tozsuz çalışma ne ya :D tozlu çalışınca ne oluyor ki ? vücut mu yapıyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.