Şimdi Ara

Fishnet AR-1100 Modemi tekrarlayıcı olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Doping Fishnet AR-1100 modemim var fakat şuan komşunun internetini kullanıyoruz. Haliyle evimde çok iyi sinyal alamıyorum bazı odalarda kopma oluyor. Elimdeki modemi kablosuz tekrarlayıcı olarak kullansam hız düşsün önemli değil bağlantım kopmaması daha önemli. Böyle bi yöntem varmı Komşunun modemi TPLink serisi. Uydurabilirmiyiz birşeyler acaba ?

• İnternette "modemi access point yapma" şeklinde arama yaparsanız birçok sayfa çıkar. Belki buralardan edineceğiniz bilgileri uygulayarak yapabilirsiniz. Denemeniz gerek.

Bitişik dairelerde ve alt-üst komşuysanız, sinyalin en iyi geldiği yere linkteki cihazdan satın alıp koymanız sorunu büyük ihtimal çözecektir.

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wa854re-300-mbps-n-kablosuz-wall-plug-kolay-kurulumlu-evrensel-menzil-genisletici/productDetails.aspx?productId=bd501264&categoryId=60004516&SKU=BD501264

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 26 Temmuz 2014; 15:13:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler, diğer modemlerde acces point yapmayı bulmuştum fakat benim modeme uygulayamadım biraz arayüzü farklı geldi. En kötü ihtimalle bahsettiğiniz tarzda cihazlardan alacağız mecbur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Router'ı modem olarak kullanmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.