Şimdi Ara

Fitness

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınav senesi fitnessa gitmek sizce kötü yönde etkiler mi ? Haftada 2 gün 2 şer saatten kafa dağıtmak için(mezunum)

• Korona döneminde gitmek sıkıntı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up up up up up
  • Hocam salon kalabalık değil. Girerken ateş vs ölçülüyor randevu sistemi var ayrıca
  • Aksine daha iyi etkiler bence
  • Hocam herkes çok yorulursun ders çalışamazsın vs diyor. Salon zaten 23e kadar açık 20:00-22:00 arası gitmeyi düşünüyorum
  • 3.5 senedir devam ediyorum hocam 12 de ara verdim ilk mezun senesi full gittim bu sene de devam etmeyi düşünüyorum. Beni bu sene olumlu etkiledi ama vücudum çok alışık olduğu için eve gelince derse oturabiliyorum rahat şekilde vücudun alışma evresinde çok yorgun olabilirsin ona dikkat etmeni öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    4 ay önce açıldı
    Yurtta Beslenme-Fitness
    2 yıl önce açıldı
    Fitness manzara
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    Hocam yazın başından beri düzenli gidiyordum bir gün kardiyo bir gün ağırlık şeklinde 3. gün molaydı. Eylülde programı değiştirdim haftada 2 gün gidiyorum 2 saat felan sürüyor. Bünyemin alışık olduğunu düşünüyorum.
  • Edward.Snowden kullanıcısına yanıt
    O zaman problem olmaz hocam benim daha çok powerlift tarzı antrenmanlarim kardiyo yapmıyorum. Vücut alışmıştır zaten yaz başından beri dediğim gibi beni çok olumlu etkiliyordu ama şu dönem dikkat etmek lazım malum pandemi vs ne kadar önlem olsa da yine de dikkat edin kendinize hocam. Pandemi süresince kapalı iken çalışma saatim ve verimim azalmıştı hatta enerjimi atamayinca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korona var diye bir yere mi gidebiliyoruz hocam kaldik mal gibi evde birkac ay daha kalirsam kafayi yiycem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.