Şimdi Ara

Fitness'a başlayacağım kilo ne kadar olmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hasancanözd

Spora gidiyorum fitnessa zaten bel ince benim ust genis ucgen vücut var yag olcumu yaptırdım yuzde 12 yag cikti 7.8 kg yani suanda da goguslerim agriyor dun gogus calistim bicepsle :D

göğüs çıkarma için hangi hareketleri yapıyorsun bi türlü ağrıtamıyorum o göğüsleri bide yag oranını nerede ölçtürdün ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghonzoos

quote:

Orijinalden alıntı: gereksizzz111

quote:

17 yaşındayım yaşıtlarıma bakıyorum iri yarı hayvan gibiler bense cılız güçsüzün tekiyim sınıfımdan 2 arkadaş gidiyor bende onların gittiği yere yazılcam ama kilom yeterlimi sizce ideal kilo nasıl olmalı boy konusunda pek sıkıntım yok 1,80 boyundayım.

Kilo:57

80 kilo olman gerek kardes en az 75 cok zayifsinn

80 ne hocam yapmayın Allah aşkına benim asıl amacım kas yapmak fit ve kaslı durumu yani

Kardes senin dunyadan haberin yok 1 88 boyundayim 85 kiloyum zayif duruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

17 yaşındayım yaşıtlarıma bakıyorum iri yarı hayvan gibiler bense cılız güçsüzün tekiyim sınıfımdan 2 arkadaş gidiyor bende onların gittiği yere yazılcam ama kilom yeterlimi sizce ideal kilo nasıl olmalı boy konusunda pek sıkıntım yok 1,80 boyundayım.

Kilo:57

80 kilo olman gerek kardes en az 75 cok zayifsinn

80 ne hocam yapmayın Allah aşkına benim asıl amacım kas yapmak fit ve kaslı durumu yani

Kardes senin dunyadan haberin yok 1 88 boyundayim 85 kiloyum zayif duruyorum

O boya o kadar kilo zaten az bence ama ben 1,80 boyundayım 80 fazla olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk başladığımda 174 boy 59 kiloydum. 2 ay çalışıp ara verdim. bu hafta tekrar başladım ve 176 boy 69 kiloyum. mayıstan aralığa 10 kg aldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.